SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Podlahy Sobotka: * Prodáváme a pokládáme: - plovoucí podlahy, koberce, pvc, korek - nabízíme široký výběr kvalitních značek MAGNUM, NOVILON, EGGER, BALTERIO a další... - máme výběr z mnoha druhů a vzorů - poradíme při výběru pro váš byt či kancelář. Montáž, prodej: - dveře PORTA DOORS - interiérové, vchodové.

Prodej: - elektroizolanty (textit, pertinax, kartit, sklotextit, texgumoid, včetně dělení a opracování). - hutní materiál - ploty - pletivo - oplocení i s montáži. Prodej zboží online, doprava zajištěna až k Vám.

Prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla - kuchyňské linky na míru.

Nábytek TIP Maloobchod: -veškerý sortiment -nábytek z masivu -křesla a sedací soupravy z rattanu, mořské trávy a banánu -nábytek z teaku -bytové doplňky -prodejna pro kutily-udělej si sám -koberce metráž i kusové z dovozu.

Prodej: -stavební materiály -sádrokartony, střechy, izolace.

Pěstitelská pálenice, palírna. Moštárna. Prodej a servis zahradní techniky, Husqvarna, Flymo, Prodej kotlů a bojlerů, ohřívačů vody, plynové, pevná paliva, kombinované Broušení řetězů motorových pil. Autoservis.

Prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla - nářadí.

Prodej a služby: -kompletní sortiment stavebních materiálů -doprava a vykládka materiálů vlastními automobily s hydraulickou rukou -izolace, zárubně, maltové směsi, lepidla, barvy a laky.

Maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál: - vypínače, zásuvky, žárovky, kabely.

Truhlářství. Výroba: -okna, eurookna, dveře. -nábytek.

Kompletní služby, dodávka, montáž: - plastové, dřevěné euro a hliníkové okna a dveře - doplňky (žaluzie, vnitřní i venkovní rolety, markýzy, sítě proti hmyzu, parapety venkovní i vnitřní) - garážová vrata. Zednické práce. Rekonstrukce: - rodinné domy Okál, okna, fasády, kuchyně, koupelny, půdní vestavby.

- podlahářské práce - prodej a pokládka : - koberce, PVC, plovoucí podlahy, parkety¨ - renovace podlah a další doplňkové práce Výběr ze vzorků je možný přímo u zákazníka.

Renovace, opravy: - dveře - dveřní zárubně.

Prodej: -stavební materiál.

Prodej. Španělské glazované obklady a dlažba: Serie: -Apolo a Norto -Aranda, Duero, Andorra a Teruel -Aris -Aroa atd. Rustikální dlažba, dlažby: -Atanea Beige -Pairal -Capri Cuero -Cardial -Decor atd. Parketovky: -Tivoly -Olmo Beige -Olmo Cuero -Olmo Viejo -dlažba Escudo. Mrazuvzdorná dlažba: -více druhů - Petra Crema, ...

Kamenictví. Výroba: -dlažby, obklady ze žuly a mramoru broušené, leštěné, tryskané -schody -parapety -kuchyňské a koupelnové desky -pomníkové díly -atypické prvky -architektonické prvky kašny, sloupy, koule -kostky, lomový kámen, haklíky.

Provádíme montáže plastových a hliníkových oken, včetně zednického zapravení. Dále provádíme montáže interiéroveho a kancelářského nábytku, kuchyňských linek, vestavěných skříní, obložkových dveří. Jsme schopni zajistit kompletni servis.

Revize, opravy, montáže: -hromosvody. Služby: -revize hromosvodů -montáž nových hromosvodů -montáž bezúdržbových hromosvodů (měď, hliník) -opravy, rekonstrukce starých hromosvodových soustav -uzemňovací soustavy včetně výkopových prací -návrhy a cenové kalkulace ZDARMA! -výškové práce pomocí horolezecké ...

Řemeslo: - stolařství. - samonosná schodiště - výroba luxusních interiérů - dřevostavby - obloukové lepené vazníky - kuchyňské linky - dveře interiétové, vchodové - obklady stěn, stropů - ložnice - dětské pokoje - šatny - zařízení hotelů, restaurací, barů, vináren - zahradní altány a zahradní nábytek - okna - ...

Stavebniny: -stavební materiál -cihlový systém POROTHERM -tepelná a zvuková izolace ORSIL.

Prodáváme parkety: dřevěné, laminátové, třívrstvé a sportovní podlahy, koberce (i přírodní), PVC, linoleum, korek, ochranné polymerové nátěry, mořidla, brusivo Klingspor, stavební chemii Uzin a Pallmann. Nabízíme poradenství, montáže a renovace.

Výroba a prodej a montáž: -plastové bazény -septiky -plastové žumpy -zemní filtry -nádrže -jímky.

Železářství na Bělidle. Prodej: - elektrické i ruční nářadí - zahradní technika - barvy, laky - spojovací materiál - ochranné pomůcky - instalatérský materiál.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiál - komínové systémy - zdící materiály - obklady, dlažby - hutní materiály - nářadí.

Stavebniny: -stavební materiál -cihlový systém POROTHERM -tepelná a zvuková izolace ORSIL.