Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Provádíme topenářské práce, včetně průmyslových rozvodů propan-butan, opravy a montáže topenářských zařízení, jako jsou kotle, radiátory, rozvody plynu. V naší prodejně Feromat prodáváme hutní, spojovací, topenářský, instalatérský materiál a částečně i železářské zboží.

Pobočka. Prodejní a konzultační středisko. Prodej, montáž, odborné poradenství: - plastová okna - plastové dveře - příslušenství k plastovým oknům: - parapet - interiérové žaluzie - rolety - sítě proti hmyzu. Sídlo firmy: - Polská 4, Česká Ves.

Pobočka. Výroba, montáž, servis: - plastová okna - plastové dveře.

Výroba, prodej, montáž: - plastová okna, plastové dveře. Služby: - zajištění - komplexní stavební práce při montáži oken - záruční i pozáruční servis - odborné poradenství.

Český výrobce materiálu pro průmyslové podlahy a stavebnictví: -cementové výrobky: -pancéřové vsypy pro průmyslové podlahy -samonivelační cementové stěrky, samonivelační hmota pro průmyslové i pro občanské stavby -speciální kotevní zálivky a cementové nástřiky tzv. torkrety. -vysokopevnostní zálivky kotevní, výplňová -sanační ...

Prodej nábytkového kování a dalších nábytkových doplňků: -panty -výsuvy -stolní nohy -úchytky, věšáky -rolety -dřezy -kuchyňská dvířka -vruty a spojovací materiál -tmely a lepidla -hrany -kování pro posuvné dveře -průchodky a větrací mřížky -halogenové osvětlení -pily, frézky atd. -pracovní desky ...

Komplexní služby - kotelny do 50kW i nad 50kW - domovní a plynovody včetně revize - průmyslové plynovody včetně revize - dodávka a montáž tepelných čerpadel - vytápění rodinných domů a bytových jednotek - vytápění průmyslových budov - podlahové vytápění - rozvody kanalizace - rozvody teplé a studené užitkové ...

Truhlářství. Návrhy, truhlářská výroba, dřevovýroba, prodej: -samonosná celodřevěná schodiště a zábradlí -segmentová schodiště -točité, skládací schody -půdní schodiště -obklady betonových schodišť -interiérové dveře -kuchyňské stoly. Podlahářství. Práce: -pokládka plovoucí podlahy.

Prodej - ochranné rukavice - barvy a laky - dřevěné výrobky (násady, ...) E-shop - dřevařské výrobky (násady, košťata, kartáče) Zemní práce Železářství - hospodářské potřeby

Prodej: - elektromateriál. Velkoobchod, maloobchod. Elektromontážní činnost, revize.

Prodej a servis: Železářství: -spojovací a upevňovací materiál -elektro nářadí -zahradní technika -brusivo -nástroje -svařovací technika -zámky a fabky, kování -tmely a silikony -elektrické a motorové nářadí -speciální brusné materiály -vrtáky Výroba klíčů.

Hutní materiál. Stavební materiály. Obchodní logistika. Strojírenství.

Práce. Vodoinstalatérské: - montáž rozvodů vody, vodovodních baterií, WC, pisoárů, vodoměrů, odpadů, umyvadel - opravy vodoinstalací, výměny rozvodů vody - výměna bojlerů, dřezu, kotlů Instalatérské montáže provádíme jak při rekonstrukci, tak i v novostavbách Topenářské: - montáž topení - etážové topení - podlahové topení - ...

Výroba, montáž, prodej: -ocelové požární dveře, vrata. -průmyslové dveře. -ocelové konstrukce. -konstrukce pásových dopravníků.

Prodej, pokládka: - plovoucí podlahy. - renovace schodišť.

Údržba kanalizačních sítí: -průmyslové objekty -svislé i ležaté domovní odpady -domovní přípojky -městské stoky. Údržba vodohospodářských zařízení: -jímky, septiky a žumpy -tukové lapoly -odlučovače ropných látek (ORL) -dešťové a silniční vpustě. Čištění potrubí a kanalizací: -odpady, přípojky, kanalizace (čištění elektromechanické ...

Prodej - sanita - instalační materiál

Rakouskočeská obchodní společnost. Dovoz, import, velkoobchod a prodej: -dřevěné podlahy, dřevěná podlaha -mozaika, průmyslová mozaika -parkety -lamelové, lamelová parketa -klasické, klasická parketa -velkoplošné, velkoplošná parketa -kazeta, kazety -Intarzie -minikomody, minikomoda -přepravky, přepravka (překližka).

Výroba: -řezivo -krovy -vazníky -latě. Pila: -palivo -palubky.

Velkoobchod, prodej: - podlahové krytiny - PVC - plovoucí podlahy - protředky na údržbu podlah. Prodej: - nábytek - starožitný nábytek.

Dodávka - tepelná čerpadla Dodávka - ústřední vytápění Dodávka - solária

Prodej: -elektroinstalační materiál -elektronika: -audio, video -TV, SAT -drobné domácí elektrospotřebiče -pračky, ledničky -elektrické sporáky. Služby: -rozvoz.

Prodej elektroinstalačního materiálu, spotřební elektroniky, domácích spotřebičů, mobilních telefonů.