FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Velkoobchod a maloobchod, prodej: - instalaterské potřeby - klempířské výrobky - spojovací materiál - železářské zboží

Prodej: - transportní a zdvihací technika - vázací a upínací prostředky.

Stavební práce: -zateplení budov -rekonstrukce -rodinné domy na klíč -výměnu balkónů -sádrokartonářské práce -výměna oken a dveří.

Schüco je předním prodejcem progresivních fasádních systémů. A je zárukou kompetence v oblastech solárních řešení, oken, dveří a fasád. Tato společnost byla založena v roce 1951. Více než 5.000 spolupracovníků a 12.000 partnerských firem ve více než 75 zemích nabízí pod značkou Schüco nejmodernější okenní a fasádní technologie, efektivní ...

Zajištění maloobchodního prodeje stavebníkům r. domků, řemeslníkům, soukromníkům. Smluvním partnerům nabízí další výhody. Sortiment tvoří: -zdící materiál -cement, vápno a jiné maltové směsi -betonové výrobky -hutní materiál -plastový kanalizační systém, HT odpadní systém -izolační a zateplovací materiál. Autodoprava: ...

Internetový obchod s LED produkty.

Konstrukce, výroba, prodej: - strojní zařízení - šachtová stupadla - kanalizační litiny -manipulační prostředky pro výrobce betonových rour a skruží. Fakturační adresa KASI spol. s r.o. Masarykovo nám. 1544 Pardubice 530 02

Velko a maloobchod s elektro materiálem - kanely, svítidla, vypínače a zásuvky, jističe, úložný materiál, elektrické topení ...

Kliky: - dveřní s úzkým štítkem - dveřní se širokým štítkem - interiérové - okenní - příslušenství.

Naše firma se zabývá prodejem a realizací krbů, krbových kamen, komínových systémů, dveří, podlah, kuchyňských linek včetně kompletní realizace interiérů na klíč.

Obchodní zastoupení - prodej, montáž, servis zplynovacích kotlů ATMOS na dřevo, uhlí a pelety, solární systémy SONNENKRAFT.

Výroba, prodej a pořez kulatiny, hranolů, trámů, fošen a desek s možnosti prací i u klientů. Truhlářské a stavební řezivo.

Truhlářství. Práce: -truhlářské -repliky dřevěných oken a dveří -výroba vchodových dveří a eurooken -zakázková výroba -nábytek z masivu -opravy historického nábytku.

Dodávky technologických celků. Průmyslové potrubní rozvody. Vytápění a chlazení pro průmyslové a administrativní objekty. Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Dílny: Bělíkova 1398 464 01 Frýdlant

Montáž, opravy, revize a zkoušky: -vyhrazená elektrická zařízení. Komplexní realizace a výstavba: -veletržní stánky a expozice -domovní a průmyslové elektroinstalace -osvětlovací a světelná technika. Rekonstrukce stávajících rozvodů v bytech, kancelářích, provozovnách, obchodních prostorách, domech a budovách. Velkoobchod: ...

Služby: -topení, plyn, zateplování v rodinných domcích, bytech -projektování -vložkování komínů -revize -komíny, plyn, elektro -záruční a pozáruční servis -možnost úhrady kompletní realizace na splátky -příprava projektu. Prodej, montáž, servis: -izolační materiál CLIMATIZER PLUS -záruční a pozáruční servis.

Výhradní zastoupení firmy Akzo Nobel Coatings – Divisione Wood. Prodej nátěrových hmot ICLA pro profesionální povrchovou úpravu dřevěných výrobků. Mořidla, polyuretanové laky a emaily. Vodou ředitelné laky a emaily určené do interiérů a exteriérů.

Výroba, prodej, servis: -sauny atypické, vestavěné, infra sauny -vířivé vany -stavba saun -díly pro stavby saun svépomocí -relaxační lehátka -saunové příslušenství -vybavaní relaxačních center a saunového odpočívání -saunové příslušenství -kamna elektrická -kamna na dřevo -řídící jednotky -osvětlení a barevné terapie ...

Velkoobchod, e-shop: - pokladní systémy - elektroinstalační materiál - svítidla.

Dodávky a montáže oken Internorm, vchodových dveří, rolet a žaluzií.

Prodáváme a montujeme obklady, dlažby, sanitu a baterie. V naší nabídce najdete výrobky firem LB, Rako, Opoczno a Gaya.

Výroba: -podzemní hydranty -nadzemní hydranty -plovákové spínače, detekční sondy, jednotky a relé pro regulaci hladin. Služby: -slévárenské práce -lití barevných kovů.

Prodej, velkoobchod, maloobchod a montáž: -poradenství, konzultace -sádrokartony RIGIPS včetně příslušenství -tepelné izolace -střešní okna VELUX -podhledy stropní kazetové -fasádní zateplovací systémy. Služby: -stavební úpravy bytů -půdní vestavby -rekonstrukce bytových jader -dřevostavby -nízkoenergetické domky.

Výroba, prodej: -jistící prvky SIBA -pojistky NN a VN všech typů -pojistková pouzdra -speciální prvky podle požadavků zákazníka.