Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Internetový obchod s topenářským a vodoinstalačním materiálem. Prodej krbů, kamen, sporáků, kouřovodů, kotlů, venkovní a vnitřní kanalizace, venkovního a vnitřního vodovodu.

Železářství a nářadí, spojovací a hutní materiál. Železářství a nářadí, nástroje a pomůcky značek Ajax, Brano, Euro Nářadí, Fasty Professional, Fischer, Kress, Pilous, Proma, Mungo, Narex, Tona, Vingu a mnoho dalších.

Zabýváme se prodejem plastových a hliníkových oken a dveří. Interiérových dveří.

Společnost POLYMER COLOR, s.r.o. se zabývá výrobou a prodejem epoxidové stavební chemie. K veškerým výrobkům poskytujeme kompletní servis a poradenství. Vyrábíme a dodáváme epoxidové kompozice, pojiva pro kamenné koberce, epoxidové tmely, epoxidové nátěrové hmoty, epoxidové licí podlahoviny, epoxidové a polyuretanové laky, epoxidové ...

Velkoobchod, prodej: - stavební dřevěné velkoplošné materiály - dřevotřískové materiály - desky MDF a OSB - povrstvené postformingové a softformingové prvky - prefabrikátové dílce, vrstvené materiály, hrany - laminátové podlahy.

Firma se zabývá zpracováním kamene. Výroba kamenných obkladů, dlažeb, schodů, parapetů venkovních i vnitřních krbů.

Výroba a prodej vodárenských, plynárenských a průmyslových armatur a odlitků z tvárné a šedé litiny: - měkkotěsnicí a kovotěsnicí šoupátka - nožová a vřetenová šoupátka - navrtávací pásy, vodovodní přípojky - uzavírací klapky a kulové kohouty - zpětné a koncové klapky - hydranty - regulační armatury - odvzdušňovací a zavzdušňovací ventily ...

Společnost Švema Job s.r.o. zajišťuje dlaždičské práce, obrubníky, opěrné zdi, zateplovací systémy fasád, výstavbu hrubých staveb, základové desky.

BESTA - Berný s. r. o. - Největší stavebniny ve Východních Čechách - sídlící v Milíčevsi. Navštivte také prodejnu stavebnin v Hořicích.

Velkoobchodní prodej širokého sortimentu vysoce kvalitních produktů z oblasti spojovací a upevňovací techniky, nářadí, šroubů, dílenské chemie a také ochranných pomůcek má pro Vás společnost reca spol. s r.o.

Firma vznikla v roce 2017 po předchozích zkušenostech v oboru, specializace firmy jsou převážně výkopové a zemní práce, stavební a přípravné práce, zámkové dlažby, rekonstrukce chodníků, úklidy a demolice. Naše firma sídlí v Ostravě a je spolehlivým partnerem v oblasti stavebnictví.

Společnost ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. se zaměřuje na výrobu, montáž i servis hořákových systémů, regulačních stanic, strojů a zařízení, elektrorozvaděčů. Dále provádí zakázkovou výrobu z nerezu. Sídlo firmy je v Třinci.

Tónování barev na počkání Prodej - barvy a laky BALAKRYL autorizovaný prodejce - nátěrové hmoty - malířské potřeby

Stavební činnost: -stavby bytové, občanské -průmyslové, zemědělské, inženýrské -stavby vodohospodářské, ekologické, dopravní -stavby na klíč -domy, budovy, objekty -oprava, údržba, stavební úpravy -modernizace, adaptace, rekonstrukce -zemní práce -hrubé terénní úpravy -čisté terénní úpravy včetně výsadby zeleně ...

Provádíme zateplení budov a panelových domů, čištění řas a plísní ze zateplených fasád, ochranné nátěry, antigraffiti. Mícháme probarvené omítky a barvy. Prodáváme sanace zdiva, fasádní nátěry KEIM a systémy i produkty KEIM, Visco, Baumit, Profi baustoffe, Wurth, Topstone, Quick-mix, Tubag.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - ložnice - vestavěné skříně - dveře

Stolařství a truhlářství. Výroba - nábytek na zakázku z masivu i lamina, kříně, komody - kuchyně - schodiště - altány - dveře.

Prodej: - tepelná čerpadla vzduch/voda, ZÁUKA 7 let -výhradní zastoupení HKS Lazar pro ČR a SR: -automatické kotle na uhlí - automatické kotle na pelety - dřevozplynující kotle na dřevo - krbová peletová kamna -prodej topného oleje (ELTO, LTO, TOLEX) -prodej a pronájem mobilních kotelen COMPACT teplovodní (mobilní kotelna, ...

Obchodní, zásobovací služby. Maloobchod, velkoobchod, prodej: - hutní materiál - spojovací materiál - náhradní díly pro důlní stroje a zařízení - trubky pro ropný průmysl OCTG. Provozovna: Tichá 209 735 14 Orlová - Poruba

Společnost Síkora Interiér s.r.o. se sídlem v Orlové v okrese Karviná se již od roku 1996 zabývá komplexním řešením interiéru. Nabízíme vám nejen výrobu kuchyňského nábytku, ale také nábytku do obývacích pokojů, kanceláří, skříní a dalších interiérových a exteriérových produktů na zakázku. Naše služby: - výroba nábytku na zakázku - ...

Práce: - výškové, ve výškách - veškeré stavební - klempířské, klempířství - pokrývačské, pokrývačství - izolatérské práce - zateplení - montáže střešních oken.

Společnost Beton zajišťuje beton včetně dopravy, čerpání a dalších přidružených služeb.

Stavby, kompletní stavební práce a dodávky: - minerální podhledy TERMATEX - rekonstrukce bytová jádra - obklady - dlažba - sádrokarton - izolace pomocí krystalizace betonu /XYPEX/ - rekonstrukce - interiéry. Montáž: - plastová okna, oken - střešní krytina - topení - elektroinstalace. Zemní práce CATRPILAR. Prodej: - ...