SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Řemeslnické práce: - instalatérské práce voda, topení, plyn - vodoinstalatérské práce, - topenářské práce. Prodej, montáž, servis: - solární panely.

Kotevní a upevňovací technika. Spojovací materiál. Příslušenství k suché výstavbě. Chemické a mechanické kotvy. Talířové hmoždinky. Vruty. Kotvení termoizolací plochých střech. Tesařské kování. Zatloukací hmoždinky. Samořezné šrouby.

Výroba: - nádrže, septiky - plastové potrubní rozvody - plastové tvarovky.

Zámečnictví, výroba: - ocelové konstrukce - zámečnické výrobky - zámky a kování.

Prodej: -stavebniny kompletní stavební materiál KERATHERM, POROTHERM, YTONG, zdící materiál -veškeré izolace ORSIL, ROKWOL polystyren fasádní, polystyren podlahový -dlažby zámková dlažba BEST. Pokrývačské práce, pokrývačská firma: -střešní krytina KM** BETA, BRAMAC -veškeré pálené krytiny TONDACH, ...

Výroba, prodej, dodávka: -interiérové dveře a zárubně -pouzdra na posuvné dveře -posuvné dveře do zdi* -dřevěná schodiště -plastová okna -doprava a montáže výrobků -na našich www* stránkách k dispozici ukázky realizací.

Práce: - instalatérské. Prodej: - instalační materiál.

Stavebniny. Prodej: -stavební materiál -stavební doplňky.

Prodej: -komponenty pro zateplování budov -izolační fólie Provozovna – výdejní sklad : TECHNET s.r.o. Ostašovská 307/94 460 01 Liberec 1 TEL: +420 485 100 913 FAX. +420 483 311 077 email: info@technet24.cz

Specializovaná velkoobchodní a výrobni firma. Výroba a velkoobchod: - elektroizolanty - bandážní a prokladové izolace - tvrzené konstrukční plasty - impregnanty - tvrzené vrstvené dřevo - vodiče pro vinutí a speciální kabely.

Výroba a prodej cementových výrobků: - zámková dlažba - skruže zámkové - kanalizační prvky - obrubníky, žlabovky, desky - ostatní betonové výrobky. Nabídka: - výroba a prodej betonových výrobků - výroba a prodej kanalizačních prvků - prodej betonových směsí, cena dle poměru vstupů 1450, - až 1870, - Kč/m3 bez DPH - doprava a ...

Od svých počátků výroby sádrokartonu v Německu se Knauf rozrostl v korporaci s celosvětovými aktivitami poskytující servis a výrobky v následujících oblastech: - sádrové výrobky – sádrokartonové desky, sádra, omítky, potěry a související procesy jako je výroba papíru nebo těžba sádry - izolace – skelná minerální vlna, kamenná minerální vlna, ...

Maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál.

Prodej vše pro střechu: -střešní krytiny -izolace -okna.

Poskytujeme široké spektrum odborných služeb v oblasti: - výkonových transformátorů všech typů - výkonů - jmenovitých napětí. Výkonové transformátory: - instalace - uvádění do provozu - údržba - monitoring - opravy - provozní měření - modernizace transformátorů. Služby: - diagnostika - revize - opravy - ...

Revize tlakových nádob a kotlů: -parní a kapalinové kotle -nízkotlaké kotelny.

Výroba: - betonové, sádrové, vápenné, cementové výrobky. Kamenické práce.

Prodej: -tapety -koberce -nábytek -bytové doplňky -obkladové panely -fasádní barvy. Služby: -obkládání stěn a stropů -pokládání podlahových krytin -montáž žaluzií.

Provádíme kompletní stavební činnost - štukování, štěrkování, malování, obklady, dlažby, sádrokartony, plovoucí podlahy. Dále pak pvc, koberce, montáž a demontáž oken a dveří.

Stavebniny: -komínové systémy -cihly,tvárnice -tepelné izolace -střešní okna -dřevěná okna,dveře -plastová okna. Stavební práce: -rodinné domky na klíč -zateplování fasád -rekonstrukce -zemní a zahradní práce.

Výroba: -upevňovací technika pro stavební účely -montážní technika pro stavební účely.

Výroba součástí kol. Šroubárna Marek s.r.o. je výrobní firmou s více jak 95 letou tradicí a se sídlem ve Hvězdonicích v České republice. Vyrábí se zde široká škála výrobků hutní druhovýroby ( paprsky, matice kol, hřebíky, nýty, pečící plechy ..). Výrobky nacházejí uplatnění v mnoha odvětvích průmyslu a na mnoha zahraničních trzích. ...

Truhlářská výroba: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -obývací pokoje,ložnice -koupelnový nábytek -interierové masivní dveře -masivní schodiště. Pokládka plovoucích podlah.

Smluvní partner ČEZ. Služby: -elektromontáže -dodávky, montáž, servis, revize -silnoproud a slaboproud -výstavba, rekonstrukce a opravy venkovních i kabelových sítí NN a VN -montáže a opravy veřejného osvětlení -výroba elektroměrových rozváděčů -kovovýroba. Velkoobchod, prodej: -elektronářadí.