FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Elektromontáže. Montáže: -hromosvody. Revize: -elektro. Opravy, práce: -zámečnické -elektroinstalační, elektrikářské. Údržba veřejného osvětlení. Prodej: -elektromateriál.

Maloobchod, prodej, drogerie: -kosmetické, toaletní a drogistické zboží -barvy-laky.

Srubařské tmely, výroba, prodej. Srubařský tmel Woodchink byl vyvinut pro tmelení spár srubů a roubenek čímž se vylepší tepelné vlastnosti dřevostaveb, ochrání trámy či klády před vlhkem, hmyzem a dřevokaznými parazity.

Prodej, montáž: - snížené stropní podhledy - minerální podhledy - sádrokartony, půdní vestavby - osvětlení - drobné stavební práce Práce: - elektroinstalace p.Roženský:604350078 p.Komůrka:731260593

TRUKO Výroba zakázkového nábytku Vybavení interiéru: - prodejní pulty plné i prosklené s výsuvnými platy nebo policemi - prodejní skříně - pokladní boxy a police Zhotovujeme: - obslužné a výdejní pulty - barové pulty - psací a počítačové stoly - kuchyňské linky s hladkými dvířky i profilovými - vybavení kanceláří kancelářským ...

Velkoobchod, prodej: -barvy -laky -tmely -malířské potřeby

Ručně tkané textilní koberce. Výroba: -tkaní nástěnek, přehozů a běhounů z dodaných i vlastních textilních materiálů dle návrhu zákazníka od šíře 40 cm do 110 cm, délka do 20 m. Možnost volby odstínů, neomezeně kombinací barev a výběr ze 150-ti vzorů.

Prodej stavebnin. Stavebníny.

Tesařství - klempířství - pokrývačství Prodej: - stavební řezivo - dřevo: smrk, borovice, modřín, jedle

Prodej: - stavební materiál - písek, kamenivo - autodoprava.

Výstavba rodinných domů a veškeré stavební práce včetně elektroinstalace, obkladů, dlažeb, sádrokartonových, zednických, tesařských i pokrývačských konstrukcí .

Stavebniny. Prodej: - stavební materiál - obklady, dlažba, sanitární vybavení - cihly, omítkové směsi - nářadí, barvy, laky - izolační materiály - cement, vápno, maltové směsi, sádra - železářství

Práce: -malířské -natěračské -lakýrnické Maloobchod, prodej: -barvy, laky -malířské a natěračské materiály a potřeby. Maloobchodní prodejna: -Kroměříž, Kojetínská 1189 tel.:573335503. Prodejní sklad (maloobchodní prodej): -Kroměříž, Na Sádkách 1935 tel./fax.:573335501.

AVANTE OKNA Plastová okna: - Deceuninck Zendow - Veka Perfectline Dodávka a montáž dalších komponentů: - plastová okna - plastové dveře - garážová vrata standardní, sekční, roletové - sítě proti hmyzu - horizontální žaluzie - předokenní a nadokenní rolety - parapety-vnitřní, vnější Barvy: - Oregon - Mahagon ...

Prodej, oprava, servis: -vodní a teplovodní čerpadla -záruční a pozáruční servis firem GRUNDFOS, PEDROLLO, DAE, Sigma Hranice, Sigma Lutín, Kovo Konice, ISH a HCP.

Maloobchod, prodej: - podlahové krytiny - koberce - bytový textil.

Montáže, oprava, opravy, opravna, servis, revize: -veškerá plynová zařízení -ústředního vytápění a topení -kotelny, kotelen -plynové kotle, plynových kotlů. Řemeslo, instalace, montáže, práce: - vodo - topo - plyn: -vodoinstalatérské, vodoinstalatérství, vody, vodoinstalace -topenářské, topenářství, topení, ...

Výroba kabelů a vodičů: -silové kabely a vodiče -propojovací -ohebné šňůry -sdělovací kabely a vodiče nízkofrekvenční -s plnými jádry -ohebné stíněné -kabely a vodiče pro zvláštní účely -letecké -řídící a automatizační systémy -signálové a datové přenosy -bezhalogenní oheň retardující vodiče -silové a propojovací ...

Stavby a rekonstrukce. Provádíme dodávky a montáž: - plastová a dřevěná okna - střešní okna a vikýře - vchodové a vnitřní bytové dveře - předokenní a meziokenní žaluzie.

Práce: -elektromontáže průmyslové i bytové. Prodej, maloobchod: -elektroinstalační materiál

Stavební a obchodní firma. Provádí: -stavby na klíč -rekonstrukce domů a půdní vestavby -montáž sádrokartonu -izolace vodorovné -asanace zdiva, omítek (mechanické i chemické). Prodej: -sádrokartonu -dřevotřísky -lamino -nábytkové doplňky na zakázku.

DOKOPLAST Vyrábí, montují a prodávají: -plastová okna -dveře Používají šestikomorovy systém KOMMERLING a kováni ROTO. Stará plastová okna ekologicky likvidují.

Dodávky: - měřící a regulační technika - hardware a software - projekty, konzultace - uvádění do provozu - záruční a pozáruční servis. Výroba: - elektrické. rozvaděča do 1kV.