Ohřevná zařízení pro standardní, domácí i průmyslové aplikace zahrnují temperační články, armatury, infrapanely, topné panely, tepelná čerpadla, vyhřívací podlážky ale i potrubí pro topné kapaliny všech typů, vedení tepla, vodní lázně, bojlery anebo kotle.

SONEA s.r.o.
Naše společnost se v rámci své činnost věnuje také dodávkám a montážím elektrodových kotlů. Výhodou těchto kotlů proti kotlům klasickým s elektrickou odporovou spirálou je jeho účinnost, která je vyšší než 99%. Využít je můžete na klasické ústřední vytápění s radiátory, ale i na podlahové topení. Jsou vhodné nejen do rodinných domů.
SONEA s.r.o.
Montáž, servis: - plynové zařízení - strojové proplachy topení - úprava vody

Plastikářská výroba, prodej a montáž: -plastová okna, okno, oken a dveře, dveřívchodové i balkónové -zaměření, konzultace a zpracování cenových nabídek zdarma -využíváme naše plastové profily HORIZONT PS -celoobvodové kování firmy WINKHAUS -dodáváme i doplňky -parapety, žaluzie, sítě, síť proti hmyzu -okenní profily pro plastová ...

Činnost - montáže a rekonstrukce technologických zařízeních v energetice, strojírenství a průmyslu - rekonstrukce uhelných kotlů, úpravy pro snížení emisí.

Výroba, prodej: -potrubí -roury. Služby: -kovovýroba -zámečnictví.

Dodávka a montáž: -zařízení sirupáren -sanitační centra CIP. Práce: -montážní práce -potrubářské práce -výroba z nerez oceli.

Výroba, prodej: -kontejnery -kovové konstrukce -kotle

Výroba, prodej - plastové potrubní systémy z polyetylenu a polypropylenu - tlakové trubky - tvarovky - plastového vodovodního a kanalizačního potrubí Půjčovna, pronáje - svářecí stroje Dodávka - závlahové systémy

Společnost NABISWERA s.r.o. zajišťuje výrobu a kompletaci nerezových potrubních systémů.

Prodej: -náhradní díly pro plynové kotle a elektrické zásobníky na vodu -prodej plynových kotlů do 50 kW. Kompletní dodávky topení na klíč. Vložkování a revize komínů. Velkoobchod, malobchod: -díly pro plynová zařízení.

Marek Šimeček se zaměřuje na servis a montáž různých druhů kotlů a na montáž kaskádových kotelen.

Práce, montáž, oprava, instalace, opravy: -vodoinstalace, vodoinstalatér: -vody, vodovodní rozvody z mědi, plastu, pozink -domácí vodárny, vodáren -vodoměry, vodoměrů -odpadní potrubí -monitorování kanalizací -topenářské instalace, výměna: -radiátory, kotle, boilery, potrubí, topení, vytápění, topo -plynařské ...

HEAT-OL se zaměřuje na montáž různých druhů kotlů a tepelných čerpadel. Mezi činnosti společnosti se také řadí realizace solárních systémů, podlahové vytápění a servis.

Výroba, prodej: -sušáky na ručníky -speciální elektrická topná tělesa do radiátorů -obrábění nerezových ocelí -CNC obrábění -CNC soustružení.

David Bargl se zaměřuje na plynoservis, montáže kotlů, tepelných čerpadel, kotelen a na instalatérské práce.

Kotelny na spalování biomasy vč. projektu.

Výroba, prodej: - elektrické topné systémy.

Nákup a prodej, služby: Návrh, řešení, realizace: Armatury, armatura pro: -pitnou vodu, odpadní vodu, voda, průmysl -PE, PVC tvarovky, tvarovka, trubky, trubka, trubní systémy -poradenství -povrchová voda, protipovodňová ochrana, ČOV -armatury pro průmysl -plastové potrubí a tvarovky -zastoupení Hawle, Saint Gobain.

Firma se zabývá svařováním a montáží potrubních systémů, ocelových konstrukcí, výrobních linek a dalších svářenců. Zajišťuje zámečnické s brusičské práce. Svařování MIG, MAG, TIG.

Výroba a prodej vodárenských, plynárenských a průmyslových armatur a odlitků z tvárné a šedé litiny: - měkkotěsnicí a kovotěsnicí šoupátka - nožová a vřetenová šoupátka - navrtávací pásy, vodovodní přípojky - uzavírací klapky a kulové kohouty - zpětné a koncové klapky - hydranty - regulační armatury - odvzdušňovací a zavzdušňovací ventily ...

Společnost ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. se zaměřuje na výrobu, montáž i servis hořákových systémů, regulačních stanic, strojů a zařízení, elektrorozvaděčů. Dále provádí zakázkovou výrobu z nerezu. Sídlo firmy je v Třinci.

Plynoinstalační práce -solární systémy -tepelná čerpadla -topenářské práce -plynové i kondenzační kotle -krbové vložky s výměníkem -centrální vysavače -připojení inženýrských sítí -zednické práce -dodávka včetně montáže -vodoinstalační práce - zařizovacích předměty JIKA, LAUFEN, IDEAL STANDART, GROHE, HANSGROHE, GEBERIT, RAVAK, RIHO, ...

Pokud hledáte spolehlivého dodavatele instalačního materiálu a průmyslových armatur pro vodu, plyn a topení, pak je GEOS AGT s.r.o. tou pravou volbou pro vás. GEOS AGT, s.r.o. je importérem vodovodních baterií, vodoinstalačního materiálu, topenářského materiálu, plynařského materiálu, průmyslových armatur, koupelnových doplňků, obkladů, ...

Výroba: - potrubní systémy z polypropylenu (T3S System).

INSTALO JIHLAVA, spol. s r.o. se zaměřuje na montáž různých druhů kotlů a kaskádových kotelen.