SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Prodáváme kvalitní palubky, podlahovky, sušená hoblovaná prkna a hranoly, lazurovací barvy a zakončovací lišty. Na míru vyrábíme plotovky. Provádíme truhlářské, pokrývačské a tesařské práce.

Stavební firma.Rekonstrukce, rod.domy, bytová jádra, obklady, dlažby, ploty, zateplování.Tech.dozor inestora.

Odborná dodávka a montáž keramických i kamenných obkladů a dlažeb. Realizace od bytových jader, rodiných domů po nemocnice a velká nákupní centra.

Činnost: - montáž keramických dlažeb a obkladů

Plynoservis Pék Prodej, montáž a servis plynových zařízení. Oprava, servis: -plynové spotřebiče - karmy, plynové kotle, sporáky, topidla.

Práce: -tesařské -klempířské -pokrývačské -montáž střešních krytin.

Výroba, prodej: -cementové zboží: -studniční skruže -betonové poklopy -zatravňovací dlažba -odvodňovací trubky a žlaby -obrubníky -betonové sloupy -krytina, hřebenáče -betonové zahradní krby. Půjčování, půjčovna, prodej: -přívěsné vozíky. Prodej, maloobchod: -cementu za výhodné ceny.

Výroba, montáž: - celomasivní interiérové dveře - zárubně z pařeného buku a dubu - celoskleněné dveře - protipožární dveře.

Výroba: -plechové radiátory -pracovní stoly -kovové regály -skříňky na nářadí -hobby panely na nářadí -škrabky a lopaty na sníh -plechové konvičky a konve -tvořítka na cukroví -cedníky na noky a játrovou rýži -nerezové cukřenky, cedníky -formičky-bábovičky a věnečky -dortové formy z pocínovaného plechu i nerezu -hrnky z pocínovaného ...

Výroba: -nábytkové kování. Služby: -kovovýroba -zámečnictví. -montážní práce -kompletace výrobků

výrobce a dodavatel kondenzačních a průtokových nástěnných kotlů, dále stacionárních kotlů; palivo zemní plyn, propan a ex.LTO.

Vlastní výroba rozvaděčů, elektromontážní práce, kabelové rozvody, instalace, elektrické přípojky, montáž a revize hromosvodů, příprava pro změnu distribuční sazby, opravy a údržba zařízení, elektrické topení, správa veřejného osvětlení, revize elektro, práce s plošinou M 16, poradenství.

Výroba, montáž, distribuce, projekce, servis, automatické dveřní systémy.

Truhlářské práce: -projekt, výroba, montáž nábytku -výroba atypických kusů nábytku -výroba atypických oken, dveří atd. -výroba schodů.

Velkoobchod se stavebním sklem: - sklo plavené - sklo lité válcované - skla bezpečnostní, ohýbaná, žáruvzdorná, tažená - zrcadla. Výroba izolačních skel. Sklenářské služby.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: Vodovodní baterie - ramínka, sprchové hadice, sprchy, sprchové trysky, flexi kusy, posuvné tyče - výpustě a sifony, keramické hlavy, vršky. Průmyslové armatury: - kulové kohouty - voda, plyn - topení – ventily, regulační ventily, termostatické hlavice, redukce - filtry, koše, klapky - mosazné ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: Vodovodní baterie - ramínka, sprchové hadice, sprchy, sprchové trysky, flexi kusy, posuvné tyče - výpustě a sifony, keramické hlavy, vršky. Průmyslové armatury: - kulové kohouty - voda, plyn - topení – ventily, regulační ventily, termostatické hlavice, redukce - filtry, koše, klapky - mosazné ...

Výroba a prodej: - bazény - plastové bazény na klíč - zastřešení - dlažby, terasy okolo bazénu - technické nádrže - jímky, záchytné a akumulační nádrže - vodoměrné šachty. - bazénová chemie - bazénové příslušenství - vysavače, protiproudy, filtrace, osvětlení - úprava vody - zakázková výroba z plastů Montáže. Záruční a ...

Prodej, montáž, servis: - kotle na tuhá paliva.

Voda, topení, plyn. VELKOOBCHOD, PRODEJ: -vodoinstalační materiál (sifóny, napouštěcí a vypouštěcí ventily, WC** sedátka, WC nádržky, baterie, kanalizační spirály, roháčky, perlátory) -těsnění, technická pryž, klingerit, o-kroužky, fíbry, manžety -materiál pro topenáře (mirelon, kohouty, radiátory) -armatury, ...

Výroba: - schody - kuchyně - dveře - vestavěné skříně - postele.

Výroba, prodej: - potrubní díly - tvarovky - zásobníky, nádrže, tanky - deskové a potrubní sanitační rozvodné panely - schodiště a zábradlí pro interiéry - vyhrdlení na potrubí dle přání ven i dovnitř Zajišťujeme: - dodávku a montáž potrubních rozvodů - dodávku a montáž strojních zařízení - opravy a rekonstrukce ...

Podlahové centrum. Maloobchod, prodej, pokládka: -dřevěné, laminátové podlahy Meister -lina, PVC -kusové koberce, běhouny, deky, přehozy, ubrusoviny, molitany, rohožky, izolace.

Výroba, montáž: -bazény a příslušenství na míru -odlučovače tuku -plastové vodoměrné šachty -polypropylenové nádrže-jímky, žumpy, septiky. Dodávka: -čistírny odpadních vod.