Izolační materiály mají za úkol jediné – správně těsnit. Mezi nejpoužívanější tepelně izolační materiály se řadí polymerní pěny, tedy polystyren, polyuretan, PE, pryskyřice, PVC, pěnové sklo a kaučuk. Své uplatnění nacházejí zejména při zateplování domů.

Zabýváme se prodejem spojovacího materiálu, kotevní upevňovací techniky, materiálů a příslušenství především se zaměřením na použití při výstavbě a rekonstrukci střech a tesařských pracech.

Dodávka, montáž, maloobchod, prodej: -stavební zateplovací systémy -sádrokartonové systémy -podhledové systémy -střešní okna.

Prodej: -stavebniny hakor.cz prodávají stavebniny a stavební materiál pro zateplení, jako jsou polystyren a izolační vata, fasádní omítky a ostatní stavební materiál pro zateplení rodinných domů a budov.

Výroba, prodej: - pěnového polystyrenu: - extrudovaný - fasádní stabilizovaný - podlahový Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiály - zboží pro zateplovací systémy

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáže, rozvoz: -sádrokartony, sádrokartonové desky THERMATEX: -příčky, stropy -materiál pro střechy -tepelné izolace, zateplovací systémy -omítky -polystyren -barvy -střešní okna.

Maloobchod, prodej: -stavebniny -pojiva, maltové a omítkové směsi, cement, vápno, fasádní systémy -obklady, dlažby -stavební materiály -zdící materiály -betonářská ocel, armatury -svařované sítě -betonové výrobky, dlažby, studniční skruže, obrubníky.

Stavebniny. Velkoobchod,maloobchod,prodej: -stavební materiály Porfix. Zateplování termoizolačním materiálem Tek-Therm.