Výhody plastových oken a dveří jsou tepelná a zvuková izolace, odolnost proti korozi a povětrnosti a bezúdržbovost. Odborné firmy nabízí dodávku a montáže nových plastových oken a dveří, montáže parapetů, okenních i dveřních žaluzií a ochranných sítí.

Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Rychlou dodávkou a kvalitní montáží pětikomorových či šestikomorových plastových oken se zabývá firma Eko-Okna. Vysoce kvalitní okna, která mají velmi dobré izolační vlastnosti, můžete u nás pořídit za příznivé ceny. Neváhejte se na nás obrátit, poskytujeme kompletní služby pro správné fungování oken. Působíme v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Společnost MONTPLAST je český výrobce oken a dveří. Najdete u nás plastová okna i dveře, ale i hliníkové systémy. Okna z plastových profilů jsou flexibilní, lze je realizovat dle vlastního stylu. Naše výrobky mají vysokou kvalitu a vyznačují se dlouhou životností, vyrábí se z Německého profilu GEALAN, vícekomorové profily GEALAN udrží teplo ve ...
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Výroba, nákup, zpracování, prodej, velkoobchod, maloobchod: - hnojiva - základní spotřebitelská a drogistická chemie - prostředky pro ochranu dřeva proti červotoči - odrezovač antikorozní ochrana povrchů Kontrukce, výroba včetně montáže, servis: - hliníková okna, dveře - dřevěná okna, dveře - plastová okna, dveře - obklady ...

Okna od A do Z - plastová okna - stínění - sítě proti hmyzu

Výroba, montáž: -plastová okna, dveře, výlohy, zimní zahrady -žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu, venkovní rolety, garážová vrata -plastové nádrže, jímky a septiky -plastové bazény.

Prodej, montáž: -dřevěná okna, eurookna -plastová okna -dveře-plast, dřevo, hliník -střešní okna -rekonstrukce a zateplení budov -opravy panelových domů.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce -nástavby a vestavby -klempířské -pokrývačské -tesařské -montáž sádrokartonu. Prodej: -střešní krytiny-BRAMAC, bitumenové šindele -plastová okna, dveře, rolety HOCO -EURO okna -garážová vrata ADVES -střešní okna VELUX -STO-nátěry, omítky, zateplovací systémy

Výroba: - okna, dveře, zimní zahrady a jiných konstrukcí výplní stavebních otvorů..

Výroba, prodej a montáž: - posuvné skládací dveře - skládací lamelové dveře - žaluzie.

Naše firma se zabývá: -Výroba a prodej plastových oken -zasklívání lodžií -stínicí technika -střešní okna ROTO -velkoobchod s parapety -stavební činnost - projekce a realizace.

Prodej: - plastová okna - dřevěná EURO okna - střešní okna ROTO.

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Prodejní sklad Uhříněves. Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Velkoobchod, maloobchod: - kompletní sortiment stavebních materiálů.

Internetový obchod, e-shop, prodej: - shrnovací dveře - sprchové kouty a zástěny - sprchové vaničky - odtokové žlaby - sprchové masážní panely - koupelnové baterie - sprchové boxy - akrylátové vany - hydromasážní systémy k vanám - infrasauny - SPA bazény - sanitární keramika - koupelnové doplňky, nábytek.

Prodej, montáž, demontáž: - plastová okna a dveře z profilu GEALAN - dřevěná eurookna, okna EURO - parapety - balkonové, vchodové, vnitřní dveře - výlohy, fasádní systémy - stínící technika, rolety, žaluzie - sítě proti hmyzu - garážová vrata.

Prodej: -plastová okna, dvěře -dřevěné okna, dveře -střešní okna -interiérové a vstupní dvěře -garážová vrata -sušáky -rolety, markýzy, žaluzie.

Provádíme: - realizaci nových a rekonstrukci starších střech - stavba, realizace rodinných domů na klíč - rekonstrukce, opravy rodinných domů - rekonstrukce koupelen a bytových jader - montáž oken - realizace nových krovů, rekonstrukce starších krovů - revize hromosvodů - výroba, montáž dřevěných a plastových oken. Půjčovna: - ...

Stavební firma: -výstavba bytů, domů -modernizace a rekonstrukce staveb i bytových jader -telekomunikační stavby -zemní práce -výstavba stožárů -zabezpečovací a požární signalizace. -výstavba řadových domů -výroba plastových oken a dveří -stavby na klíč.

Výroba, dodávky a montáž automatických vjezdových systémů: - garážovýá vrata - vjezdové brány - pohony - závory.

Stavební práce: -sádrokartonové konstrukce -minerální podhledy -půdní vestavby -střešní okna.

Výroba, prodej: -plastová, hliníková okna a dveře -střešní okna -zimní zahrady -garážová vrata -plastové stěny systému VEKA. Služby: -komplexní služby včetně dopravy a montáže -bezplatné poradenství a zpracování cenových nabídek. Vedení společnosti a výrobní závod: -37501 Týn nad Vltavou -ulice Vojnova 281 (bývalý areál HIKOR) ...

Služby: -pokrývačské a klempířské práce -výstavba a rekonstrukce střech. Prodej: -střešní krytiny včetně doplňků -klempířský materiál -střešní okna včetně montáže -tesařské práce -pálené krytiny -betonové krytiny -šindele -plechové střechy -okopní systémy -okna plastová, dřevěné.

Dodávka, zaměření, montáž, demontáž: - eurookna - plastová okna - protihmyzové sitě - interiérové dveře - garážová vrata - kliky - vchodové dveře.

Dodávka, montáž, servis: -plastová okna.

Maloobchod, montáž: -okna, dveře -sítě proti hmyzu -garážová vrata -žaluzie -rolety -servis oken, dveří, vrat.