SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Alloc - vysoce kvalitní laminátové podlahy.

Výroba: -atypická okna, dveře -lišty na obložení stěn a stropů -dřevěné stupně na kovovou konstrukci schodišť.

Prodej: -stavební materiál, stavebniny.

Dřevovýroba. Pila. Výroba: - prkna - fošny.

PRODEJ A MONTÁŽ: - šatní skříně na míru s posuvnými dveřmi DELFI - nábytek na míru - postele ( masiv ), rošty, matrace ( zdravotní ) - kancelářský nábytek na míru - zátěžové koberce - plovoucí podlahy - garážová vrata - žaluzie - stínící technika - sádrokartonové systémy MALÍŘSKÉ PRÁCE: - dekorativní malování interiérů ...

Domácí dílna MILDE Josef Maloobchod: - ruční elektrické nářadí - nástroje - lepidla a tmely - potřeby pro kutily.

Truhlářství, výroba: - nábytek masiv, lamino - dveře - pergoly - zakázková výroba

Oprava: -plynové spotřebiče. Otevřeli jsme pro Vás kamennou pobočku naší firmy Plynoservis Kail, Jírovcova 31, České Budějovice. Výhradně se zabýváme těmito značkami - Baxi, Mora, Ferroli, Karma, Vafky, Gamat, De Dietrich, Fagor, Thermona, Berreta, KP-Brno, Gasex, Destila, katalycká kamna, olejové hořáky Bentone, Vařiče-Meva. Naší ...

Prodej: -instalatérské potřeby -elektromateriál. Půjčovna: -nářadí Bosch.

Zpracování, pořez: -dřevo Prodej: -dřevo -řezivo.

Služby: -pořez dřeva na katru z vlastní hmoty. Zakázková výroba, prodej: -prkna a fošny -hranoly -krokve a střešní latě -krovy -podlahové palubky. Maloobchod, prodej: -obkladové palubky.

Pila: -krovy, hranoly, fošny -latě, prkna, plaňky -dřevěné zahrádky. Prodej: -stavební řezivo.

Koupelnové studio v centru Prahy. Tým profesionálů komplexně provede realizaci nové koupelny, dle představ zákazníka. Od grafického návrhu, vizualizace na počítače, přes podrobný výběr obkladů a dlažeb, zařizovacích předmětů ve vzorkovně koupelnového studia, až po realizaci na klíč. Toto vše, nebo jen dílčí spolupráce je možná pro zákazníka, ...

Stavebniny. Velkoobchod: - cihelní výrobky porotherm - střešní krytiny. Doprava vlastními vozy. Půjčovna: - stavební výtahy.

Sklad: -opotřebitelné náhradní díly: -žací technika -spojovací materiál -pluhy domácí i zahraniční -podmítače a kompaktory -hřebeny do bran -kultivátorová a kombinátorová pera.

Koupelnové studio, svět koupelen Maloobchod: - sanitární keramika - vany, spchové kouty, masážní boxy a hydromasážní vany - obklady a dlažby španělských výrobců- koupelnový nábytek - koupelnové doplňky - program pro handicapované spoluobčany.

Velkoobchod, prodej, distribuce, internetový obchod: -žárovky TESLA -baterie PANASONIC -svítilny PANASONIC -instalační materiál -ventilátory (domovní i průmyslové) -ventilační mřížky.

Vázací prostředky: -na veškeré druhy autojeřábů. Ruční výroba, prodej: -ocelová lana pro všechny druhy jeřábů i jiné manipulační techniky.

Prodej: -spojovací materiál -kotevní technika -ložiska -gufera -technická pryž. Výroba: -klíče FAB* -autoklíče.

Prodej: -elektroinstalační materiál -veškerý sortiment elektromontážního a hromosvodního materiálu v provedení: Cu, FeZn, Al a nerez -kovové kabelové žlaby MARS -podzemní plastové kabelové žlaby (náhrada těžkého betonu) -ventilátory, svítidla, venkovní svítidla, nouzová svítidla.

Velkoobchod: -dřevo -stavební prvky.

Maloobchod, prodej: - průmyslové zboží - elektro zboží - kuchyňské nádobí a náčiní - potřeby pro domácnost - keramika, sklo, porcelán - papírnické zboží, kancelářské potřeby - hračky - sportovní potřeby - spojovací a kotevní materiál - nářadí. Sídlo družstva: - Vsetín, Smetanova 1110.

Prodej, maloobchod: - stavebniny - stavební materiál.

Maloobchod, prodj: -stavební materiál -zdící materiál -obklady a dlažby -materiál pro střechy -izolace tepelné, polystyren -nářadí -betonové výrobky -stavební chemie -střešní okna Velux -zárubně -komíny.