SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Koupelnové studio, prodej: - obklady, dlažby - stavební chemie - nábytek, doplňky Služby: - realizace nových koupele - rekonstrukce koupelen Realizace balkonů

Výroba izolačních termo skel: - skla nepravidelných tvarů - funkční / např. se sníženým tepelným odporem / - s ozdobnou mřížkou - izolační skla v kombinaci se skly bezpečnostními, zabarvenými a reflexními - vitráže - ohýbaná skla - pískování a leptání skel - skleněný nábytek. Poradenská činnost v oblasti technického ...

Projekty staveb: -stavby na klíč. Realizace staveb: -stavby pozemní, průmyslové, bytové, výrobní, občanské, rodinné domy (RD). Stavební práce - kompletní (komplexní) dodávka. Řemeslo: -zedník. Prodej: -stavebniny -stavební materiál. Doprava stavebního materiálu.

Prodej, montáž: - kuchyně na míru - vestavné skříně - kancelářský nábytek - plovoucí podlahy - stolky, obývací stěny, ložnice - vestavěné spotřebiče.

Podlahářství. Instalace, montáž: -podlahové krytiny -parkety -buk, dub, jasan -broušení, tmelení, lakování -plovoucí podlahy -lamino, dřevo -korek -obkladový, podlahový -koberce, lina -vyrovnání podlah -stěrkové -samonivelační -lišty -přechodové, náběhové, ukončovací.

Technický bazar: - použité i nové zboží - elektro, voda, plyn, topení - instalační, plynařský, topenářský materiál - drobný stavební materiál - stavebně technický bazar.

Stavebniny. Výroba, prodej, montáž: -plastová okna a dveře GEALAN 8000 -garážová vrata na dálkové ovládání, branky -asfaltové pásy VEDAG -PVC okapy MARLEY -kanalizační PVC trubky -střešní šindele(Kanada, USA, Německo) -stálé množstevní slevy.

Plastikářská výroba: -vstřikování -vytlačování -regranulace -granulace plastů -plasty (extrudované). Výroba: -elektrokanály -PVC lišty k obkladům -vytlačované extrudované profily -plastové výrobky. Prodej: -plastové výrobky -regranuláty.

Služby: - autolakovna - míchání barev - prodej lakýrnického materiálu

Oprava, servis: - průmyslové parní armatury - uzavírající. pojistné a redukční ventily a armatury Řemeslo: - topenářské - instaletérské.

Výroba: - nádoby, stroje a zařízení kusového charakteru pro chemický, tukový a potravinářský průmysl a energetiku, včetně montáže u zákazníků.

Dodávka, montáž, oprava, servis, údržba, poradenství: -tepelná zařízení: -kotelny plynové -výměníkové stanice -seřizování: -regulační prvky -měření, regulace: -vytápění -dodávky tepla -oprava, servis: -průtokové ohřívače ETA -revize: -tlakové nádoby.

Prodej elektromateriálu - přístrojů, kabelů, světelných zdrojů, rozvaděčů a baterií Nabídka nářadí a ochranných pomůcek

Obchodní a technické oddělení Praha. Velkoobchod, maloobchod: -plynové kondenzační kotle zn. Bergen. -regulovatelný průtokový ohřívač zn. Rinnai.

Vyrábíme špaletová okna dle rozměrů a potřeb zákazníka s jednoduchými skly i dvojsklem. Naše okna jsou vždy z kvalitního lepeného materiálu: smrk, borovice, modřín, dub a meranti. Špaletová, kastlová okna se používají zejména pro historické domy.

Autorizované metrologické středisko. Prodej, ověřování a servis bytových vodoměrů. Přezkušování vodoměrů s vystavením protokolu. Měření spotřeby tepla v bytech (montáž měřidel, odečty a rozúčtování). Odečty vodoměrů s následným rozúčtováním na jednotlivé uživatele. Výkup použitých vyřazených vodoměrů. Repase vodoměrů výměnným ...

Pokládka podlah, PVC, linoleum, koberce

PAMI Barvy - Laky Prodej: - barvy, laky - bazénová chemie. Míchací centrum.

Prodej a dovoz elektroinstalačních komponentů pro: - domovní elektroinstalaci - průmyslová a domovní svítidla - rozvaděče, svorkovnice, ventilátory, lišty, objímky, kabely Sídlo: Bořivojova 878/35 130 00 Praha 3

Prodej: - spojovací materiál-vruty, metrické šrouby, hroty, matice, podložky, závotové tyče, trhací nýty, hmoždinky - kotevní technika, imbusy - chemický spojovací materiál atd.

Prodej, oprava, servis: -elektrospotřebiče -automatické pračky -náhradní díly. Elektroinstalační práce a montáže dodavatelským způsobem. Revize elektro. Výroba: -rozvaděčů. Prodej: -chladící technika -elektroinstalační materiál -svítidla.

Maloobchod, prodej, oprava: -čerpadla, SIGMA WILO, PENTAX PEDROLLO, GRUNDFOS DAE* KSB* -vodárny -teplovodní technika, včetně oprav -závlahové systémy -plastové potrubí a tvarovky z polyetylenu a polypropylenu.