SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Velkoobchod: - gumové podlahoviny - elektroizolační podlahoviny..

Dodávka, velkoobchod, montáž: -tvrdé střešní krytiny (BRAMAC, MEINDL, TONDACH) -pokrývačské práce -dřevěné konstrukce krovu: -klasické krovové soustavy -vazníky se styčníkovými deskami -zateplení střešních pláštů: -izolace mezi krokvemi pod bednění a propustnou fólií -izolace v plné výšce krokví -izolace nad krokvemi -půdní ...

Prodej radiokomunikační techniky: -vysílačky -radiostanice -elektro.

Zakázková výroba masivního nábytku: -vybavení restaurací a barů -vchodové a vnitřní dveře -zahradní nábytek -stolové sestavy a lavice.

Výroba, poradenství, montáž Brno, Brno-venkov. Vestavěné skříně. Kuchyně. Nábytek na míru: -architektonický návrh v 3D -výroba -doprava, montáž -skříně s posuvnými dveřmi. -zdravotnický nábytek -nábytek pro ordinace, nemocnice, sanatoria, kliniky. Použitý materiál-dřevo i lamino: -zrcadlové dveře skříní -ratanové výplně ...

Telekomunikační materiál. Maloobchod, velkoobchod, prodej kabely a vodiče pro: -telekomunikace -EZS, EPS -datové a počítačové sítě -měření a regulaci -veškeré kabely a vodiče oheňretardující a s funkční odolností v ohni dle vyhlášky č. 23/2008 Sb. Zastoupení LAMELA Electric, a.s. Poradenství v oboru.

Výroba: - celodřevěné schodiště, dřevěné zábradlí, dřevěné schody - masívní balkóny - dekorativní trámy - dělící stěny - selské sedací soupravy - dveře, zárubně - kancelářský nábytek - dřevěné podlahové krytiny - stěnové a stropní obklady.

Internetový prodej profesionálních distributorů, přepínačů, konvertorů a boosterů různých typů audio a video signálů..

Chemická výroba: - polyolefiny - VCM - PVC - styreny - polystyreny - elastomery - hnojiva - průmyslové chemikálie - technické plasty - technické pryže - lepidela - pryskřice - galvanochemie.

Pokládka a broušení parket. Renovace historických masivních podlah. Pokládka plovoucích podlah. Montáž dveří a oken.Obklady stěn, stropů a schodů. Stavby zahradních domků, pergol, teras a plotů.

Podlahové centrum: -podlahářské práce -parketářské práce -velkoobchod s dřevěnými podlahami.

Dodávky a zpracování přírodního kamene z celého světa. Prodej doplňkových materiálů na lepení a údržbu výrobků z kamene. Nabídka dlažeb a obkladů.

Společnost Schmachtl je výhradním zástupcem světových výrobců v oblasti: - elektrotechniky - strojírenství, - automatizace, - rozvaděčové techniky - jeřábové techniky Nabízíme: - spolehlivost - vysokou úroveň kvality - servis - dostupnost náhradních dílů pro danou oblast. Produkty: Strojírenství: - deskové ...

Etatron Prodej: - čerpadla a průmyslové armatury. Výroba: - nerezové armatury.

Prodej: - prkna - hranoly - palubky - fošny - střešní latě. Impregnace dřeva v máčecí vaně.

Maloobchod, prodej: - elektromateriál - elektrody - CO dráty - svítidla - brusivo, ložiska.

Montáž: - sádrokartony. Výkopové práce. Pokládka: - dlažby - obklady. Hrubé stavby. Renovace, rekonstrukce a výstavba: - bytová jádra - koupelny. Zednické práce.

Výroba: - betonové výrobky. Maloobchod a velkoobchod: - stavební materiál.

Rozvod: - teplo - plyn. Výroba, opravy a montáž: - měřidla - vyhrazené tlakové zařízení - kotle - tlakové nádoby Zámečnictví.

Dodávka, distribuce: - systémy kanalizačních maltových směsí ERGELIT.

Prodej, montáž: -podlahové krytiny -bytové doplňky -PVC, koberce, korek -plovoucí podlahy laminát i dřevo -dlažby z přírodního kamene -parkety. Služby: -kompletní rekonstrukce bytových jader -obklady, dlažby.

Prodej příslušenství do potrubí: -čistící válce -středící prvky do potrubí s chráničkou -těsnící manžety a testery izolace potrubí.

Nabídka produktů: Zahradní program: - zatravňovací dlaždice - skleníky - pařníky - truhlíky - květináče - sudy a nádoby na vodu. Střešní doplňky: - klínové těsnění - uzávěry hřebene - ventilační mřížky - větrací pásy - ochranné plastové pásy - příchytky hřebenáčů - držáky hřebenové latě.

Stavební firma: -komplexní práce -opravy, údržba -zateplování fasád -dlaždičské a obkladačské práce -sádrokartonářské práce -elektromontážní práce -vodoinstalatérské práce, plyn, topení -stavební truhlářství -revize elektro -projektová, inženýrská činnost. Prodej: -obklady, dlažby -keramické, přírodní kámen -betonové ...

Velkoobchod a maloobchod specializovaného stavebního materiálu: -Betonové krytiny -Pálené krytiny -Šindele -Vláknocementové krytiny -Vlnité krytiny -Plechové krytiny -Plastové krytiny -Bitumenové pásy -Měkčené PVC -Střešní okna -Světlíky -Podstřešní folie -Tepelné izolace -Protikročejová izolace -Polykarbonátové ...