SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Truhlářství. Zakázková výroba: -z masivu -okna, dveře, schody -veškerý nábytek.

Velkoobchod, maloobchod, import, export masivních parket a venkovních terasových palubek z: - Číny - Indonésie - Bornea - Dánska - Polska - Slovenska - Ruska - České republiky - Maďarska: - masivní parketové vlysy - venkovní protiskluzné palubky - exotické parkety - europarkety

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - dřevodesky, řezivo - dřevotřísky: - dýhované - vodovzdorné - fóliové - překližky: - truhlářské - vodovzdorné - laťovky: - dýhované - lamino - pracovní kuchyňské desky - sololit - lakolit - akulit - hobra - nábytkové kování: - hranoly.

Výroba: - elektrorozvaděče. Elektrikářské práce.

Prodej: -dřevěné 3vrstvé podlahy -Steirer porket -laminátové podlahy -koberce -PVC. Služby: -pokládka dřevěných a laminatových podlah -pokládka koberců a PVC.

Projektové práce a inženýrská činnost na energetických stavbách - plynové kotelny, výměníky, plynovody, tepelné sítě. Realizace : Topenářské a instalatérské práce, výstavba a rekonstrukce topných zdrojů, plynových kotelen, výměníků, stavba plynovodů, teplovodů. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování - tyto práce se soustřeďují na ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávka: -elektroinstalační materiál.

Velkoobchod, maloobchod: - instalatérský a topenářský materiál.

Velkoobchod, dodávka, montáž, servis, ověřování, revize: - vodoměry - měřiče tepla Velkoobchod, dodávka, montáž, servis: - topenářská technika: -- plynové kotle -- plynové a elektrické ohřívače vody -- zásobníky s nepřímým ohřevem -- ekvitermní a pokojové regulátory.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -svítidla, jističe, modulové skříně a rozvaděče -nářadí a měřící přístroje.

Truhlářství. Zakázková výroba: -interiérové a vchodové dveře -nábytek z masivu i lamina.

Nabíječe: -opravy -prodej nové -prodej zrenovované -náhradní díly prodej a opravy ND. Zprostředkovatelská činnost: -nabíječe -vysokozdvižné vozíky. Komisní prodej, bazar. Prodej zařízení DECA: -svářečky -nabíječe -pomocné skartovací zařízení, zdroje.

Velko i maloobchodní prodej: -elektroinstalační materiál -svítidla, světelné zdroje -kabely -rozvaděče -nářadí -ventilátory -boilery, průtokové ohřívače -trubky, lišty, chrániče a kabelové žlaby. Montáž elektrických rozvodů.

Truhlářství. Výroba, montáž: - atypické interiéry, nábytek - výroba interiérové dveře.

Renovace: - dveře, zárubně. Kovovýroba: - veškeré zámečnické práce - výroba - vrata, mříže, schodiště, závory, automatické brány, turnikety, středně těžké konstrukce.

Elektromontáže. Elektroinstalace. Průmyslová automatizace. Výroba rozváděčů.

Elektroinstalace. Výroba: - rozvaděče. Elektroinstalační, elektromontážní práce. Montáž: - elektronická požární signalizace (EPZ) - elektronické zabezpečovací systémy (EZS) - strukturovaná kabeláž - hromosvody.

Dovoz a velkoobchod podlahových krytin. Dodáváme PVC podlahové krytiny od renomovaných firem Armstrong a Marley Floors. U firmy Marley Floors máme výhradní zastoupení pro Českou republiku. Nabízíme vám kvalitní řešení pro finální úpravu veškerých podlah pro bytové i komerční použití.

Prodej, maloobchod: -železářství -domácí, kuchyňské potřeby -svítidla, osvětlení -elektroinstalační materiál.

Stavebniny. Prodej: -stavební materiál.

Renovace: - dveře - zárubně. Provozovna: - Vrchní 80/18, Opava - Kateřinky.

Prodej, montáž: -bezpečnostní dveře -nůžkové a pevné mříže -bezpečnostní skla a fólie -předokenní rolety -průmyslová vrata -automatické vjezdové brány, vrata a dveřní systémy -systémy generálního klíče. Zámečnická výroba: -zábradlí, ploty, vrata. Služby: -zasklívání lodžie systémem VARIO a OPTIMI -zámečnická pohotovost ...

Prodej: - dřevotřískové desky surové, dýhované, laminované.