FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Velkoobchod s farmaceutickými produkty, stavebními hmotami, mazivy, oleji a přísadami Vnitrostátní velkoobchod s farmaceutickými výrobky. Dovoz a vývoz výrobků z minerálních olejů. Dovoz a vývoz stavebnin ...

Práce: -sádrokartonářské, zednické: -podhledy -půdní vestavby -zateplování fasád -dubové podlahy.

Výroba: -variabilní paravany a zástěny: -stojící na zemi -stojící na nožkách -WC kabinky -veletržní stánky.

Projekce, konzultace: -v oblasti využití geosyntetik ve stavebnictví a ekologii.

Maloobchod, prodej, domácí dílna: -veškeré zboží, domácí potřeby pro kutily -dřevěné lišty, hranoly, obklady, vruty, hřebíky, PVC hadice, PE fólie, zámky, kování, nářadí, tmely, lepidla, malířské prostředky, těsnění, žárovky, baterie.

Prodej, montáž, servis: - moderní klasické podlahy..

Prodej ručních i automatických vyvažovacích ventilů, regulátorů tlakové diference, regulačních ventilů, sálavých panelů, chladicích stropů a trámů, fancoilů, teplovzdušných jednotek.

Prodej: -plastové okapové systémy zn. HUNTER. -plastové potrubí pro rozvod vody, stlačeného vzduchu.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -plasty pro rozvod vody, topení -armatury -keramika -KG hladké kanalizační trubky a tvarovky pro venkovní kanalizaci -HT trubky a tvarovky pro vnitřní odpady, spoje na gumičku -PVC trubky a tvarovky pro vnitřní spoje na lepení -RV revizní kanalizační šachty ...

Obchodní činnost: -výkup a prodej surového dřeva (smrk, borovice) -prodej stavebního a truhlářského řeziva. Pilařská výroba: -prodej paliva a pilin.

Prodej lepicí a spárovací hmoty, silikonů, nářadí a lišt pro obkladače.

Vyrábíme: - nábytek na míru - interiéry - kancelářský nábytek - bytový nábytek - vestavěné skříně - obývací stěny - kuchyně - dveře - postele - schody - obklady.

Střechy - provádíme klempířské, pokrývačské a tesařské práce, rekonstrukce střech, nové střechy, montáž střešních oken a nátěry střech. Zajišťujeme dodávku materiálu, rozpočet a poradenství.

Zakázkové truhlářství. Výroba: - eurookna - eurodveře - vchodové a interiérové dveře - dřevěné a plovoucí podlahy.

Výroba: -dveře: -vnitřní, vnější -okna: - euro - památková - protipožární - špaletová. -altány, ploty, pergoly, zimní zahrady.

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba: - kuchyně - dveře (vnitřní, obloukové) - vestavěné skříně - kusový nábytek - interiéry - schodiště. Adresa: - Popská 3, Opava.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, rozvoz (autodoprava) i kompletní dodávky na objednávku: -stavebniny, cihly, porobeton, cement, vápno, omítky (CEMIX, QUICK-MIX, SALITH), suché malty, lepidla stavební, tvárnice YTONG, PORING, betonové štípané tvárnice PRESBETON, ztracené bednění -dlažby, obklady, silikonové tmely ...

Prodej: - nerezové zábradlí, - brány a pohony bran, - vrata Lomax, - kované polotovary, - dřevěné a plastové příslušenství, - barvy, spreje, - nářadí, pomůcky.

Hezke koupelny.cz Prodej, E-shop: - sanitární keramika - vany, sprchové kouty - baterie - dřezy - zrcadla - koupelnové doplňky - měděné a plastové rozvody - bojlery - průtokové ohřívače - radiátory.

Výroba, montáž: - nábytek - kuchyňské linky -okna, dveře, schodiště, schody, pergoly.