SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Práce: - pokrývačské. Maloobchod, prodej: - střešní krytina BRAMAC - žlaby, svody. Montáž: - dřevěná a plastová okna. Výroba, prodej: - dřevařské výrobky - krovy, řezivo, desky - dřevěné uhlí.

Rekonstrukce: - koupelny, vybavení a renovace koupelen - bytová jádra - kuchyně - byty. Dodávka, montáž: - vodní filtry. Realizace bezbariérové koupelny pro invalidy.

Stolařství, stolařské práce. Zakázková výroba: - nábytek - atypický nábytek, interiér - dřevěné dveře (interiérové, vchodové, vrata) - kuchyně, kuchyňské linky (na klíč) - skříně, vestavné (vestavěné) skříně - televizní stolky - postele - zahradní nábytek. Pokládání, pokládka: - plovoucí podlahy - marmoleum.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: - dřezy - potrubí, fitinky - rozvod vody, plynu - izolace potrubí - bojlery - průtokové ohřívače - čerpadla - sanitární keramika. Rekonstrukce koupelen a bytových jader. Sídlo firmy: - Janáčkova 1813/6, Ostrava - Moravská Ostrava.

Návrh, zaměření, montáž, demontáž, zednické začištění: -plastová okna -dřevěná eurookna -garážová vrata s elektrickým pohonem -pohony pro křídlové a posuvné brány.

Poradenská činnost: - tepelná ekologická izolace. Výroba: - izolace (drcený POLYSTYRÉN - STYROBALL) - celulózová izolace TEMPILAN - akustická izolace INTELAN - zdravotně nezávadná, ekologická - tepelné omítky - stavební systém AMOS. Výroba, prodej: - aplikační stroje. Zpracování odpadů: - papír - polystyrén.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - elektroinstalační materiál - domácí elektrospotřebiče, bílé zboží.

Velkoobchod: -elektromateriál -svítidla. Prodej, montáž: -domovní telefony, videotelefony -automatizace vstupních systémů.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - izolační materiály z minerálních vláken - tepelně izolační pouzdra z minerální vlny - technické a stavební izolace. Sídlo firmy: - Zahradní 943, Dolní Lutyně.

SALPA, spol. s r.o. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -tepelné izolace: -polystyren, orsil, pěnový polystyren (fasádní, standard, tvrzený), veškeré výrobky z polystyrenu -extrudovaný polystyren -materiály k zateplení fasád: -talířové hmoždinky, armovací tkaniny, zakládací a rohové lišty, lepidla, stěrky, omítkové směsi, penetrace, ...

Maloobchod, prodej: -plasty. Návrh, realizace, výroba: -výrobky z termoplastů -vstřikování termoplastu od 50do250gr. -formy na plasty. -výroba zámků a kování -výroba plastových obalů.

Firma ALVIR s.r.o. je zaměřena na výrobu: - oken - vnějších i vnitřních dveří - posuvných dveří - prosklených fasád - zimních zahrad - zastřešení bazénů - zasklení lodžií a zádveří - spojovacích chodeb - dalších prvků stavebních objektů.

Maloobchod, prodej, montáž, oprava, servis: - plastová, dřevěná a hliníková okna - plastové, dřevěné a hliníkové dveře - okenní rolety - okenní a dveřní sítě proti hmyzu - vnitřní a venkovní parapety.

Prodej, montáž, servis: -plastové okna, okno. Pobočka: -Wellnerova 1322/3B, Olomouc.

Pilkington Glass je předním výrobcem plochého skla ve světě, mj.vynálezcem systému výroby plaveného skla float. Výrobky skupiny Pilkington jsou: -plavené sklo float čiré, barevné ve hmotě -požární skla Pilkington Pyroshield(leštěné drátosklo) -bezpečnostní vrstvená skla -profilová skla Pilkington Profilit(Copilit) a příslušenství - ...

Betonárna. Autodoprava sypkých hmot a betonu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -drogistické zboží -fasádní a interiérové barvy -dekorační a interiérové omítky -nátěry na podlahy, dřevo, střechy -základní barvy a laky -profesionální nářadí pro malíře, natěrače, topenáře, podlaháře, zedníky.

Dřevovýroba: - řezivo, přířezy - dřevěné polotovary pro výrobu nábytku a hraček - nábytek - palivové brikety. Prodej: - sušené řezivo. Pila: - zpracování kulatiny. Prodej hutního materiálu.

Stavební práce: - dveře - okna - garážová vrata. Půjčovna: - lešení.

Prodej, montáž, servis: -celodřevěné, laminátové plovoucí podlahy značek -korek podlahový, obkladový -podlahářské práce.

Pila, výroba: - stavební a truhlářské řezivo - pořez dřeva - obaly ze dřeva, dřevěné obaly (bedny k přepravě materiálu) - přepravní palety. Výkup a zpracování kulatiny. Sušárna na dřevo. Prodej: - stavební řezivo, střešní latě, krovy. Provozovna: - Oldřichovice 237, Třinec.

Elektromontáže Montáž, opravy, revize: - elektrická zařízení NN. Výroba, instalace, opravy: - rozvaděče NN. Elektromontáže. Elektroinstalační práce.

Naše firma sídlící v Čerčanech nedaleko Benešova, je na českém trhu od začátku 90tých let. Její činnost je zaměřena dvěma směry, a to na produkci truhlářského i stavebního řeziva a výrobu plastových oken. Jsme rodinná firma, proto klademe důraz na kvalitu a individuální přístup k zákazníkům. Naše činnost: - výroba - prodej a montáž ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -instalační materiál -elektroinstalační a přístrojový materiál -vypínače, zásuvky, vodiče, kabely, jističe, stykače, relé, lišty, pojistkové odpojovače, plastové a celoplechové rozvodnice -elektromechanické a elektrické konvektory a bojlery -světelná technika -bodová svítidla -zářivková ...