Izolační materiály mají za úkol jediné – správně těsnit. Mezi nejpoužívanější tepelně izolační materiály se řadí polymerní pěny, tedy polystyren, polyuretan, PE, pryskyřice, PVC, pěnové sklo a kaučuk. Své uplatnění nacházejí zejména při zateplování domů.

Výroba, prodej: - střešní krytina - klempířské výrobky - trapézové plechy - stěnové kazety - stěnové panely - sendvičové panely - zetové profily - haly ZET - termoizolační desky - ventilační kanály.

Stavební firma s orientací na anhydritové/lité podlahy. Pokládáme plovoucí podlahu KRONO SWISS. Prodej podlahové izolace dle přání zákazníka.

Dovoz a prodej přírodních izolací ze světlého korku a ovčí vlny. Projektování novostaveb i rekonstrukcí v součinnosti s orgány státní správy a se správci jednotlivých inženýrských sítí.

Prodej stavební chemie: -stavební chemie -bazénová chemie -úprava vody -stavebniny -impregnace -hydroizolace -tmely -silikony -montážní pěny. ČR+SK

Dodávky a montáže hydroizolačních systémů od spodní stavby až po střešní konstrukci, opláštění průmyslových objektů a lehkých ocelových konstrukcí.

Velkoobchod, maloobchod, prodej základních stavebnin a příslušenství: -barvy -betony -hydroizolace -chemie -keramika -nářadí -malty -komíny -ocel -střešní krytiny -okna, dveře -řezivo -kanalizace -termoizolace -sádrokartona -zateplení -zdící materiály.

Pískovna -těžba písku. Prodej -netříděný štěrkopísek. Ukládka, skladování -inertní materíály -výkop a zemina -čistá stavební suť a stavební odpad. Zemní práce. Budování -vodovodní a kanalizační řády. Pronájem, půjčovna -stroje na zemní práce.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Potrubní a pozemní doprava (vyjma ...

Výroba, prodej, servis: -pilové kotouče -pilové pásy na kov -SK kotouče na kov a neželezné kovy -frikční pilové kotouče.

Práce: - zednické - malířské - bourací, výkopové

-Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce

-Velkoobchod a maloobchod -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků

-Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Velkoobchod a maloobchod

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -izolačních a instalačních materiálů -izolační materiály do krbů a komínů -izolačí pouzdra na potrubí -doplňkový materiál: -lepící a krycí pásky jednostranné, oboustranné -lepicích a krycích pásek. Izolace, izolování: -rozvody: -vodo, topo, plyn, páry -solárních rozvodů. -chladicích ...

Projektování, projekce, realizace, montáže: -vločková tepelná a akustická izolace CLIMATIZER PLUS vyrobená na bázi celulozových vláken použitelná téměř kdekoliv: -trámové stropy -střešní konstrukce apod. .

-Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Zednictví

Prodej stavebniny: -prodej střešních krytin -klempířské výrobky -izolace -sypké materiály -stavební řezivo -zámková dlažba -stavební materiály.

Prodej a montáž: - sádrokarton LAFARGE (komplet i s příslušenstvím) - plastová okna a dveře - minerální izolační vata THERMOLAN - tmel ROMBA - střešní okna VELUX - maltové směsi. Práce: - instalatérské (voda, plyn, elektřina) i revize - malířské.

Dodávka - izolační materiály - stavební materiály.

Prodej, dodávky: - nátěrové hmoty - omítkoviny - zateplovací systémy - zateplování fasád.

Logistické centrum. Prodej: - fasádní barvy - omítky - zateplovací systémy - laky - nátěrové hmoty - plastové dílce pro zpevnění a zatravnění ploch - stavební chemie - plastové šindele.

Prodej, velkoobchod se stavebním materiálem. Dlažby Keramické obklady a dlažby Betonové dlažby Zámková a plošná dlažba Betonové výrobky Betonové tvarovky Stavební chemie Lepící tmely Spárovací tmely Omítky Malty Izolační hmoty Další stavební chemie (penetrace, plastifikátory) Silikonové a akrylátové tmely Fasádní interiérové barvy ...

Výroba, velkoobchod, prodej: -okapový systém, systém odvodnění, žlabové háky, kolena, svodové potrubí, výtokové kolena, objímky. Krytina: -lehká střešní, plechová s povrchovou úpravou -profilovaná tašková tabule -hřebenáče, klempířské prvky, oplechování střech, lemovací prvky -fólie difúzní, podstřešní. Profily: -stropy, ...

Velkoobchod, maloobchod zateplovacích systémů. Zatelovací systémy, fasádní systémy, štuky fasádní, sádrové. Zateplení, zateplování, izolace.