Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Velkoobchodní i maloobchodní prodej přírubových armatur, uzavíracích ventilů, kulových kohoutů i klapek.

Prodej, montáž, servis: -plynová zařízení 8 KW - 1 MW -závěsné, kondenzační a litinové kotle JUNKERS -kotle na pevná paliva zplyňovací kotle AGROMECHANIKA, ATMOS -zásobníky na ohřev vody -JUNKERS, Dražice, REGULUS, SOLAR POWER -plynové -elektrické -solární -tepelná technika STIEBEL ELTRON, AEG, JUNKERS -tepelná ...

Maloobchod, prodej: - stavebniny - stavební materiál. Stavební firma.

Dřevovýroba: -bytové doplňky -truhlářské výrobky -řezivo -hoblované výrobky -sušení -doprava.

Prodej: - stavební materiál, - obklady, dlažby, - hutní materiál, - nářadí. Provozovna "Východní průmyslová zóna".

Výroba, prodej: -vodou ředitelné barvy ETERNAL. -nátěrové hmoty. -fasádní barvy. -tmely, lepidla.

Maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Montáž, revize a opravy: -elektrická zařízení -elektroinstalace. Služby: -přihlášky k odběru elektřiny. Výroba: -rozvodnice a elektroinstalace.

Zakázková výroba: -eurookna a dveře -podstatné zimní slevy -stavební truhlářství.

Zakázkové truhlářství. Výroba: -nábytek kuchyňské linky, komody, skříně... -dveře -okna, eurookna -schody -vrata, ploty, pergoly... -dřevěná WC** sedátka. Prodej: -řezivo, stavební řezivo hranoly, prkna, latě.

Prodej stavebních izolací - materiály pro zateplování: - minerální (kamenná) vlna - skelná vata - pěnový polystyrén - extrudovaný polystyren - příslušenství pro zateplovaní systémy. Zelená úsporám. Zajímavé slevy.

Prodej: - přírodní kaučuk - agregáty na výrobu el.energie - kotle - kotelny. Zpracování: - projektové dokumentace. Zaškolení techniků i obsluhy a následný servis včetně dodávek náhradních dílů.

Stavebniny. Maloobchod, prodej: - stavební materiály.

Práce: - topenářské. Maloobchod, prodej, montáž: - topenářské potřeby - topenářská technika.

Vyrábíme, prodáváme a montujeme plastová okna a dveře z profilů REHAU s kováním AUBI, garážová vrata NORMSTAHL. V naší široké nabídce máme kompletní výrobu a montáž všech výplní stavebních otvorů včetně žaluzií, rolet, okenic a parapetů.

Výroba: - betonové výrobky - panely - sádrové výrobky - cementové výrobky - vápenné výrobky.

Prodej: -nátěrové systémy. -fasádní barvy. -stříkané tapety.

Velkoobchod, maloobchod., sádrokartony, izolace, zateplovací fasády. Provádíme montáž sádrokartonu. Montáž střešních oken Velux. Stavební práce. Zajišťujeme služby: - doprava materiálu na stavbu - výpočet spotřeby materiálu z plánku i u Vás

Výroba: - ocelové a hliníkové konstrukce - ocelové dveře a vrata - hliníkové dveře a vrata Služby: - zasklívání balkonů a lodžií - revitalizace panelových domů. Sídlo: - Štramberská 515/45 - Ostrava-Hulváky - tel. 596738294.

Sklenářství, práce: - sklenářské - zasklívání výloh, oken, dveří - vrtání, broušení, leštění skel - lepení akvárií. Výroba: - celoskleněného nábytku - montáž speciálních skel - izolační dvojskla. Výroba a montáž: - celoskleněných stěn, dveří a sprchových zástěn. Lepení fólií: - bezpečnostních, protislunečních a autofolií.

Maloobchod, prodej: -interiérové, fasádní barvy, dekorace -strukturální omítky -dekorativní, vodou ředitelné nátěrové hmoty OIKOS -dekorativní bordůry -tapety, sklotapety.

Maloobchod, prodej, dodávka, rozvoz: -elektromateriál do 1000 V: -jističe ABB, Felten, LSN, HESSO, relé, stykače -kabely silové do 22kV, slaboproudé (sdělovací) -svítidla vč. náhradních skel, zářivky, úsporné zdroje Philips, GE, halogeny, výbojky -vypínače ABB Jablonec, ELDO, Bingo, spínače, odpínače. Prodejna: -Brno, ...

Analýzy, poradenství, obchod, prodej, dodávky produktů TRICO SAL BETON CHEMIE pro zlepšení kvality při výrobě zámkové dlažby, trub a prefabrikátů nebo transportbetonu: -přísady do betonu: -provzdušňovací, zušlechťovací, těsnící -plastifikátory a superplastifikátory -zpomalovače, urychlovače -přísady do omítek: ...

Renovace dveří neomezených možností barev. Nejedná se o renovační folie. Okres Nový Jičín. Nabídka u zákazníka zdarma.