Dřevěná okna a dveře jsou nejlepším řešením pro nízkoenergetické a pasivní domy. Nabízí znatelnou úsporu, širokou škálu dřevodekorů a vykazují dlouhou životnost. Eurookna si můžete pořídit i ve variantě s nalepovacími příčkami nebo izolačním sklem.

Výroba, prodej nábytku. Vyrobíme kuchyně, obývací pokoje, skříně, knihovny, komody, stolky, stoly, dětský nábytek, ostatní zakázková výroba, katr collection. Vyrábíme schody, okna, dveře, další truhlářské výrobky.

Maloobchod, prodej: -plastová okna -dřevěná okna -hliníková okna

Truhlářství, podlahářství

Zakázková truhlářská výroba je naším denním chlebem. Naše truhlářství poslouží všem zákazníkům kvalitně a za rozumné ceny. Pomůžeme, poradíme, namontujeme, opravíme, vyrobíme. V našem sortimentu služeb najdete například dřevěná okna, dveře, schody, kuchyně, nábytek, dřevěné opláštění fasád a mnoho dalšího.

!!! POZOR, prodejna dočasně uzavřená !!! Vaše poptávky vyřídí centrála v Hradci Králové Montáž, prodej: Bezpečnostní a vchodové dveře: - do kanceláří, bytů i rodinných domů - protipožární dveře - celokovové dveře - interiérové dveře. Zastoupení značek: Skydas, Gerda, Sherlock, Napako Vaše dveře vybaví bezpečnostním kováním a ...

Prodej, Montáž: Vchodové dveře, bezpečnostní dveře: - do rodinných domů, bytů i kanceláří - protipožární dveře - celokovové dveře Zastoupení značek: Sherlock, Gerda, Skydas, Napako Vaše dveře vybaví bezpečnostním kováním a povrchovou úpravou dle Vašeho výběru. Mechanické zabezpečovací systémy ABUS. Okenní fólie

Truhlářství, výroba: - kuchyně - skříně - dveře

Výroba: -dřevěné schody -kuchyňské linky -interiérový a zahradní nábytek z masivu -atypický nábytek -balkóny a krovy -dveře a obložkové zárubně.

Prodej - laminátové a dřevěné podlahy PARADOR - interiérové dveře SAPELI, SOLODOOR, PLÜR - grafosklo

Truhlářství. Umělecký truhlář: -restaurátorství. Zakázková výroba: -nábytek -dveře -kulečníky.

Autorizovaný prodejce firem SULKO, STAVEL. Prodej a montáž oken a dveří: -firma SULKO -plastová okna -vchodové dveře -garážová vrata -doplňky (žaluzie, parapety, rolety, sítě proti hmyzu) -firma DARTE -dveře (vchodové, interiérové, bezpečnostní, protipožární) -obložkové zárubně -doplňky (poštovní schránky, ...

Prodej, montáž: -dveře a zárubně Sapeli

Stavební činnost. Prodej a montáž: - dveře a zárubně - plastová a dřevěná okna - dveřní a okenní kování.

Práce: Lakýrnické Malířské Tesařské Truhlářské Elektroinstalační Topenářské Izolační.

Truhlářské práce Renovace a výroba - kuchyňské linky Zakázková výroba - nábytek - plovoucí podlahy - okna.

Výroba, truhlářství: - kuchyně - kancelářský nábytek - nábytek i atypický na zakázku - vestavěné skříně - dveře - schody.

Výroba, služby: - zpracování starého dřeva - třívrstvé panely - obklady - dveře - stoly

Prodej, montáž: - plastová okna - dřevěná okna - žaluzie

Dodávka, montáž: - plastová okna, dveře - dřevěná okna, dveře - hliníková okna, dveře - rolety, žaluzie

Montáž a servis - bezpečnostní dveře a zárubně - požární dveře a zárubně - okna - kování.

Výroba pergol, dveří, schodů a saun.

Zateplování fasád, dekorativní omítky. Čištění a nátěry znečištěných omítek. Termografické měření úniku tepla. Prodej, montáž - plastová, hliníková a dřevěná okna a dveře - stínící technika - parapety - zimní zahrady - garážová vrata sekční a výklopná.

Stavební firma - realizace staveb - dřevostavby, roubenky - rekonstrukce budov. Velkoobchod a maloobchod se stavebním materiálem. Dodávka, montáž - plastová, dřevěná a hliníková okna - žaluzie.