Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Prodej, pokládka: - podlahové krytiny: - koberce - PVC - plovoucí podlahy

Palubky Zach Prodej: - palubky - plotovky - podlahovky - hranol

Koupelnové studio. Rekonstrukce: - koupelny - bytová jádra. Maloobchod, velkoobchod, prodej: - obklady, dlažby - vany, umyvadla, WC, sprchové kouty - sanitární keramika - radiátory - bojlery - koupelnový nábytek.

Výroba: -betonová ražená dlažba PRESSBETON. Stavební práce: -kompletní stavební činnost -zemní práce středního rozsahu (K162 menší Bělorus) -rekonstrukce parovodů a kotelen -zdravotní instalace a topení -zateplování -zemní práce -rekonstrukce, půdní vestavby.

Výroba, 3D návrhy, montáž. -návrhy, výroba a prodej kuchyní -dodávka, montáž a pokládka všech podlahových krytin -výroba a dodávka vestavěných skříní -schody na míru -interiérové a vchodové dveře -rekonstrukce bytů na klíč

Maloobchod, prodej: - spojovací materiál - šrouby, matice, vruty, hřebíky, nýty, hmoždinky, závitové tyče.

Stavebniny. Maloobchod, prodej: -stavební materiál -tepelná izolace URSA -sádrokartony RIGIPS -stropní podhledy AMF -OSB desky -střešní okna RoofLITE -polystyren -arotěsné folie -dveře SOLODOOR.

Břidlicový důl. Zpracování břidlice na obklady, dlažby, velkoformátové desky, stavební doplňky, střešní krytina, zahradní doplňky. Maloobchod, velkoobchod: - břidlice.

Bazar Nopoz, Dům levného nábytku. Výkup, prodej, obchod: -zánovní, použitý a nový, levný nábytek: -obývací stěny -sedací soupravy -válenda -ložnice, postele -kuchyňská linka -kancelářský a bytový nábytek z dovozu -bytové, restaurační a hotelové doplňky -předsíňová stěna -obrazy -koberce -likvidace pozůstalostí, vyklízení ...

Stolařství. Výroba, dřevovýroba, prodej: -okna, oken EUROOKNA -balkónové dveře -venkovní, vnitřní dveře -vrata -pergoly -schody.

Prodej, eshop: - Výměníkové stanice - Redukční stanice - Přečerpávací stanice - Regulační a havarijní ventily - Odvaděče kondenzátu - Dochlazovače kondenzátu - Filtry - Separátory - Výměníky - Armatury - Manometry - Teploměry - Solenoidy, elektromagnetické ventily - Čerpadla - Pohony - Čidla a regulátory teploty, ...

Sauny Dyntar Vyrábíme a dodáváme sauny a infrasauny pro domácí i komerční využití. Sauna od firmy Dyntar je vždy originálním řešením dle přání zákazníka. Krátké dodací lhůty a skvělé ceny jen pro Vás.

Výroba a montáž: -dřevěná euro okna, dveře a zimních zahrady -plastová okna, dveře a zimní zahrady

MALOOBCHOD, PRODEJ, DODÁVKA: - barvy - laky - ochranné pracovní pomůcky - drogistické zboží - úklidové prostředky - hygienické zařízení - dávkovače tekutého mýdla - zásobníky toaletního papíru - zásobníky papírových ručníků - doplňkové zařízení toalet - náplně - hygienické systémy

Maloobchodní i velkoobchodní prodej obkladů a dlažeb. Dodávka a realizace koupelen, podlah, kuchyní, vestavěných skříní a interiérového nábytku, sanita.. - grafické návrhy - přírodní pískovcové dlažby - kamenné tapety provozovna: Pobřežní 3910/15 466 04 Jablonec nad Nisou-Mšeno nad Nisou

Prodej: -výrobky prestižních italských výrobců dveří, nábytku, sedacích souprav, kuchyní a dalšího vybavení interiérů.

Projektování, dodávky a provoz tepelných čerpadel. -Absorpční (plynová) tepelná čerpadla a plynové kondenzační kotle. -Kompresorová (elektrická) tepelná čerpdla a elektrokotle. -Plynové kondenzační kotelny

Prodej a pokládka podlah. - podlahy dřevěné - podlahy kaučukové - podlahy laminátové - koberce - PVC

Pracovní rohože, průmyslové protiúnavové pracoví rohože

Prodej nátěrové hmoty: -barvy, barva na dřevo -laky -minerální omítkoviny -práškové hmoty -dekorační omítkoviny -zateplovací systémy -míchání interierových a fasádních barev a autolaků.

Prodej: - bytový textil - stínící technika - lamelové dveře - podlahové krytiny - tapety - nábytkové kování - dekorace do bytu.

Okna, dveře: -dřevěná eurookna a dveře -plastová okna a dveře -parapety -žaluzie.

Prodej, montáž, kompletní dodávky: -plastová, dřevěná, hliníková okna -dveře PORTA DOORS -parapety -žaluzie -dveřní výplně -zimní zahrady.

Výroba, prodej: - truhlářská výroba - EURO okna - dveře - schody.

Výroba, dodávky a montáž: -plastová okna a dveře -6-ti komorový systém GEALAN S 8000 IQ -6-ti komorový systém BRUGMAN -servis oken a dveří -doplňky.