Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
JS stavební firma. Stavební práce: - stavby na klíč, rodinné domy na klíč - rekonstrukce domů, bytů - občanská, průmyslová výstavba - výměna oken. Stavební projekce. Sídlo firmy: - Veřovice 246.

Truhlářství. Zakázková výroba, montáž a doprava: - atypická okna - atypické dveře - schody - podlahy - kuchyňské linky - ostatní výrobky dle představ klienta.

Zámečnické a montážní práce. Prodej, montáž a opravy pneumatických prvků POLIČSKÝCH STROJÍREN, a.s., PARKER a průmyslových armatur včetně pohonů. Prodej a opravy ovladačů(OK80, OK100, OD100)a ovládacích bloků(OB1A, OB2A, OB5, OB3A, OB21, OB22, EPOD1) dveří autobusů KAROSA-IVECO a SOR.

Nabízíme: - navijáky pro zatahování kabelů - zafukovací stroje optických kabelů - kabelové válečky a punčochy - laminátová pera. Dodáváme zařízení pro pokládku zemních kabelů, závěsných kabelů a AlFe lan do 22 kV.

Truhlářství, zakázková výroba: -nábytek interiérový-obývací, dětský, chodbový, domácí kancelář -kuchyně na míru -nábytek pro bary, salony, penziony, recepce, kanceláře, vč.kuchyňky ve skříni, rekreační zařízení, obchody, školy -nábytek zahradní a terasový -bytové doplňky -schodiště a obklady schodiště včetně ...

Dodávka, montáž: -garážová vrata -průmyslová vrata -vjezdové brány -centrální vysavače -polykarbonátové komůrkové desky

Služby-řemeslo: -voda, plyn, topení -instalatérské, topenářské práce -kotelny a plynovody na klíč -výměna rozvodů vody a topení v panelových domech. Dodávka, montáž: -automatické kotle Ekoefekt, Cargorobot, Ekoperfekt.

Profiizol Stavební práce: -izolace bazénů, jezírek, rybníků -izolace plochých střech -zateplování budov -montáž sádrokartonu -plovoucí podlahy.

Stavební firma: -stavební práce -stavby občanské, průmyslové -stavby na klíč. Prodej: -stavební materiál.

Hager - specialista na elektroinstalace. Elektrotechnický materiál. Plastové a oceloplechové rozváděče. Vestavné rozváděčové přístroje. Připojovací systémy.

EUROSYSTEM Výroba, prodej, montáž: -EURO okna dřevěná -dveře, balkonové dveře -vnitřní a venkovní parapety -žaluzie.

Zastoupení firmy Walterscheid. Výroba, prodej: -šroubení pro hydrauliku -systémy šroubení -spojovací systémy-hydraulické potrubní systémy -šroubení pro potrubní rozvody WALPRO, WALFORM.

Elektroinstalační práce. Výroba: - rozvaděče - komponenty pro výtahy.

Dodávka a montáž: - platová okna, okna a dveře - dřevěná okna, eurookna.

Výroba, prodej, maloobchod, velkoobchod: - závěsová technika pro upevnění potrubí a potrubních systémů - spojovací materiál - objímky - nosníky - příchytky - potrubní díly - rozpěrky.

Výroba, prodej: -dubové podlahy -stavební a truhlářské řezivo -tesařské práce -montáž sítí proti holubům.

Nabízíme výrobu nábytku na zakázku, obývacích stěn, kuchyňských linek, ložnic, vestavěných skříní, kancelářského nábytku, restaurování starožitného nábytku, výrobu stavebních prvků- okna, dveře, schody.

Montáž, prodej: -plastová okna, dveře, -stínící technika. Oprava, servis: -chladící zařízení.

Výroba, montáž: -plastová okna, dveře -okna a dveře z plastu a hliníku -protipožární hliníkové prvky -zimní zahrady -prosklené stěny vchodové a celoskleněné -požární uzávěry.

Železářství. Maloobchod, velkoobchod, prodej: - nářadí - ruční, elektrické - spojovací materiál - zámky, kování - vrtáky - brusné materiály - hadice - pletivo - bojlery - vodoinstalační materiál - radiátory, kotle - čerpadla - svařovací technika - žebříky - montážní pěny, silikony, tmely.

Výroba, prodej betonové výrobky-obklady: -imitace starých cihel -lámaný kámen -skládaný kámen -obkladový kámen -břidlice. -výroba dlažby -fasádní obklady -obklady krbů, plotů -prodej barev PARA Výrobky jsou lehčeny keramzitem.

Pila Brantice. Výroba, prodej: - stavební, truhlářské řezivo, palubky - palety.

Montáž a prodej: -dveře a zárubně.

Velkoobchod: - okna, dveře.