Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Truhlářství. Zakázková výroba z masivu: -dveře vč.zárubní - interiérové, vchodové -garážová vrata -schodiště, schody -přístřešky, pergoly, altány, -lavice -ploty. Pilařská výroba.

Výroba: - dřevěné výrobky, dřevostavby: - zahradní domky - altány - chatky včetně zahradního nábytku - přístřešky pro auta - schody z masivu - vchodové dveře - dřevěné, pletivové oplocení, ploty - vrata, branky, brány - kotce a boudy pro psy - stáje pro koně - lesní posedy.

Stavební a průmyslové barvy finské společnosti TEKNOS. Výhradní zastoupení pro ČR. Tónování odstínů barev na počkání. On-line katalog výrobků, vzorníky. Virtuální dům pro vyzkoušení barevných kompozic

výroba a montáž plastových oken Výroba, prodej a montáž výplně stavebních otvorů z profilů REHAU: -plastové okna (okno, oken) -dveří (dveře) -zimní zahrady, zahrada.

Prodej: - interiérové a vchodové dveře - střešní okna - plovoucí podlahy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - značkové laminátové a dřevěné plovoucí podlahy OSMO, VESTERBY, PARADOR, TERHÜRNE, FORBO, LINEA, KÄHRS - korek, lino, antistatika, koberce - dřevotřískové a OSB desky, stěrkování, vyrovnávání - palubky, lišty, příslušenství-KÜBRIT, DURAL, BONA - parkety-broušení, lakování.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -palubky a řezivo. Dřevoprodej: -palubky, OSB desky.

ŠEVROZ Výroba: -rozvaděče -elektroměrové přístroje -plechová dvířka k plynoměrům. Prodej: - elektroinstalační materiál Služby: - projekty elektro - kompletní elektoinstalace bytů, domů, ... - elektro revize - opravy elektrospotřebičů - montáže termostatů - programovatelných

- vodovodní baterie - sanita - sprchové kouty - vany a vaničky - koupelnové doplňky - obklady a dlažby - nábytek.

Dodávky: -armatury, odvaděče kondenzátu, nerezové vlnovcové a gumové kompenzátory, zpětné, redukční, pojistné a solenoidové ventily, ohebné hadice, magnetické stavoznaky, přerušovače vakua. Prodej: -hladinové sondy a automatický odluh - odkal kotlů.

Truhlářství, stolařství: -okna, dveře -schodiště -nábytek -podlahy.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej fasádních barev.

Prodej, maloobchod, velkoobchod, výroba: - truhlářské práce - dřevěné okna a dveře

Dovoz a prodej: - armatury pro rozvod plynu, vody, topení a výrobků pro sanitární techniku. Voda: - kulové uzávěry - ostatní armatury - pryžové kompenzátory - bytové armatury.

Maloobchod, prodej: -spojovací materiálu -šrouby, vruty, hřebíky, nýty.

Prodej rodinných bazénů, bazénového zastřešení a příslušenství či vířivých van. Naše firma Vám nabízí vysoce kvalitní a prověřené: - rodinné bazény - luxusní keramické bazény - plastové bazény - fóliové bazény - bazénové zastřešení - vířivé vany - bazénové příslušenství v dostupných cenových relacích.

Internetový prodej: -http://www.jamashop.cz -elektronářadí -pneunářadí -akunářadí -ruční nářadí -stroje -nástroje -zahradní technika -sekačky -čerpadla -kotevní technika -kotvy -hmoždinky.

Výroba: - betonové, cementové a sádrové výrobky

Podlahářské práce. Prodej a pokládka všech druhů podlahových krytin. Činnost: -koberce -PVC -plovoucí podlahy (laminové, dřevěné) -pokládka parket, dřevěných podlah + broušení parket -rekonstrukce starých podlah -korkové podlahy. Podlahy: -MAGNUM -EROSTEP -FORBO -PARADOR -NOVILON.

Práce: -truhlářské. -prodej barev, laků a mořidel na dřevo

Prodej, pokládka: - podlahové krytiny Montáž žaluzií všech typů.

Stavební izolace. Služby: -prodej stavebních izolací -prodej technických plynů

Maloobchod, prodej, pokládání: -podlahové krytiny

Výroba: - dýhované interiérové dveře - obložkové zárubně

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky ( parapety, rolety, sítě proti hmyzu, žaluzie ) - garážová vrata - střešní okna Poradenství v oboru.