Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Elektromontáže. Projekty, realizace, montáž, revize, opravy: - vjezdové brány, garážová vrata, dálkové ovládání, zahradní osvětlení - elektrická zařízení, elektrozařízení. Prodej: - elektromateriál. Stavebniny. Prodej: - stavební materiál - stavební hmoty - zdící materiály - betonové dlažby - komíny - kanalizace - stavební ...

Dovoz, import, prodej, velkoobchod: -elektroinstalační materiál

Nábytek, dřevěné interiérové a venkovní dveře Nabízím služby zakázkového truhlářství. Na zakázku pro vás vyrobím venkovní i interiérové dřevěné dveře, schodiště a kuchyně i veškerý nábytek z dřevěných i umělých materiálů.

Výrobce umělohmotných hydroizolačních materiálů pro ploché střechy. Produkty: Tři materiálově rozdílné hydroizolační fóliové systémy pro ploché střechy. 1) RHENOFOL (mPVC): Hydroizolační fólie vyrobená z měkčeného PVC (mPVC) určená k pevnému zabudování do konstrukce plochých střech jako povlaková hydroizolační vrstva dle ČSN 73 1901. ...

Výroba, dodávka, montáž: -ocelové balkony -ocelové lodžie -betonové lodžie -zábradlí, stříšky -eurookna.

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky ( parapety, rolety, sítě proti hmyzu, žaluzie ) - garážová vrata - střešní okna Poradenství v oboru.

Výroba, prodej: - teplo - systémy měření a regulace - autorizované měření emisí - servis kotlů a prodej kotlů.

Prodej: - elektroinstalační materiál, - elektrospotřebiče pro domácnost.

Dovoz a distribuce: - barvy Beckers - silniční barvy - skelné tapety - štětce Anza - ubrousky a ubrusy z netkané textilie - svíčky, svícny.

Naše služby: - vyklízení objektů - demoliční práce - tesařské a truhlářské práce - výkopové práce - elektroinstalace - vodoinstalace - stavební práce.

Výroba umělého kamene Corralit, speciální materiál pro komfortní interiérové a exteriérové využití.

Prodej, velkoobchod: -barvy Beckers a Scala -laky -malířské pomůcky Anza -tapety ze skelných vláken Colortex -míchání barev. Malířské práce. Stříkané tmely Alltek. Servis pro hotely a restaurace.

Koupelnové studio: -kompletní vybavení koupelen -grafické návrhy.

Výroba, prodej, servis a montáž: - eurookna - hliníková okna - plastová okna - vstupní a interiérové dveře - zimní zahrady.

Montáže: - rozvody vody - kanalizace - ústřední, klasické, podlahové. Výroba: - elektrické přímotopné kotle PF - komponenty pro ústřední topení podlahové i klasické. Prodej: - plynové kotle BERETA, REMEHA, VAILLANT - materiál pro montáž ústředního topení - uzávěry, izolace.

Prodej a pokládka podlahových krytin: - koberců, lin, PVC, korků, gumolina.

Dodávky, montáž, servis, opravy: - plynové kotle - elektrické kotle - kondenzační kotle - průtokové ohřívače - teplovzdušné klimatizační agregáty.

Obchodní a montážní firma. Leasing: -plynoinstalace -výměna plynových kotlů -ústřední vytápění. Montáž, opravy, rekonstrukce, servis: -vodoinstalace-odpady, kanalizace -ústřední topení, kotelny -plynoinstalace-plynové kotelny, výměny kotlů i na leasing. Servis značek: -tel:602480761 -LIGAS, LAMBORGHINI, IMMERGAS, MORA, ...

Stavební a technický bazar. Výkup a prodej: -hutní materiál -stavební materiál -okna -dveře -zárubně -sanita. Příjem zboží do komise. Výkup: -železo, barevné kovy.

Prodej a montáž vysoce kvalitních plastových oken, dřevěných oken a hliníkových oken . Garážová vrata, markýzy, rolety, žaluzie, servis. Poradenství a cenová nabídka zdarma.

Zámečnictví. Výroba a montáže z oceli a nerezi. Nerezové zábradlí, potrubí, nádoby, ploty, mříže, schody a vrata.