FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Prodej, maloobchod: - elektromateriál - radiomateriál - domácí elektrospotřebiče.

Nákladní autodoprava: - vnitrostátní i mezinárodní. Prodej, doprava: - štěrk - písek - betonové směsi. Autoservis: - nákladní vozidla. Karosářské, mechanické práce. Spedice.

Dovoz, import do ČR, technická pomoc, prezentace: -vodovodní a kanlizační systémy z tvárné litiny. Obchod, prodej, poradenství, cenová nabídka, kompletní sortiment: -armatury pro vodovodní a kanalizační systémy (včetně materiálů pro vnitřní rozvody odpadního potrubí v obytných domech) -kanalizační poklopy a mříže -hydranty pro ...

Dovoz,import do ČR: -vodovodní a kanlizační systémy z tvárné litiny. Obchod,prodej,poradenství,cenová nabídka,kompletní sortiment: -trubky,tvarovky a armatury pro vodovodní a kanalizační systémy (včetně materiálů pro vnitřní rozvody odpadního potrubí v obytných domech) -poklopy a mříže -hydranty pro požární rozvody ...

Pobočka. Velkoobchod, montáž, prodej- podlahové krytiny: - UPOFLOOR-přímý dovozce - zátěžové - HOVI-křemičito vinylové dlaždice, ESTRAD-pásové PVC, ESTRAD OHMI-antistatické PVC, bytové PVC - dřevěné plovoucí podlahy a parkety-UPOFLOOR - kobercové čtverce - čistící zóny. Sídlo firmy: - Pod Nemocnicí 2024 - 70800 Ostrava-Poruba, ...

Maloobchod, prodej: -podlahové materiály. Služby: -nákladní autodoprava.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávka: -systém kompenzace biologických zápachů BEKA Clear-tronic: -odstraňování zápachů čpavku, aminů, merkaptanu, sirovodíku, oxidu siřičitého v průmyslu -likvidace biologických pachů v ovzduší: -gastronomická zařízení, kompostárny, vzduchotechnika, sběrny zpracování masa a ...

Prodej, dodávka: - řezivo, dřevo - fošny, latě, hranoly, desky. Dodávka a montáž: - srubových a dřevěných domků (srubové a dřevěné domky), chaty, penziony, restaurace, altány - výrobky ze dřeva.

Truhlářství. Truhlářské práce. Výroba stavebně truhlářská -dřevěná okna -dveře

Truhlářství. Zakázková výroba: -nábytek. -stoly, židle. -kuchyňský nábytek. -špaletová okna. -dřevěné obklady. -dřevěné schody.

- Firma R-technik dodává a montuje: - plastová okna, parapety, vchodové dveře, předokenní rolety, rolovací a sekční garážová vrata, žaluzie, japonské stěny okení sítě, markýzy - vytvoříme nezávaznou cenovou nabídku - přeměření a doprava zdarma.

Produkty Lanos je autorizovaným dealerem produktů firem: - GEZE - WSS - NUOVA FEB - SEVAX - G-U - MWE. GEZE: - dveřní zavírače - kování pro posuvné a skládací dveře - ovládání ventilací oken - automatické dveřní systémů - kování pro skleněné dveře.

Výroba armatur pro: -vodní hospodářství -energetiku -plynařství -petrochemický průmysl. Výroba: -ocelová šoupátka (dle ČSN, DIN, API 600): -DN 50-1200, PN 2, 5-100 -šedolitinová šoupátka (dle ČSN, DIN, DN 300-100, PN 2, 5-10).

Stavební práce: -pokládka zámkové a kamenné dlažby všech tvarů, vzorů a barev -osazování všech druhů obrub a palisád -výstavba okrasných zídek aj.

Plastová i dřevěná střešní okna, solární systémy a půdní schody v kvalitě made in Germany. Více než 75 let zkušeností.

Zednické práce Prodej přísad do betonu.

Provádíme: - rekonstrukce bytu - rekonstrukce bytového jádra - rekonstrukce koupelny - podlahy.

Prodej: -hutní a stavební materiál -plastové potrubní systémy.

Práce, výroba, montáž, prodej: -kuchyňské pracovní desky -rekonstrukce a restaurování kamenných památek -kamenické výrobky -tryskání kovů a skla -výroba ornamentální kamenné mozaikové obklady a dlažby -návrhy plastik, pomníků, kašen -výkresové dokumentace k realizaci prací -výroba rotační tělesa - vázy, ...

Autoopravna. Oprava a údržba motorových vozidel. Výroba zámků a kování.

Tesařství. Práce: - tesařské. Prodej: - řeziva (prkna, fošny, hranoly, trámy) - palivové dřevo metrové i rozřezané k okamžitému použití. Chaty na klíč: - tesařské práce - roubené stavby - prodej palubek a stavebního řeziva.

Zajišťujeme tyto služby: - investiční výstavby - výstavby rodinných domů - práce s montážní plošinou 19m dosah - rekonstrukce sociálních zařízení - půdní vestavby - rekonstrukce střech - dodávkay a montáže oken - zvukově izolační příčky pro odhlučnění

Stavební práce: -rekonstrukce koupelen -plovoucí podlahy -obklady interierů -obklady fasád a říms.

Prodej, servis, půjčovna: -elektrické ruční nářadí -vzduchové ruční nářadí -ruční nářadí -brusiva -svářečky -kompresory. Prodej: -lepidla -spojovací materiál -vrtáky -ochranné pomůcky -obalová technika -tmely.