FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Zakázková výroba bazénů. ČOV-čistírny odpadních vod TOPAS. Úprava bazénové vody-bazénová chemie. Zakázková výroba z polypropylénu: -odpadní,vyvážecí jímky -septiky dvou-tří komorové -domovní čistírny odpadních vod Topas 5-100 EO -nádrže na kapalné i sypké látky -recyklační,sběrné a expanzní nádrže -odlučovače tuku ...

Nase firma nabizi jeden z nejširších a nejkompletnějších výrobních sortimentů v oblasti omítkových směsí, doplněný o fasádní barvy, stavební chemii a speciální produkty.

Výstavba, rekonstrukce a opravy: - potrubní systémy - parovody, horkovody, teplovody, produktovody, plynovody - výměníkové stanice - domovní předávací stanice formou generální dodávky na klíč.

Dodávka, prodej, montáž: - stavební výplně - okna (plastová, Eurookna, hliníková) - dveře (plastové, dřevěné, hliníkové) - zimní zahrady - garážová vrata - prosklené fasády - doplňky (rolety, parapety, markýzy, žaluzie). Sídlo firmy: - Město Albrechtice, Opavice 26.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej laminátových a dřevěných plovoucích podlah od světových výrobců ALLOC- doživotní záruka na podlahy do bytových prostor TARKETT-dřěvěné podlahy 14mm - 22mm.Švédská kvalita BERRY FLOOR-laminátové podlahy se strukturou a V drážkou ve spoji.Dokonalá imitace dřeva. EPI-francouzské lepené a ...

Kompletní dodávka pomníků: - přírodní kámen. Nápisy na pomníky. Kamenické restaurátorské práce. Prodej: - betonové zahradní doplňky: - mísy - vázy - krby - okrasný kámen. Stavební výrobky ze žuly, mramoru, vápence, pískovce: - parapety - schody - obklady - dlažby - masivní výrobky (balustrády, římsy). Pobočka: ...

Maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -čerpadla.

Solidbuy - internetový obchod: - podlahy interiér i exteriér - terasy montované - zahradní nábytek Teak - fasády siding - sádrokartony Prodejní sklad v Brně. Vzorkovna v Brně i Praze.

ANLUX TWW s.r.o. - specialista na dřevěná a dřevohliníková okna : -dřevěná eurookna TWW a ALBO -vchodové dveře TWW a ALBO -speciální výrobky z rakouské dílny - absolutní TOP kvalita -parapety, žaluzie -rolety, sítě proti hmyzu -dřevohliníková okna a eurookna s izolačním dvojsklem i trojsklem, bezrámové zasklení.

Stavební činnost Práce: - zednické - obkladačské - kamenické Stavby: - rodinné domy - průmyslové objekty - komunikace Velkoobchod, maloobchod, prodej: Ladova 4940/32, Jablonec nad Nisou, tel.:483305406 - obklady - dlažba i zámková - drcené kamenivo - lepidla - záhonové i silniční obrubníky

Služby: -truhlářské práce -sušení dřeva. Výroba: -masivní vnitřní a vchodové dveře .

Střechy. Práce, řemeslo: -klempíř -pokrývač. Zateplování: -fasády. Prodej-materiál: -klempířský, izolační.

Maloobchod, prodej: -stavební materiál -střešní systémy -výrobky firmy YTONG -tvárnice příčkovky -cihly -hutní materiál.

Prodej: - elektrosoučástky - elektroinstalační materiál - textil - tabák. Další prodejna: - Palackého nám. 17/7, Bruntál, tel. 554718776 - Seifertova 1321/7, Bruntál, tel. 554714373.

Práce: -zámečnické, výroba, prodej automatických posuvných bran Prodej: -spojovací materiál hřebíky, metrické šrouby -svorníky -elektrody -ségrovky a jiné -vrtáky -spojovací techniky MUNGO

Práce: - truhlářské - tesařské. Maloobchod, prodej: - stavební dřevo - řezivo.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -fasádní zateplovací systém: MAMUT, BAUMIT, VISCO -stavebniny - další sortiment:cement, vápenný hydrát, omítkové směsi, cihly, tvárnice YTONG, sádrokartonové profily, lišty pro obklady, zednické nářadí -stavebniny - materiály pro zateplovací systémy budov -fasádní polystyren, polystyren do podlah, střech ...

Výroba, prodej: - komponenty z optických vláken Optická instalace na klíč

Prodej: -deskové výměníky tepla -nerezové akumulační nádrže a ohřívače vody 100-10000 l -ocelové akumulační nádrže a ohřívače vody -elektronická úprava vody DEPOSI IRON.

Výroba: -atypický nábytek -okna, dveře -stavebně truhlářské prvky na zakázku -schody.

Nákup: -dřevo-jehličnaté a listnaté -dřevěné brikety -koks, uhlí. Prodej: -stavební a truhlářské řezivo -paliva, koks, uhlí, dřevo -dřevěné brikety -dřevěné třísky -palety.

Elektro firma. Řemeslnické práce: - elektromontážní práce, elektromontáže, elektrikářské práce, elektroinstalace. Výroba, dodávka, montáž, revize: - elektrorozvaděče.

e-shop, velkoobchod, maloobchod elektroinstalační materiál, osvětlení, svítidla, jističe, vypínače, zásuvky, žárovky, zdroje světla, ventilátory, vytápění, kabely, vodiče, spotřebiče...

Maloobchod, prodej: -stavební materiál. -stavebniny.

Prodej: - plovoucí podlahy - masivní dřevěné podlahy pro interiér vašeho domu nebo bytu - parkety.