FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Výroba a prodej: - akrylová sanitární technika.

Projekty, projekce: -potrubní systémy: -těžká energetika -kotle -ocelové konstrukce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -keramické obklady, dlažby -koupelnový nábytek, vany, umyvadla, wc, sanita -obchodní zastoupení-RAKO, Opoczno, Paradyz, Cerrad, Cersanit, Teiko, Novaservis, Dřevojas Pobočky: -Olomouc, Pavelkova 2 -tel./fax: 585313257 -Šumperk, Vikýřovice 166 -tel./fax: 583223888 -Třída Tomáše Bati 377, ...

Prodej: - vany - sprchové kouty - koupelnový nábytek - umyvadla - sortiment stavební chemie. - obklady a dlažby do koupelny a toalety. - keramické obklady - wc mísy - bidety. Stavební chemie: - lepidla - spárovací hmoty. 3D grafické návrhy. Zakoupený materiál dopravujeme až do domu.

Truhlářství. Oprava, výměna: -okna, dveře, prahy. Řemeslo: -podlahář: -pokládka-PVC, koberce. -stolař: -kuchyňské linky, nábytek-na míru. Zajištění: -sklenář -malíř -natěrač -zedník.

Výroba, prodej a montáž interiérových dveří a zárubní. Nabídka dveřního kování..

Prodej dveří a obložek Porta, laminátových podlah Meister, kování Cobra. Vzorkovna dveří a podlah v Říčanech na náměstí v OD Mestek v 1. patře.

Dodávky kotelen a topných systémů na klíč. Solární panely. Firma byla založena r. 1992, původně jako zastoupení německé firmy BAY GmbH, výrobce širokého sortimentu kotlů: - teplovodních - horkovodních - parních.

Truhlářství. Truhlářské práce. Návrh, výroba, montáž: - zakázkový, atypický nábytek - kuchyně, kuchyňské linky - kancelářský nábytek - ložnice - skříně (vestavěné, předsíňové) - obložkové zárubně - dřevěné dveře, schodiště, zábradlí a obklady - zahradní altány - ploty, oplocení - terasy, pergoly.

Firma je držitelem certifikátů jakosti ISO 9001: 2000 a 14001:2004. Výroba, zakázková výroba, prodej, obchod: -sklem vyztužené plasty -tažené kompozitní profily, jäckel, trubky I, L, U -kompozity GRP, FRP -pultruze, pultrudované profily -vyztužené lamináty -vyztužené plasty -rošty a planky -vláknové kompozity (mateiály vyztužené ...

Výroba: - masivní dveře - interiérové dveře - masivní zárubně - vchodové dveře.

Podlahářské práce. Prodej, montáž: - podlahové krytiny - koberce - lino - dřevěné podlahy - plovoucí podlahy. Vyrovnání podlahy.

Prodej: - drogerie - barvy - laky.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy - průmyslové, komerční, obytné budovy, byty - komunikace - liniové stavby - rekonstrukce, modernizace. Projektová a inženýrská činnost. Prodej stavebního materiálu a sypkých hmot. Nákladní doprava a zemní práce.

Práce, montáže: - vodo, topo, plyn - servis kotlů.

Firma dodává a exportuje: Fasády: - systémy vnějšího zateplení budov - široký sortiment ušlechtilých omítkovin a malt - sanační systémy na betonové stavby - fasádní barvy - spárovací hmoty - stavební lepidla a tmely Interiery: - vnitřní nátěry - syntetické bezesparé podlahoviny - akustické systémy Sanace: - tekuté ...

Velkoobchod, prodej: -interiérové a obkladové profily, interiérových a obkladových profilů, lišty pro plovoucí podlahy, interiéry, koupelny, obklady a dlažby

Autodoprava: - sypké materiály. Prodej a dovoz: - betonové směsi - štěrk - struska - písek - kamenivo - štěrkodrť - okrasný štěrk - okrasné valouny: - malé a velké - světlé - cement. Mezinárodní nákladní autodoprava a spedice.

Velkoobchod výrobků z kotlových ocelí: -trubky, plechy, kovové tyče, výkovky, kolena, podlahových roštů a roštů pro lávky.

Prodej, montáž, pokládka: -plovoucí podlahy: -laminátové -dřevěné lakované. Lepení a pokládka-korek. Přelakování: -dřevěné podlahy -korek. Řešení podlah v půdních prostorách na stávající podlahy: -pro případnou další pokládku podlahových krytin-lino, koberec, plovoucí podlahy, korek.

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky ( parapety, rolety, sítě proti hmyzu, žaluzie ) - garážová vrata - střešní okna Poradenství v oboru.