Výhody plastových oken a dveří jsou tepelná a zvuková izolace, odolnost proti korozi a povětrnosti a bezúdržbovost. Odborné firmy nabízí dodávku a montáže nových plastových oken a dveří, montáže parapetů, okenních i dveřních žaluzií a ochranných sítí.

MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Společnost MONTPLAST je český výrobce oken a dveří. Najdete u nás plastová okna i dveře, ale i hliníkové systémy. Okna z plastových profilů jsou flexibilní, lze je realizovat dle vlastního stylu. Naše výrobky mají vysokou kvalitu a vyznačují se dlouhou životností, vyrábí se z Německého profilu GEALAN, vícekomorové profily GEALAN udrží teplo ve ...
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Rychlou dodávkou a kvalitní montáží pětikomorových či šestikomorových plastových oken se zabývá firma Eko-Okna. Vysoce kvalitní okna, která mají velmi dobré izolační vlastnosti, můžete u nás pořídit za příznivé ceny. Neváhejte se na nás obrátit, poskytujeme kompletní služby pro správné fungování oken. Působíme v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Prodej, montáž: - žaluzie: - horizontální - vertikální - ISO* DESIGN pro plastová okna - markýzy - rolety: - látkové - hliníkové (Al**) - plastové - sítě proti hmyzu - plastové, koženkové, dřevěné, bezpečnostní dveře - výklopná, rolovací, sekční garážová vrata

Řemeslo: -klempíř -pokrývač. Montáž: -plastová okna -dveře -stínící technika.

Odborná renovační dílna: -renovace interiérových dveří německou technologií -potahování dveří plasty bez lepidla.

Firma se zabývá prodejem a montáží plastových oken, parapetů, sítí a žaluzií.Dále veškerou stavební činností od rekonstrukcí bytů a domů, zateplení až po stavby domů na klíč.Dále obkladačské práce, pokládka plovoucích podlah, sádro kartony.Okna dodáváme do 14 pracovních dnů od podepsání smlouvy.

Prodej, dodávka, realizace: - plastová okna a dveře - dřevěná okna EUROOKNA a dveře. Práce, řemeslo: - zateplování budov.

Zabýváme se výrobou a montáží plastových oken, dveří i zimních zahrad. Důraz klademe především na nejvyšší kvalitu našich výrobků i služeb. Proto jsme se stali spolehlivým partnerem pro tisíce spokojených zákazníků. VÝROBA: - plastová okna - plastové dveře

Výroba, montáže: -plastová okna, dveře -markýzy, rolety, žaluzie -brány, mříže -parapety -vrata -sítě proti hmyzu.

Výroba, prodej, montáž, dodávky plastové okna, dveře. Doplňky k oknům:žaluzie, sitě, parapety.

Výroba, prodej: - plastová okna, dveře - předokenní rolety - parapety - garážová vrata. Montáž, prodej: - zateplení, zasklívání (balkony, lodžie, verandy, okna, dveře) - přístřešky (vchody, pergoly, bazény) - žaluzie, - lamelové dveře, Služby: - sklenářství - rámování, paspartování obrazů. - broušeni nožů.

Prodej, montáž servis: - garážová vrata, brány, ploty, vstupní dveře - plastová okna, střešní okna, rolety, žaluzie - montované garáže, zasklívání lodžií.

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky ( parapety, rolety, sítě proti hmyzu, žaluzie ) - garážová vrata - střešní okna Poradenství v oboru.

Obchodní zastoupení firmy SLOVAKTUAL. VÝROBA, PRODEJ: - plastová okna - plastové dveře - hliníková okna - hliníkové dveře

Prodej, montáž, servis - střešní okna - schody, půdní schody a schodiště - zábradlí

Prodej, montáž: - okna, dveře. Zednické práce.

Obchodní zastoupení slovenské firmy SLOVAKTUAL pro Moravskoslezský kraj. Dodávka, prodej, montáž, servis: - plastová, zasouvací, hliníková okna. - dveře - plastové, terasové, zasouvací, hliníkové, protipožární - parapety - venkovní, vnitřní - žaluzie - sítě proti hmyzu - rolety venkovní. Program Zelená úsporám.

BigMat je evropská značka nezávislých distributorů stavebních materiálů. Značka BigMat byla založena v roce 1981 majiteli stavebnin, pro které je velmi důležité být v úzkém kontaktu se svými profesionálními zákazníky. Od té doby sdílí se značkou BigMat společné hodnoty: dlouholeté zkušenosti a profesionální služby, které jsou hlavními ...

Dodávka, montáž: -markýzy, žaluzie, rolety -shrnovací dveře a stěny -garážová vrata -těsnění oken -plovoucí podlahy -plastová okna a dveře.

Distribuce, prodej výrobků značky HOCO. Firma rozšířila svoji nabídku o dřevěná okna (včetně montáže). Návrh, výroba, montáž zimních zahrad (dle Vašich nebo našich plánů). Nabízíme dodání, demontáž i montáž, zednické začištění: - plastová okna i do panelových domů - parapety - žaluzie.

Práce: -zateplování - fasády a budovy -obklady a dlažby. Montáže: -plastová okna.

Výroba, montáž, servis: - dřevěná euro okna - plastová okna DECEUNINCK - žalůzie - parapety - rolety - zateplení lodžií.

Prodej: - plastové výplně otvorů firmy REHAU.

Slovaktual OZ. Prodej, montáž a realizace: Plastová okna a hliníkové dveře. Nabízíme: -parapety -žaluzie -sítě -garážová vrata -střešní okna. Provádíme: -zednické zapravení -ekologické likvidace odpadu.

M+K OKNA; Obchodní zastoupení firmy SLOVAKTUAL. Nabízíme: -plastová okna -terasové dveře -hliníkové dveře, okna -eurookna -doplňky: -parapety -celostínící žaluzie -sítě proti hmyzu -markýzy.

Výroba, prodej, montáž, dodávka: - plastová a hliníková okna.