FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Stavby, stavební činnost: - rekonstrukce - bytová jádra - stavební úpravy objektů - likvidace stávajících objektů, demolice - topenářské a vodoinstalatérské práce - podlahové vytápění - vnitřní dlažby a obklady. Stolařské a zámečnické práce. Elektro: - projekční, revizní činnost, montáž - elektroinstalace. Velkoobchod, ...

Výroba, prodej, servis: - průmyslové armatury.

NOVABYT Stavební a obchodní činnost. Rekonstrukce: -bytová jadra -zděné koupelny -interiéry Prodej: -sanitární materiál, keramika, dlažba -koupelnový nábytek -koupelnové doplňky -vodovodní baterie.

Topidla, odvlhčovače, elektrocentrály, míchačky, řezačky, vibrační desky, klimatizace, shozy, vrátky, pily, vysavače a další stroje najdete v internetových obchodech i kamenné prodejně. Dodáme do 24hodin zdarma po celé ČR. Bezplatná linka.

Služby: -stavebniny. Prodej stavebního materiálu.

Stolařství. Stolařské práce. Zakázková výroba: - dveře - vnitřní, venkovní - schody, schodiště - nábytek - kuchyně, kuchyňské linky - různé bytové doplňky.

Renovace střech. Realizace, opravy: - střechy - ploché, sedlové, krovy - okapy. Pokrývačství. Klempířství. Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské. Prodej: - střešní materiál.

Velkoobchod: - světelné zdroje - baterie - elektronika.

Truhlářství: - repliky a repase dřevěných oken a dveří, špaletová okna, dřevěné dveře, protipožární dveře.

Práce, služby: -truhlářství. Výroba, montáž: -eurookna -balkónové a vchodové dveře.

Výroba a montáž: -hliníková okna -dveře -výkladce -fasády -interiérových prosklených konstrukcí. -ocelových konstrukcí -obloukových a lomených střešních světlíků -ocelových oken a dveří, včetně požární odolnosti.

Montáž a prodej: -sádrokarton -kazetové podhledy -tepelné a zvukové izolace -střešní okna. Práce: -půdní vestavby na klíč. Služby: -autorizovaný stavební dozor.

Kamenické práce. Výroba: - dlažba - obklady fasád - schodišťové stupně - parapety - kamenné desky - kuchyňské pracovní desky.

Prodej: - parketové dřevěné podlahy - plovoucí podlahy.

Prodej, pokládka: - PVC podlahové krytiny - koberce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kotevní a upevňovací technika -spojovací materiál -hmoždinky, vrtáky, nýty a nářadí -kotevní technika MUNGO, nýtovací technika FASTY, a kalené hřebíky DON QUICHOTTE, upevňovací technika KEW .

Dodavatel vodárenského materiálu. Šoupátka, navrtávací pasy, klapky, filtry, montážní vložky, hydranty, opravné třmeny, poklopy, zemní soupravy, trouby z litiny a kameniny. Další průmyslové armatury, hutní a spojovací materiál. Certifikát ISO 9002.

Prodej materiálu: -instalační -vodoinstalační -topenářský -doplňky. Práce: -stavební -topenářské -vodoinstalace.

Prodej, dodávka: - izolátory keramické, kompozitní - stožáry - vodiče (trolejové dráty, lana) - trakční armatury (izolační, trolejové).

Prodej: -potraviny -domácí potřeby -elektro -hračky -papír -drogerie -barvy, laky.

Prodej: -veškerý stavební materiál od základu po střechu. Služby: -dovoz materiálů na místo včetně složení hydraulickou rukou. Autodoprava: -přeprava sypkých materiálů -kamion -třístranný sklápěč 26tun.

Barvy laky Podolák Ivan Maloobchod: - barvy - laky - malířské potřeby. Tónování barev.

Výroba, prodej: - truhlářství - soustružené židle a stoly, vestavěné skříně, kuchyňské linky, obývací stěny, okna a dveře.