FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Činnost: - hydroizolace střech - hydroizolace spodních staveb - šikmé střechy. Prodej: - stavební řezivo - palubky. Služby: - autodoprava.

Elektromontážní práce. Prodej: -elektroinstalační materiál -pracovní oděvy.

Maloobchod, prodej: -elektromateriál -svítidla -motory -topná tělesa.

Dům barev. Maloobchod, prodej: - barvy - laky.

Prodej: - fasádní barvy - omítkoviny - zateplovací systémy - malířské barvy - malty - hydroizolace - sanace - nátěry, pěny, tmely

Betonárna. Výroba, dodávka: -betonové směsi.

Výroba, montáž: -plastová izolační okna, dveře -rolety -zimní zahrady -fotorámečky.

Výroba, montáž: -plastová okna -dveře, stěny včetně příslušenství -parapety, žaluzie, protihmyzové sítě. Používáme špičkový 6-ti komorový systém GEALAN. Montáž suchých staveb. Zámečnictví.

Pokrývačství. Pokrývačské práce. Realizace: - střechy. Opravy, rekonstrukce: - krovy. Práce: - klempířské - tesařské. Montáž: - střešní okna. Dodávka, prodej: - stavební řezivo - střešní krytiny.

Prodej, repase, výkup: -textilní stroje. Výroba tepelných výměníků a OPD..

EM Trading s.r.o. Dodávka, prodej, montáž: -vjezdové brány a vstupní branky -garážová a průmyslová vrata -plastová okna, markýzy a rolety -závory a vstupní systémy.

Truhlářství Zakázková výroba: - kuchyně, kuchyňské linky - kastlová okna - schodiště - dveře - roubenky.

Stolařství: Výroba, dodávka: -okna, eurookna, střešní okno, oken, dveře, vrata, pergoly, přístřešky, schodiště, zimní zahrady, atypický nábytek.

Výroba, vývoj, montáž osvětlovací techniky, osvětlení a služby v oboru osvětlování interiérů: -světelné plastické nápisy a loga -světelné reklamní panely -otočná a pohyblivá reklama -reklamní konstrukce, -nasvětlení prostor a expozic -vývoj a výroba zakázkových svítidel.

Dovoz: - masivní dřevěné podlahy z exotických a euroamerických dřevin s garancí nejnižší ceny na trhu a při zachování špičkové kvality a krátkých dodacích lhůt.

Dovoz - zabudované výrobky pro transport a upevňování v betonových stavbách. Výrobky Jordahl pro stavbu a sanaci prefabrikovaných a monolitických objektů: -kotevní kolejnice JORDAHL -systém pro kotvení lícového zdiva. Výrobky Pfeifer pro transport a upevnění, zejména na dopravních stavbách: -závitový systém -systém BS ...

Výroba: - atypická eurookna, dveře a schodiště.

Kuchyňské studio. Naše kuchyňské studio nabízí: - kuchyně - plovoucí podlahy - vestavěné skříně. Prodáváme kuchyně Camelot, Infini.

Výroba, prodej, montáž. Kominické práce a služby. Měření emisí malých zdrojů dle zák. 86/2002 Sb. Technické poradenství: - návrh řešení kouřových, spalinových cest. Montáž: - nafukovací pryskyřičné vložky - kovové komínové vložky - vícevrstvé kovové komíny. - FURANFLEX Revize, periodické ...

Truhlářství. Výroba, prodej: - nábytek i kancelářský - okna, okno - dveře vnitřní i venkovní - schodiště, podkroví - bytové interiéry, včetně návrhu - kuchyně na míru, včetně návrhu - vestavěné skříně, skříně na míru. Pokládání: - plovoucí podlahy laminované i dřevěné - prkenné podlahy, včetně dodání materiálu. Drobné ...

Certifikace jakosti ISO 9001:2000. Výroba: -rozvaděče: -pro vnitřní i venkovní rozvodny VN i VVN -domovní. Služby: -elektroprojekce. Elektroinstalace, montáže, revize: -silnoproud -hromosvody -zabezpečovací systémy -SAT a TV rozvody.

Výroba, prodej, truhlářství. -veškerá truhlářská výroba -okna -dveře -schody -zábradlí -masivní a dýhovaný nábytek -další truhlářské práce.

Nástěnné kotle, litinové kotle, ocelové kotle, zásobníkové ohřívače, regulační systémy, servis tepelných zdrojů, emisní měření, topenářské práce a jejich realizace.

Velkoobchod, maloobchod: - instalatérské zboží.