Výhody plastových oken a dveří jsou tepelná a zvuková izolace, odolnost proti korozi a povětrnosti a bezúdržbovost. Odborné firmy nabízí dodávku a montáže nových plastových oken a dveří, montáže parapetů, okenních i dveřních žaluzií a ochranných sítí.

MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Společnost MONTPLAST je český výrobce oken a dveří. Najdete u nás plastová okna i dveře, ale i hliníkové systémy. Okna z plastových profilů jsou flexibilní, lze je realizovat dle vlastního stylu. Naše výrobky mají vysokou kvalitu a vyznačují se dlouhou životností, vyrábí se z Německého profilu GEALAN, vícekomorové profily GEALAN udrží teplo ve ...
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Rychlou dodávkou a kvalitní montáží pětikomorových či šestikomorových plastových oken se zabývá firma Eko-Okna. Vysoce kvalitní okna, která mají velmi dobré izolační vlastnosti, můžete u nás pořídit za příznivé ceny. Neváhejte se na nás obrátit, poskytujeme kompletní služby pro správné fungování oken. Působíme v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
RK TECHNIK Klečany s.r.o. v likvidaci Výroba: - hliníková okna, dveře, zimní zahrady, - světlíky. Dodávka: - plastová okna, dveře.

Výroba, prodej, montáž, rekonstrukce: -stavební výplně -plastová okna, dveře, zimní zahrady REHAU -dveře (protipožární, balkonová) -eurookna, europrofil materiál (hliník, dřevo) -žaluzie, sítě proti hmyzu -parapetní desky (vnitřní, venkovní) -světlíky -předokenní rolety -sádrokartonové konstrukce. Řemeslnické práce: ...

Výroba, prodej, montáž, servis: -plastová okna -plastové dveře -dřevěná okna -hliníková okna -vchodové dveře -žaluzie.

Výroba, prodej, montáž, servis: - plastová okna - plastové dveře - dřevěná okna - hliníková okna - vchodové dveře - žaluzie - markýzy - rolety: - vnitřní, venkovní - garážová vrata: - sekční, rolovací, výklopná, křídlová, průmyslová - brány - závory.

Prodej, doprava, montáž, zednické začištění, demontáž, likvidace starých oken, záruka 10 let: -plastová okna a dveře z profilu renomované německé firmy KBE -kování rakouské firmy MACO -tří- a čtyřkomorový profil -okna v libovolném tvaru a provedení dle Vašich přání -vnitřní a venkovní parapety, žaluzie, rolety, moskytiéry, ...

Prodej, montáž: - plastové EURO okna a dveře od předního evropského výrobce HOCO - kvalitní terasy Woodplastic (WPC) - materiál dřevoplast: - protiskluzový povrch bez třísek, záruka 25 let, minimální údržba, vysoká barvostálost.

Výroba, servis, prodej okna: -plastová -dřevěná -hliníková.

Zimní zahrady Prodej, montáž: - plastová okna. Sídlo: -Masarykovo nábřeží 250, budova Mánes, 110 00 Praha 1

Okna, dveře, schodiště, podlahy, doplňky.... Naše společnost nabízí dodávky plastových oken v základním provedení 4-korových profilů německé výroby BRÜGMANN, z produkce nadnárodního koncernu SALAMANDER.

Prodej: - stavební materiály - stavebniny, staviva - zateplovací systémy, izolace - střešní okna - spojovací materiál - cihly, klinker (zvonivka), - obklady, dlažby - stavební chemie.

Malířské práce Dodávka a montáž - okna dřevěné a plastové - dveře Obkladačské práce Zednické práce Vodoinstalatérské práce.

Stavebí a obchodní činnost, rekonstrukce, výstavba, prodej a montáž plastových a hliníkových oken a dveří značky SLOVAKTUAL, prodej a montáž dřevěných oken a dveří, eurookna, garážová vrata a brány, zemní a výkopové práce, zateplování fasád, vyřízení dotaze zelená úsporám, provádění staveb, jejich změn a odstraňování, demoliční práce, ...

Výroba, montáž, nepřetržitý servis: - automatické dveře - průmyslová a garážová vrata - rychloběžná vrata - požární konstrukce - skleněné konstrukce - vjezdové brány a závory - halové předěly - nakládací místa a můstky Projekční poradenství, záruční i pozáruční nepřetržitý servis. Požární a kouřotěsné konstrukce: - okna, ...

Výroba, montáž: - hliníková okna, dveře - dřevěná okna, dveře - plastová okna, dveře - protipožární dveře - eurookna - interiérové dveře. Okna a dveře včetně příslušenství. Garážová vrata.

Výrobce plastových a hliníkových oken a dveří Provádíme generální nebo i dílčí dodávky občanských, bytových a průmyslových staveb. Zakázky realizujeme především v Libereckém a Středočeském kraji a v Praze.

Výroba, dodávka, montáž: - plastová okna, dveře - žaluzie, rolety, dřevěná okna - hliníková okna, dveře - okenice, garážová vrata Kružík.

Maloobchod, prodej: - plastová okna. - hliníková okna. - dřevěná okna. Prodej, montáž: - interiérové dveře. - vchodové dveře. - bezpečnostní dveře.

Výroba, prodej: -plastová okna, dveře, rolety.

Prodej: -okna: -plastová - GEALAN -eurookna - SoftLINE -špaletová na památkové a historické budovy -dveře: -interiérové - Solodoor -vchodové - SoftLINE, VARIOPUR -garážová vrata -markýzy, žaluzie, parapety. Provozovna, sídlo: -Valašské Klobouky tel.: 7757567456 Aleš Sýkora email: klobouky@oknohit.cz.

Výrobce plastových oken, hliníkových oken a dveří. Okna vyrábíme také metodou lepených skel. Dodáváme stínící techniku a systémy přirozené ventilace DUCO. Pobočka: Holešov, Palackého 360.

Výroba, dodávka, montáž, prodej: -plastová okna, plastových oken -hliníková velkoplošná okna, dveře, stěny -protipožární systémy -stínící technika: -žaluzie, rolety, markýzy. Insolvenční řízení 2015

15 let zkušeností s výstavbou rodinných domů: - specializace na provádění staveb z cihlového systému POROTHERM - člen programu POROTHERM DŮM společnosti Wienerberger a jejích obchodních partnerů - realizace domů na základě individuálních projektů a typových projektů katalogu POROTHERM DŮM a GSERVIS - vlastní řadové a bytové ...

Prodej: - lité anhydritové podlahy - stropní kazety - dveře, okna - stavební materiál - truhlářský materiál - elektrické nářadí - ruční nářadí. Montáže: - podlahy. Míchání barev. Návrhy a montáž: - kuchyňské linky na míru - vestavné skříně - ložnice a jiný nábytek dle domluvy. Zemní vruty.

Plastová okna a plastové dveře na míru. Konstrukční návrhy, výroba, montáž, prodej, záruční a pozáruční servis: -stavební výplně z plastu -plastových oken a dveří. Produkty: -plastová okna a plastové dveře -balkonové sestavy pro panelové domy a bytová družstva -vstupní portály, vchodové a balkonové dveře, posuvné stěny, zdvojená ...

Revitalizace a výstavba bytových domů. Opravy plochých střech. Výměna plastových oken.