Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Hobby centrum Uhelné sklady Drůbežárna Velkoobchod ovoce Stavební závod

Prodej a revize protipožárních klapek, prodej vzt potrubí, tvarovek a ventilátorů. Prodej hutního materiálu a nerezové oceli. Prodej tepelné izolace všech druhů a typů. Prodej a výměna kapsových filtrů (g3, g4, m5, f6f9) a tkanin (g1, g2, g3, g4 a m5, f6, f7, f8, f9), zakázková kovovýroba..

Jiří Veselý, Dis. se specializuje na výrobu opravných objímek a překlenovacích pásů pro různé typy potrubí.

Společnost ZERZÁNEK s.r.o. realizuje dodávky materiálu a instalatérských prací pro Vaši stavbu.

Společnost Dřevotvar Bystré, spol. s.r.o. zajišťuje výrobu: -nábytek do obývacích pokojů -interiéry -dřevěné zárubně -kuchyňská a koupelnová nábytková dvířka -obkladačky, atypické dílce. Provádí: -frézování tvarových dílců na CNC horní frézce.

ROLLSYSTEM Oulík s.r.o. je společnost, která se zabývá dodávkou a montáží plastových oken, dveří, rolet, vrat a vjezdových bran. Mezi její hlavní produkty patří: - Okna a dveře z různých materiálů, jako jsou PVC, dřevo, hliník nebo ocel. Firma nabízí široký výběr designů, barev a typů otevírání, včetně posuvných, sklopných nebo otočných ...

Kovo Budišov, s.r.o. se specializuje na kovoobrábění a má široký sortiment produktů pro průmyslové použití. Na e-shopu jsou potahováky tyčí, štípací kužely, hřídele okružních pil a další nástroje.

Našim zákazníkům poskytujeme služby v oblasti stavebnictví.

Luboš Krátký se zaměřuje na montáž plynových a kondenzačních kotlů.

Velkoobchod, maloobchod, zásilková služba: - sortiment pro řemeslníky, průmyslové potřeby - ložiska, těsnění, spojovací materiál, řetězy, dílenská chemie, nářadí ruční, elektrické, pásové brusky, brusivo, elektrocentrály, ochranné pracovní pomůcky..

STAVO KAMENÍK s.r.o. se specializuje na rekonstrukce, revitalizace, plastová okna a dveře.

Martin Rybníček se zaměřuje na prodej stavebního materiálu.

Stavebniny - tel.: 601306880. Prodej: - stavební materiály: - zdící materiály - maltové směsi, pojiva a fasády - zárubně - sádrokartony - tepelné izolace - komínové systémy - odvodňovací systémy - betony, dlažby, face bloky - materiál pro střechy - chemie, silikony, tmely - stavební nářadí - ...

Prodej, maloobchod: - podlahy, podlahoviny - barvy, laky HOSTIVAŘ - REMMERS - lazury - vinylové dílce - PVC, koberce - plovoucí podlahy - malířské potřeby.

Novergon s.r.o. se zaměřuje na prodej elektroinstalačních prvků, proudových chráničů, jističů, odpojovačů a mnoho dalšího.

ZEBRA mont s.r.o. se zabývá návrhy, projekcí, montáží a servisem v oblasti tepelné techniky.

Prodej malířské, natěračské barvy a potřeby. Míchání na počkání (interiérové a fasádní barvy, dekorativní mozaikové omítkoviny, dále autolaky, syntetické a polyuretanové barvy podle vzorníků RAL, NCS)

Výroba, prodej: Truhlářství, truhlářská výroba, truhlář, stolařské a truhlářské práce. Výroba, prodej nábytku, nábytek, podlahy, plovoucí podlahy, schodiště, schodiští. Nábytek na míru.Kompletní dodávka a montáž, elektrické vestavěné spotřebiče. Výroba, prodej kuchyně, kuchyň, kuchyní, kuchyňské linky. Kancelářský a bytový nábytek, ...

Společnost SEPARA spol. s r.o. poskytuje služby v oblasti tvorby a ochrany životního prostředí. Projekce, výroba, dodávky, montáž, servis, opravy, poradenství: -biologické balené čistírny odpadních vod 5-1000 E.O. -technologie aktivačních čistíren, jemnobublinná aerace -výrobky pro vodní hospodářství, odlučovače ropných látek, tuků ...

Společnost IZO spol. s r.o. se zabývá zpracováním polyuretanu, tj. tepelně izolačního materiálu. Sortiment výrobků je velmi rozsáhlý, jsou to především předizolované potrubní systémy pro teplotní rozsahy 140, 160, 180, 210, 240, 270 a 300 °C., které zahrnují vedle samotného potrubí také oblouky, odbočky, armatury, kompenzátory, pevné body a ...

ORLIBIT s.r.o. zajišťuje dodávky vysoce kvalitních střešních asfaltových lepenek a hydroizolací firmám, průmyslovým a soukromým zákazníkům.

Pavel Juráň se zaměřuje na montáž a demontáž plastových oken a na zednické práce.