Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Prodej, výroba: - štípaný alpský modřínový šindel.

Projektová činnost ve výstavbě. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Prodej: -průmyslové armatury

Dřevěná a plastová okna a dveře od Zlatého domova. Dodáváme okna, dveře a vybavení interiérů na klíč. Termín dodání do 3 týdnů. Záruka na okna a dveře 10 let. Navštivte naši kancelář "Plastová okna Praha" a "Plastová okna Brno". Cenová nabídka a zaměření zdarma ještě dnes.

Prodej, montáž, servis: -plastová okna, okno, oken, dveře, dveří ALUPLAST, TROCAL -parapetní desky, deska, parapety: vnitřní, venkovní -žaluzie -sítě proti hmyzu -sekční garážová, průmyslová vrata včetně elektropohonu Olymps Door -sekční průmyslová vrata včetně elektropohonu NASSAU -vjezdové brány, brána, závory, závora -elektropohony ...

Prodej, servis, E-shop: Zařízení pro úpravu vody: - chemická úprava vody - magnetická úprava vody - mechanická úprava vody - reverzní osmóza

Prodej, montáž, servis: - tepelná čerpadla (Nosreti)

Prodej a montáž: -plastová okna -zimní zahrady -dveře. Služby: -poradenské -montáž výrobků a doplňků -doprava výrobků.

Práce: -zednické -malířské -lakýrnické -tapetářské -nátěry a zateplování fasád -francouzské nástřiky + nátěry -umělé mramory - stěrky. Prodej: -fasádní barvy, penetrace -protipožární ochrana staveb. Vzorkovna nástřiků.

Baufis stavebniny. Maloobchod, prodej: -stavební materiál nyní i on-line. Nabídka: -veškerý sortiment pro hrubou stavbu, střechy, zateplení, fasády, sypké směsi, zdící materiál, silikony, lepidla, tmely, polystyreny a mnoho dalšího. Při realizaci větších objednávek poskytujeme slevy. Možnost osobního odběru.

Obchodní zastoupení značky EMFI. Prodej: -montážní pěny -silikonové tmely -akrylátové tmely -speciální tmely -lepidla -na dřevo, na obklady, na zrcadla, tekuté hřebíky -stavební chemie -doplňkový program -naturální keramika -technické spreje -ochranné pracovní pomůcky.

Stavební chemie. Stavební práce: -sanace stavebních materiálů -antikorózní nátěry.

Truhlářství, stolařství, výroba oken a dveří. Společnost je držitelem certifikátu jakosti ČSN EN ISO 9001:2008. Architektonický návrh, projekt, atypická zakázková výroba, montáž: -eurookna (profily 67, 78, 92 mm) i dřevohliníková okna -zimní zahrady - široká nabídka zasklení, kombinovaný systém -dřevohliníkové provedení ...

Prodej, montáž kamenné a keramické obklady, dlažby.

Výroba, prodej - požární uzávěry - protipožární ucpávky

Dodávka, servis a poradenství obložkových zárubní + dveří: -foliované, dýhované, lakované, masivní -otočné i posuvné -kování COBRA, TWIN, M & T, AC - T, ROSTEX a další.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -smrkové řezivo -desky -fošny -hranoly -střešní latě -řezivo prodáváme i vysušené. Nákup: -smrková a buková kulatina.

Prodej, maloobchod: - barvy - laky - lepidla. Míchání barev.

Renovace parket, montáž dřevěných podlah, montáž a prodej PVC, koberců.vynil, plovoucí podlahy, korek, podkladový konstrukce atd.

Prodej: obchod s výrobky a polotovary pilařského a dřevárenského průmyslu (prkna, fošny, hranoly a přířezy z masivu, lepené hranoly a spárovky)atd. Dodávka a montáž: Kompletní výroba vazeb krovů, dřevěných konstrukcí a jejich další opracování řízené počítačem na plně automatizované lince značky HUNDEGER včetně montáže a ...

Okna plastová, dřevěná - prodej - montáž - servis

Výroba, prodej: - truhlářské řezivo - stavební řezivo.

Maloobchod a velkoobchod - brusiva - svařovací materiál - spojovací materiál