Hliník se na okna a dveře používá již od nepaměti. Velká statická únosnost, odolnost proti povětrnostním vlivům anebo nižší hmotnost nejsou jedinými výhodami. Zasklení balkonů, pergoly či zimní zahrady z hliníku jsou tedy velmi výhodnou investici.

Výroba, prodej: - okna - dveře - vrata - stínící technika - interiérové dveře.

Prodej, e-shop. Sortiment: -kožené, látkové sedačky -polštáře -postele -konferenční stolky -doplňky k postelím -křesla -taburety aj.

Výroba, dodávka a montáž: - prosklené fasády - bezrámové prosklené fasády - okna, dveře - světlíky - verandy - montované hliníkové fasádní pláště.

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky ( parapety, rolety, sítě proti hmyzu, žaluzie ) - garážová vrata - střešní okna Poradenství v oboru.

Prodej a montáž: -plastová okna a dveře VEKA -dřevěná eurookna TTK a dveře -hliníková okna a dveře Schüco -zimní zahrady -prosklené hliníkové fasády.

Výroba, kovovýroba : - kovový nábytek - zahradní nábytek Práce: - čalounické - truhlářské

Výroba, montáž, distribuce, projekce, servis, automatické dveřní systémy.

Prodej, montáž, poradenství: -okna plastová -okna dřevěná -okna hliníková.

Dodávka, montáž výplní stavebních otvorů: -dřevěná okna, Eurookna, TWW, ALBO -plastová okna, ALUPLAST, TROCAL -hliníková okna, dveře -prosklené stěny -fasádní stěny -zimní zahrady, okna, dveře, stěny HARTMANN, AL systémy -garážová vrata -vnitřní parapety -vnitřní a vnější žaluzie -sítě proti hmyzu.

Půjčovna, t el. 541246683: -elektrické ruční nářadí HILTI: -vrtací, bourací kladiva, řezací diamantové kotouče -dřevoprogram. Dodávka na klíč, montáž, rekonstrukce: -občanská a bytová výstavba, stavební práce -adaptace budov včetně interiérů -sádrokartonové konstrukce systému KNAUF: -vestavby podkroví, nástavby ...

- prodej, montáž a servis unikátních pergol s pohyblivým zastřešením, protivětrných a předokenních rolet a další stínící techniky. - výroba atypických pergol, zámečnických a tesařských prvků.

Zasklívání, zasklení balkonů, balkóny a lodžií, lodžie včetně zateplení, izolace. Individuální možnosti dle potřeb zákazníka. Montáž, školení. Realizace zimní zahrady, altány a zastřešení verand. Prodej polykarbonátových desek LEXAN. Zasklívací systémy: -rámový systém ALUPLUS -bezrámový systém ALU VISTA Dělící příčky interiérů, clonící ...

Okna, dveře a fasády dodáváme, vyrábíme a montujeme z plastu, dřeva, hliníku a dřevo-hliníku. Novinkou letošního roku v našem sortimentu je opláštění plastového okna hliníkovým profilem. Naleznete u nás širokou nabídkou doplňků - parapety, žaluzie, rolety, garážová vrata, střešní okna.

Dodávka, montáže: -plastová okna -plastové venkovní dveře -kování -parapety - PVC, aglomramor, hliník.

Nákup, rekonstrukce, prodej: - nemovitosti. Výroba, montáž, prodej: - plastová okna, dveře a jejich příslušenství (parapety, žaluzie, okenní sítě, rolety). Prodej, montáž: - garážová a průmyslová vrata a brány.

B-Clasic Firma již od roku 1991 zajišťuje dodávky a montáž plastových, dřevěných, hliníkových a ocelových oken a dveří. NOVINKA: ekologický bezolovnatý profil. Plastová okna: -široký výběr tvarů, barev a dezénů -subtilní vzhled, vysoká pevnost a pružnost, tvarová a barevná stálost -tříkomorový profilový systém s ...

Výroba: -dřevěná Eurookna a dveře Euro -plastová oknaa dveře TROCAL Gealan -hliníková okna a dveře -balkonové dveře -vchodové dveře -terasové dveře -prosklené stěny -zimní zahrady. Dodávka, montáž a seřízení: -střešní okna avantgarde.

Výhradní výrobce a distributor posuvných rámových hliníkových systémů GLASA a Veranda. Nejpoužívanější systémy pro zasklívání balkónů, lodžií, teras, zimních zahrad a venkovních zastřešení. Zateplení balkónů a lodžií je jedním z doporučovaných a podporovaných řešení v opatřeních pro revitalizaci panelových sídlišť. Základ systému tvoří lehká ...

Maloobchod, prodej: - plastová okna - kování - hliníkové konstrukce.

EM Trading s.r.o. Dodávka, prodej, montáž: -vjezdové brány a vstupní branky -garážová a průmyslová vrata -plastová okna, markýzy a rolety -závory a vstupní systémy.

Výroba, dodávka, montáž: - plastová okna a dveře 6-komorového systému Gealan a 5-komorového systému Spectus - dřevěná eurookna a dveře - hliníková okna a dveře, hliníkové konstrukce. Kompletní revitalizace. Sídlo firmy: - Hradní 27/37, Ostrava - Slezská Ostrava.

Stavební akustika. Stavební a prostorová akustika. Měření hluku a akustiky. Protihlukové a akustické úpravy. Monitorování dopravního hluku, zpracování hlukových map. Montáže: - rezonanční obklady. Dodávka, výroba, montáž: - protihlukové dveře, vrata, okna, silniční bariéry, akustické panely a zástěny.

Výroba, prodej, montáže: -plastová okna a dveře z profilů firmy DECEUNINCK -hliníková okna a dveře -žaluzie a sítě -zimní zahrady. Montáže: -parapety.

Výroba, montáž: - hliníková okna, dveře - dřevěná okna, dveře - plastová okna, dveře - protipožární dveře - eurookna - interiérové dveře. Okna a dveře včetně příslušenství: - okenice - síťky proti hmyzu - parapety - žaluzie - clony - markýzy - bezpečnostní folie - další příslušenství Montáž, demontáž a ...

Výroba, prodej, montáž: - plastová okna a dveře - dřevěná okna a dveře - dřevohliníková okna - hliníková okna a dveře - zimní zahrady. Dodávka, montáž: - předokenní rolety - žaluzie - vnitřní, vnější parapety - sítě proti hmyzu - markýzy. Zateplení fasád rodinných i panelových domů. Sídlo firmy: - Na Březích 566, Dolní ...