Výhody plastových oken a dveří jsou tepelná a zvuková izolace, odolnost proti korozi a povětrnosti a bezúdržbovost. Odborné firmy nabízí dodávku a montáže nových plastových oken a dveří, montáže parapetů, okenních i dveřních žaluzií a ochranných sítí.

MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Společnost MONTPLAST je český výrobce oken a dveří. Najdete u nás plastová okna i dveře, ale i hliníkové systémy. Okna z plastových profilů jsou flexibilní, lze je realizovat dle vlastního stylu. Naše výrobky mají vysokou kvalitu a vyznačují se dlouhou životností, vyrábí se z Německého profilu GEALAN, vícekomorové profily GEALAN udrží teplo ve ...
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Rychlou dodávkou a kvalitní montáží pětikomorových či šestikomorových plastových oken se zabývá firma Eko-Okna. Vysoce kvalitní okna, která mají velmi dobré izolační vlastnosti, můžete u nás pořídit za příznivé ceny. Neváhejte se na nás obrátit, poskytujeme kompletní služby pro správné fungování oken. Působíme v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Činnost společnosti: - rekonstrukce panelových domů - zateplování budov - výměna oken a dveří - rekonstrukce nebytových prostor - školy, školky, kanceláře - rekonstrukce a stavby chodníků, sportovišť.

Nabídka výrobků: - dveře: - hladké lakované a foliované - celodřevěné, kazetové a palubkové - vnitřní, vchodové - okna: plastová, Eurookna, zdvojená, paneláková - obrazové lišty - dřevostavby - speciální výroba.

Plastová okna. Plastová střešní okna. Interiérové - dřevěné dveře. Exteriérové - plastové dveře. Doplňky.

Střechy Haná. Prodej: -střešní krytina. -izolační materiály. -stavební chemie. -střešní okna.

Prodej, maloobchod: - stavebniny - stavební materiál - cihly, překlady, stropní systém - střešní tašky, střešní krytina - cement, vápno, malta, omítky, betony, štuky, lepidla, sádry, sanační omítky, penetrace - tepelné izolace - dveře, okna - vnitřní a fasádní barvy - betonové dlažby a obklady, keramické dlažby a obklady.

Prodej, montáž, doprava: - vchodových dveří a plastových oken.

Prodej: - stavební materiál - obklady, dlažby - plastová okna, dveře.

Výroba, prodej: - okna - dveře - vrata - stínící technika - interiérové dveře.

Prodej, e-shop. Sortiment: -kožené, látkové sedačky -polštáře -postele -konferenční stolky -doplňky k postelím -křesla -taburety aj.

AVANTE OKNA Plastová okna: - Deceuninck Zendow - Veka Perfectline Dodávka a montáž dalších komponentů: - plastová okna - plastové dveře - garážová vrata standardní, sekční, roletové - sítě proti hmyzu - horizontální žaluzie - předokenní a nadokenní rolety - parapety-vnitřní, vnější Barvy: - Oregon - Mahagon ...

Stavby a rekonstrukce. Provádíme dodávky a montáž: - plastová a dřevěná okna - střešní okna a vikýře - vchodové a vnitřní bytové dveře - předokenní a meziokenní žaluzie.

DOKOPLAST Vyrábí, montují a prodávají: -plastová okna -dveře Používají šestikomorovy systém KOMMERLING a kováni ROTO. Stará plastová okna ekologicky likvidují.

Výroba, prodej, montáž: - okna - dveře.

Výroba, prodej: - dřevěná Eurookna - plastové okna, dveře - dřevěné dveře vchodové - materiál (smrk, dub, borovice, modřín). Řemeslo: - stolař - truhlář.

Prodej, zprostředkování: - plastová okna.

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky ( parapety, rolety, sítě proti hmyzu, žaluzie ) - garážová vrata - střešní okna Poradenství v oboru.

Prodej a montáž oken, dveří a stínící techniky. - plastová okna, dveře

Prodej: - plastová okna - eurookna - vnitřní dveře.

Výroba, prodej, montáž, servis: -dřevěná okna -eurookna -plastová okna, dveře -zimní zahrady -schodiště aj.

Prodej a montáž: -plastová okna a dveře VEKA -dřevěná eurookna TTK a dveře -hliníková okna a dveře Schüco -zimní zahrady -prosklené hliníkové fasády.

Stavební společnost: - likvidace odpadů - demolice - demontáže - rekultivace - recyklace, drcení stavebních odpadů - domy na klíč - rekonstrukce bytů a bytových jader - montáž plastových oken - kompletní zednické práce - fasády - zateplení každého typu domu - celkové rekonstrukce budov - půdní vestavby a nástavby - kovovýroba - ...

Stavebních výplně: - okna - dvěře - demontáž stávajících oken a dveří - dodávka a montáž nových oken a dveří - žaluzie všech typů a materiálů, horizontální i vertikální - látkové rolety - sítě proti hmyzu - záclonové pojezdy a garnyže - předokení rolety plastové i hliníkové se širokou škálou provedení s ručním i ...