Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Maloobchod, prodej: -elektrospotřebiče -elektromateriál, materiál elektro -baterie, baterie GP -nabíječe, zdroje, konektory, prodlužky, spojky, zásuvky, koaxiální kabely, vodiče, flexo šňůry, multimetry, časovače, zkoušečky, rozbočovače, -pokojové antény, sítoantény, autoantény.

Provádí práce: -sádrokartony -obklady a dlažby -plovoucí podlahy -malířské a natěračské práce -výškové práce -komíny a krby -zámkové dlažby -rekonstrukce objektů -okrasné ploty -protipožární nátěry stěn, stropů a ocelových konstrukcí -zateplovací fasády.

Velkoobchod, prodej: -spojovacího materiálu: -šrouby metrické, vratové, do plechu -polyvruty -eurovruty -sádrokartonové vruty -podložky -matice -závitové tyče -kolíky -závlačky -sígrovky -nýty -hmoždinky -kotvící technika (kotvy) -hřebíky -nerezový a mosazný spojovací materiál -dle výkresové ...

Maloobchod, prodej: - železářství - železářské zboží - spojovací materiál - instalatérský materiál - vodo, topo, plyn.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, sklad: -asfaltované izolační materiály (lepenka, i proti radonu) -lehké izolační pásy -pásy natavitelné z oxidovaných asfaltů -izolační pásy z modifikovaných asfaltů a pásy pro speciální použití (SBS*, APP*, IPA*) -asfaltové šindele (SINDELIT R, polyelast, bituplast, elastolep, bitumat ...

Prodáváme masivní dřevěný nábytek vyrobený na zakázku z palisandru, akácie, manga a starého recyklovaného dřeva za velkoobchodní ceny.

Stavební práce: -ruční výkopové práce -obklady a dlažby -sádrokartony -rekonstrukce bytových jader -zateplení budov -zemní práce.

Prodej levného stavebního řeziva pro vaše obklady a podlahy. Podlahové palubky a obkladové plotovky. Dřevěné obklady stěn a podlah. Desky a plotovky pro stavbu dřevěného plotu. Prodejní hala na Praze 5.

Renovace koupelnových van, sprchových koutů a umyvadel nástřikem.

Výroba hydroizolačních, krystalizačních materiálů LADAX. Aplikací hydroizolačních, krystalizačních materiálů LADAX docílíte dokonalého ošetření betonové, železobetonové a zděné konstrukce proti průniku vody, či jiných kapalin (ropné produkty, oleje, silážní šťávy, apod.) kterýmkoliv směrem.

Maloobchod, prodej: - stavebniny - palivo - uhlí, koks.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -voda, topení, plyn.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -voda, topení, plyn.

Stavebniny, stavební materiály. Prodej: - cement, vápenný hydrát, maltoviny, maltové směsi, omítky, sanační malty a ostatní pytloviny - cihelné výrobky, cihly - tepelné izolace, orsil, polystyren - hydroizolace - okna, dveře, zárubně - střešní okna.

Dodávka, montáž, servis: - plastová okna a dveře, AL okna a dveře, Eurookna a dveře. - doplňky: žaluzie, předokenní rolety, parapety.

Maloobchod, prodej: - drogerie - kosmetika - barvy, laky.

Prodej a montáž: -plastová a dřevěná okna. Stavební zámečnictví: -zábradlí -schody točité -vjezdové brány s pohonem nesené, pojezdové -garážová vrata sekční a výklopová -přepažovací stěny -zámečnická práce na zakázku.

Firma VEKOS s.r.o. - - dřevěná okna - špaletová okna - plastová okna - dřevohliníková okna - zimní zahrady - garážová vrata - žaluzie - předokenní rolety - vchodové dveře - interiérové dveře - sítě proti hmyzu - stavební práce

Dveře pro byt, dům i kancelář. Náš sortiment se opírá o zkušenosti velkých evropských výrobců Stolbud Wloszczowa S.A. a Masonite. Ke všem interierovým dveřím si můžete vybrat i originální zárubně vyráběné pro neuvěřitelný rozsah použití podle tloušťky zdi.

Prodejna Praha - Horní Počernice VGP Park Wellis - wellness u Vás doma. Nabízíme privátní i komerční vířivky, masážní vany a infrasauny prvotřídní kvality.

Výroba betonových, cementových a sádrových výrobků.

Obchodní partner firmy Hoco a Otherm. Prodej, montáž: - okna, dveře - rolety Součástí každé dodávky je: - demontáž starých oken - montáž nových oken - zednické začištění - likvidace původních oken a suti.

Truhlářství. Práce: - truhlářské - stolářské. Zakázková výroba: - veškerý interiérový nábytek z lamina - schodiště, dveře, okna z masivu - pergoly - eurookna - dřevěné garáže.

Prodej zdicích a stavebních výrobků: - maltované směsi - cihly všeho druhu - betonové směsi - vápenný hydrát, cement - štuk - cihlová dlažba - hurdis. Spojovací materiál: - Knauf štuková malta - Knauf ruční malta - Knauf zdící malta - Knauf betonová směs - Vápenný hydrát - Cement. Dřevěná Eurookna ...

Podlahy, dveře, vestavěné skříně a malba kontakt: Ing. Eva Mastná