SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Podlahářství. Prodej podlahových krytin a bytového textilu.

Stavební firma, činnost: -stavební činnost v širokém rozsahu -projekční práce (projekce) vč. vyřízení stavebního povolení a jednání s příslušnými orgány - stavby na klíč. Zpracování kulatiny: -výroba a montáž střešní krovy -realitní činnost -prodej řeziva.

Maloobchod, prodej: -autolaky. -ředidla, tmely. Služby: -míchání barevných odstínů.

Výroba: - kroucené přívodní kabely k osvětlení.

Stavebniny. Prodej: - stavební materiál - sádrokartony - izolace - zateplovací systémy - omítkové směsi. Půjčovna: - lešení. Montáž: - sádrokartonu - minerálních podhledů - zateplovací systémy - veškeré zednické práce.

Stavební práce, výstavba: -inženýrské sítě -pozemní stavitelství -zateplování. -dlažby a obklady interiérů a exteriérů Maloobchodní prodejna - Zlín-Březnice: -stavebniny tel.:577991184, út 7-15, so 8-11

Výroba betonových a maltových směsí včetně betonového zboží.

Projekce, výroba, prodej, montáž, revize: -elektrické rozváděče (rozvaděče). Řemeslo: -elektrikář.

Práce: -klempířské -pokrývačské -izolace plochých střech. Montáž: -střešní okna Velux.

Prodej a montáž: -podlahová krytina -restaurování starých prkenných podlah -renovace parketových podlah -pokládka veškerých podlahových krytin včetně dodávky materiálu.

Velkoobchod: -podlahové krytiny -podlahoviny. Podlahářství: -broušení parket -lakování EKO laky -kladení PVC, korku, parket, koberce -plovoucí podlahy -antistatické podlahy.

Řešení izolačních technologií dle individuálních potřeb. Výroba dílů z umělé hmoty: -izolátory -průchodky -epoxydová pryskyřice -indikátory napětí -certifikát ISO 9001:2000.

Stavební a nábytkové truhlářství. Tesařská a stolařská výroba. Výroba: - nábytek - dveře - schodiště - zahradní altány - bytové a nebytové doplňky pro rodinné domy, byty, obchody, restaurace. Maloobchod, prodej: - dřevoprodej - potřeby pro stolaře (kování, zámky, vruty, hmoždinky, šrouby, matice).

Projekty, studie, konzultace, dodávky elektro na klíč (i v zahraničí), generální opravy, servis, poradenství. Silnoproud: -trafostanice a rozvodny, generátory, kompenzátory, rozvaděče, osvětlení, uzemnění, hromosvody. Slaboproudé a kabelové rozvody. řízení technologických procesů, systémy: -řídící, ASřTP, automatizace -řízení ...

Maloobchod, prodej: -plastové trubky pro vodovody a kanalizace.

Autorizovaný servis vodovodních baterií RAF Výměna vodoměrů - Certifikát!!! Instalace rozvodů vody, odpadů, topení. Výměny van, sprch. koutů, wc, umyvadel, dřezů a dřezových desek, vodovodních baterií, sifonů. Zapojení praček, myček. Výměna bojlerů, ventilů, termoventilů, radiátorů, plynových sporáků, kotlů.

Velkoobchod a maloobchod: -průmyslová lepidla, tmely, maziva -čistící a odmašťovací prostředky -lepidla pro nábytkářskou a truhlářskou výrobu PVA. Velkoobchod a maloobchod: IMPACT ADHESIVES COMPANY-England: -RITE-LOK -vteřinová, konstrukční, anaerobní, epoxidová a kontaktní lepidla -polyuretanové a silikonové tmely a lepidla ...

Železárství. Maloobchod, prodej: -spojovací materiál -nářadí pro řemeslníky -zámky, kování -kouřovina, kamna -zahradnické potřeby -elektrické motory a jejich opravy, servis. Půjčovna, půjčování: -vrtačky -řetězové pily -křovinořezy -brusky na parkety -zahradní drtiče.

Montáž: -švédské silikonové těsnění oken a dveří do drážky -švédské žaluzie -bezpečnostní pancéřové dveře -sítě proti hmyzu do oken a dveří. Rekonstrukce: -kuchyňské linky v panelových bytech (náhrada plechové dvířka za dřevěné). Dodávka, montáž: -lamelové shrnovací dveře.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -keramické obklady -dlažba, dlaždice.

Práce, rekonstrukce, opravy, instalace, montáž: -vodoinstalace ve všech typech objektů rozvodů vody - kov, plast, měď* -odpady -topení a topenářské rozvody -podlahové vytápění -plynařské a rozvody plynu. Dodávka, prodej, montáž, instalace: -plynové zařízení a spotřebiče: -ohřívače (karmy) -kotle -sporáky. Rekonstrukce ...

Výroba: - obloukové železobetonové překlady. Výrobna a prodej obloukových překladů: ATBET - Roman Čejka Rejšice 25/1 294 42 Luštěnice

Dveře a zárubně: -SAPELI, Masonite -vlastní výroba -stříkané bílé s pórovitým povrchem MASONITE -stříkané bílé hladké s rámečky potaženými fólií -fóliované s imitací dřeva s rámečky potaženými fólií -fóliované s imitací dřeva s rámečky z masivního dřeva -dýhované přírodní dýhou s rámečky z masivního dřeva -dveře ...

Maloobchod, prodej: -nátěrové hmoty: -barvy, laky -stavební chemie -lepidla, vteřinová a ostatní -kartáčnické zboží.

Prodej: - akrylátová sanitární technika.