SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Truhlářství: -dveře -kuchyně -nábytek -schody -postele -ploty a zahradní nábytek.

Zakázkové truhlářství. Výroba: -špaletová okna -eurookna -vnitřní dveře -vchodové dveře -zárubně -točená schodiště. Materiál: -masivní dub, buk, smrk, borovice -lamino. Povrchová úprava dle požadavků zákazníka.

Firma Schiestl spol. s r.o. je firmou, která již dlouhodobě působí na českém a slovenském trhu v oblasti tepelné techniky. Firma Schiestl spol. s r.o. patří mezi uznávané dodavatele kotlů na biomasu především díky nabízené špičkové technologii a odpovědnému přístupu ke každému zákazníkovi.

Pasířství a slévárna specializovaná na výrobu: - dveřní a balkónové kliky - okenní i rozvorové okenní kliky - soupravy: koule + kliky + štítky - eurokliky dle vašich představ - obrtlíky.

Zaměříme, vyrobíme a dodáme dřevěná okna – eurookna a špaletová, plastová i hliníková, vchodové a interiérové dveře všech typů, dřevěná schodiště, laminátové i dřevěné podlahy a terasy. Komplexní sortiment stavebního truhlářství včetně plného servisu!

Montáž a dodávka: - měření a regulace - silnoproudé elektroinstalace - slaboproudé elektroinstalace. Výroba rozvaděčů. Opravy a údržba el. zařízení do 22 kV Údržba slabo a silnoproudých zařízení systémů MaR. Revizní a poradenská činnost.

Prodej: - řezivo pro konstrukce krovů - stavební řezivo - hoblované řezivo na altány, pergoly, garážová stání - lešeňové podlážky - odřezky na topení - tyčky ke stromečkům, rajčatům. Stolařská výroba, dřevovýroba.

Maloobchod, prodej: - ruční nářadí - brusky, pily - elektrické ohřívače vody - e-shop - e-ohrivace.cz - záruční i pozáruční servis - zahradní technika: - motorové pily - sekačky - křovinořez - čerpadla - drtiče - rotavátor - štípačky - obchodní značky: - SOLO, ECHO, HECHT, GRIZZLY, FERM, HUSQUARNA, DAKR Sídlo ...

Zakázková výroba kancelářského nábytku, vestavěných skříní, kuchyní. Dále plovoucí podlahy, garážová vrata, žaluzie, vybavení prodejen a zdravotnických zařízení.

Velkoobchod a maloobchod nábytkových doplňků a truhlářských potřeb. Nabídka: - nábytkové závěsy - výsuvné systémy - nábytkové zámky - posuvné systémy - klopny - brzdy - spojovací kování - nohy, kluzáky, kolečka - stolové nohy - skříňové a kuchyňské nohy - úchytky - dřevěné komponenty - plastové doplňky - odpadkové koše - ...

Prodej a pokládka dřevěných i plovoucích laminátových podlah.

Zastoupení firmy Schütz pro ČR a SR. Podlahové systémy vytápění, větrání a chlazení, nádrže na topné oleje a dešťovou vodu od firmy Schütz. Obchodní a technické zastoupení od roku 1998. SLUŽBY: - velkoobchodní a maloobchodní prodej - zásilkový prodej - projektová činnost v oblasti podlahového vytápění, chlazení a větrání - dispoziční ...

Velkoobchod s nátěrovými hmotami: - syntetické - akrylátové - polyuretanové - epoxidové - pro průmysl - antikorozní Zastoupení firmy LANKWITZER, COLORWEST. Poradenství: - v oblasti nátěrových hmot - v oblasti povrchových ochran (nátěrové hmoty)

Dodávka: - nábytkářské a truhlářské řezivo - dřevěné uhlí.

Truhlářství. Zakázková výroba, prodej: -dřevěný nábytek-masív -nábytek z laminovaných dřevotřískových desek -obývací stěny, ložnice, kuchyně, koupelny -skříně, válendy, stoly, židle, dětský nábytek, bytové doplňky -okna, dveře, podlahy -palubky, obrazové rámy, lišty pro malíře obrazů -obklady, stropní kazety Práce: ...

Velkoobchod: - sanitární a koupelnové vybavení - instalatérský a topenářský materiál.

Prodej: -koupelny, sprchy, WC -obklady, dlažby-vnitřní a venkovní -štěrkové a spárovací hmoty PCI, KIESEL -silikonové tmely -baterie všeho druhu -suché omítkové a tepelně izolační materiál HASIT, QUICK MIX -okapy, žlaby umělohmotné ACO, MEA -sádrokartony KNAUF -izolační materiály ISOVER, ORSIL, ROCKWOOL -střešní krytina ...

Betonárka Výroba, prodej, dovoz, doprava: -Beton -Malta -Písek -Kamenivo -Mechanicky zpevněné kamenivo (Nestmelené směsi)

Betonárka Výroba, prodej, dovoz, doprava: -Beton -Malta -Písek -Kamenivo -Mechanicky zpevněné kamenivo (Nestmelené směsi)

Maloobchod, prodej: - vybavení koupelen - voda, topení, plyn (kotle, ekologické kotle, vodárny, oběhová čerpadla, bojlery, topná tělesa, expanzní nádrže) - instalatérský, topenářský materiál - sanitární keramika - obklady, dlažby - armatury - akumulační nádoby - solární systémy. Práce: - topenářské - instalatérské - ...

Koupelny na klíč. Koupelnové studio. Návrhy a realizace koupelen včetně grafického zpracování. Maloobchod, prodej: - obklady - dlažby - sanitární keramika - vybavení koupelen.

STAVEBNINY A ATELIÉR FASÁD, s.r.o. Vám nabízí: - kompletní sortiment stavebního materiálu - výroba a tónování barev a fasádních směsí - fasádní směsi Český CAPAROL - individuelní skládání barevných kamínků na mozaikové omítky - spolehlivou autodopravu - zpracování nabídek zcela zdarma - poradenskou činnost - individuální ...

Maloobchod, prodej, E-shop, inetetový obchod: - koupelnové doplňky, doplňky do koupelen - podlahové teplovodní vytápění. Sídlo firmy: - Albrechtičky 56, okr. Nový Jičín.

Pila. Pořez, zpracování: - dřevo, dříví. Výroba, dodávka, velkoobchod, prodej: - dřevěné obaly, palety - stavební řezivo (řezivo na zakázku) - palivové dříví. Centrála firmy: - Nováčkova 432/42, 614 00 Brno