Ohřevná zařízení pro standardní, domácí i průmyslové aplikace zahrnují temperační články, armatury, infrapanely, topné panely, tepelná čerpadla, vyhřívací podlážky ale i potrubí pro topné kapaliny všech typů, vedení tepla, vodní lázně, bojlery anebo kotle.

SONEA s.r.o.
Naše společnost se v rámci své činnost věnuje také dodávkám a montážím elektrodových kotlů. Výhodou těchto kotlů proti kotlům klasickým s elektrickou odporovou spirálou je jeho účinnost, která je vyšší než 99%. Využít je můžete na klasické ústřední vytápění s radiátory, ale i na podlahové topení. Jsou vhodné nejen do rodinných domů.
SONEA s.r.o.
Distribuce vysoce kvalitních komponentů: - ventily - šroubení - rychlospojky - hadice - kohouty - regulátory tlaku - svařovací automat.

Opravy výrobků pro osobní potřebu a převážně pro domácnost Výroba parních kotlů, kromě kotlů pro ústřední topení

Prodej a montáž - plynové kotle VIESSMANN - tepelná technika VIESSMANN

Plynové kotle: - Geminox - Buderus - e.l.m. Leblanc - Ferroli - Ligas - Leiber - Junkers - Viessmann. Vodoinstalace: - Jika - Ravak - Aqua trade - Sanit Eisenberg - Ekoplastik. - PPR – Ekoplastik meteriál pro instalaci vody, topení - PVC, HT, KG systém DYKA materiál pro instalaci kanalizace..

Dodávka, montáž: - vzduchotechnika a klimatizace -odvětrání kotelen -měření a regulace -odsávání výfukových plynů z autoprovozů a garáží -topení, voda, plyn -zdravotechnická instalace -kuchyňská technologie -bazénová technologie, klimatizace bazénů -izolace tepelné, zvukové, protipožární -povrchové úpravy ocelových ...

Výroba: - armatury do betonu. Železobetonové, monolitické konstrukce. Stavby z betonu. Betonářská ocel. Pronájem bednění.

Divize Slévárna-Obrobna: Slévárna odlitků z hliníkových slitin technologiemi gravitačního pískového lití a gravitačního a nízkotlakého kokilového lití. Po odlití odlitku se provádějí operace jako je ořez, broušení, tryskání a dle požadavku zákazníka i operace další, např. obrábění, tepelné zpracování, impregnace a polomontáže. V kooperaci je ...

Výstavba: - zařízení využívajících energie biomasy pro výrobu elektrické a tepelné energie: - kotle na dřevo, dřevěnou štěpku - kotle pro odpadní teplo - kotle na dřevěné odpady - automatické spalování štěpky Schmid - kotle SCHMID Výroba: - dřevené pelety - štěpka - kusové dříví.

Prodej, maloobchod: -průmyslové armatury -čerpadla -kotle -radiátory -expanzní nádoby Práce: -svářečské -elektrikářské na kotelnách a výměnících.

Záruční a pozáruční servis - plynové spotřebiče Záruční a pozáruční servis - elektrokotle

PRAGONOR, spol. s r.o. nabízí: -návrhy a komplexní realizace interiérů -prodej elektrického vytápění a regulace NOBO

Prodej a montáž - solární systémy - tepelná čerpadla - kotle plynové, na tuhá paliva (biomasa ) - NOVÁ ZELENÁ ÚSPORÁM

Prodej měděných trubek pro plynárenské a chladírenské účely, pájek či tavidel.

Instalace vody, topení, plynu, solárních systémů. Dodávka včetně materiálu

Výroba, opravy a montáže: -ocelové konstrukce -potrubí -schodiště -zábradlí -vrata -brány

Velkoobchodní prodej, dovoz a vývoz speciálních armatur a čerpadel.

Jak již název vypovídá Beton, Bednění, Armatura = MONOLIT, zabývá se společnost BBA MONOLIT, s.r.o.

Výroba: -kovové konstrukce, kotle, tělesa a kontejnery. Montáž, opravy a údržba elektrických zařízení, regulační techniky a výroba elektrokotlů.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - plastové okapové systémy - kanalizační a odvodňovací prvky, odpadní potrubí vnější a vnitřní, šachty, drenáže, vodovodní a plynové, potrubí, šachty, poklopy, mříže, rámy, geigry, suché a mokré, odvodňovací žlábky. - plastové zatravňovací dlaždice - okenní a dveřní profily - okenní rolety a žaluzie, ...

Dodávka -solární technika -topenářská technika.

Výhradní zastoupení firmy Kromschröder pro Českou a Slovenskou republiku www.kromschroeder.com www.kromschroeder.de plynové armatury: -kulové kohouty -plynové filtry -regulátory tlaku plynu -bezpečnostní uzavírací ventily -bezpečnostní výpustné ventily -regulátory tlaku plynu s bezpečnostními uzavíracími ventily -regulátory ...

Velkoobchod - trubní systémy - armatury

Výroba, prodej: - teplo - systémy měření a regulace - autorizované měření emisí - servis kotlů a prodej kotlů.

Zámečnictví. Výroba a montáže z oceli a nerezi. Nerezové zábradlí, potrubí, nádoby, ploty, mříže, schody a vrata.

Půjčovna - nákladní přívěsy - autopřepravníky - přívěsy motorky, čtyřkolky Doprava - mikrobusy s klimatizací - - vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava do 1, 5t Půjčovna - topení Půjčovna - výčepní zařízení Půjčovna - party stany - vojenské stany Půjčovna - ...