FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Prodej a montáž Techlam by Levantina, Kerlite, Laminam, Fap. Rekonstrukce koupelen na klíč. Prodej zařizovacích předmětů s výraznou slevou.

Nabízíme: - čistírny odpadních vod - čerpací šachty - septiky - zemní filtry - bezodtové jímky - vodoměrné šachty - studniční šachty - zemní registry - odlučovaše tuků - odlučovače lehkých látek - bazény

Dodávky: - materiály pro výrobu izolačních skel - kotouče a nástroje - brusky a vrtačky - stavební chemie pro sklo: - pryskyřice, tmely - zasklívací profily - obaly pro farmacii a kosmetiku.

Výroba, prodej, montáž, servis, velkoobchod, maloobchod: - vjezdové brány otočné i posuvné. - průmyslová a garážová vrata KRUŽÍK, DOORHAN, TRIDO, JIMI TORE - ploty kovové, dřevěné, zděné - automatické závory - parkovací systémy.

Zpracování kmenového surového dřeva. Výroba a prodej řeziva. Sušení řeziva. Stolařská výroba. Prodej palivového dřeva.

Prodejna instalatérství, topenářství, plynařství. Prodej, servis, montáž a opravy. Rozvody vody, topení, kanalizace, plynu a vzduchu. Čistění kanalizace. Kamerový průzkum a záznam. Připojení myčky, pračky, sporáku a dřezu. Skladem lisovací měď Viega.

Komplexní truhlářska a dřevospracující výroba, zakázková výroba kvalitního nábytku, výroba oken, dveří, schodišť, dřevěných obkladů.Realizace filmových a divadelniích dekorací. Výroba rekvizit a td.

Výroba: - ocelové konstrukce - kovové konstrukce, nosné konstrukce - složité svařence, mechanicky opracované díly - nádrže, nádoby, kontejnery, vozíky - zásobníky - potrubí, trubky, zábradlí - zvedací a dopravní zařízení.

Instalace, revize, montáž, oprava, servis: -plyn, voda, topení -plynové spotřebiče, kotle (kotel) -plynoservis. Řemeslnické práce: -plynoinstalatérské, plynařské -vodoinstalační, instalatérské -topenářské. Maloobchod, prodej: -instalační materiál.

Prodej, e-shop: - polymerové modelovací hmoty Sculpey, Fimo a Cernit.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -zateplovací systémy -tepelná izolace URSA -sádrokartony RIGIPS -stropní podhledy AMF -OSB desky -střešní okna RoofLITE -polystyren -parotěsné folie -dveře SOLODOOR.

Maloobchod, prodej: -parapety vnitřní, venkovní -kování HOPPE -kování SIMONSWERK. Zastoupení firem: -FUNDERMAX, KAINDL, DECEUNINCK, GUTMANN, HOPPE, SIMONSWERK, GEZE, UFV, STAdUR, SAVA.

Dovoz ocelových trubek a potrubních dílů: -oblouky -t-kusy -redukce -dna -příruby -výkovky -spojovací materiál podle norem DIN, ANSI, ASTM, ASME.

Rekonstrukce šikmých střech . Konstrukce střešních plášťů: - krovy - pokrývačské práce - klempířské práce. Dodávky a montáž oken Velux. Prodej střešních komponentů. Poradenská činnost. Zajištění projektové dokumentace.

Výroba: -tepelně a zvukově izolační desky určené pro stavebnictví -polystyren EPS -polyfon -střešní dílce -Heraklith, Herakustik -XPS extrudovaný polystyrén -Geofoam -systémové role tepelně a kročejově izolační materiál, použití pro podlahové vytápění.

Naše firma se zabývá prodejem výrobků z přírodního kamene - mramoru, onyxu, travertinu. Na naší provozovně v zahraničí těžíme a formátujeme kámen pro naše tuzemské i zahraniční klienty, stálé velkoodběratele a maloodběratele. Zboží se snažíme dodat v co nejkratším čase tak, aby byli všichni co nejvíce spokojeni. Běžně se nám daří plnit zakázky ...

Činnost: -zprostředkovatelská ve stavebnictví. Výroba: -cementové mateiály. Správa a údržba: nemovitosti. Realitní kancelář: -nákup, prodej, pronájem: -nemovitosti.

Stavební firma: - revitalizace panelových domů - zateplování - výměna oken, dveří - obložení krbů, soklů, fasád dekorativním kamenem. Výstavba: - rodinné domy. Prodej, montáž: - okna, dveře. Zelená úsporám.

Velkoobchod a maloobchod s elektroinstalačním materiálem.

Velkoobchod: - klimatizace a příslušenství - čističe vzduchu - tepelná čerpadla - vzduchotechnika.

Od roku 1996 se zabýváme prodejem a distribucí keramických obkladů a dlažeb.

Bazénové obklady. Bazénové a koupelnové keramické obklady a dlažby.Keramické zavěšené fasády.