Výhody plastových oken a dveří jsou tepelná a zvuková izolace, odolnost proti korozi a povětrnosti a bezúdržbovost. Odborné firmy nabízí dodávku a montáže nových plastových oken a dveří, montáže parapetů, okenních i dveřních žaluzií a ochranných sítí.

MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Společnost MONTPLAST je český výrobce oken a dveří. Najdete u nás plastová okna i dveře, ale i hliníkové systémy. Okna z plastových profilů jsou flexibilní, lze je realizovat dle vlastního stylu. Naše výrobky mají vysokou kvalitu a vyznačují se dlouhou životností, vyrábí se z Německého profilu GEALAN, vícekomorové profily GEALAN udrží teplo ve ...
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Rychlou dodávkou a kvalitní montáží pětikomorových či šestikomorových plastových oken se zabývá firma Eko-Okna. Vysoce kvalitní okna, která mají velmi dobré izolační vlastnosti, můžete u nás pořídit za příznivé ceny. Neváhejte se na nás obrátit, poskytujeme kompletní služby pro správné fungování oken. Působíme v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Maloobchod, montáž: -okna, dveře-shrnovací, žaluzie, těsnění -vybavení koupelen -zrcadla-dle výběru -stavebnicový nábytek.

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky ( parapety, rolety, sítě proti hmyzu, žaluzie ) - garážová vrata - střešní okna Poradenství v oboru.

Zaměření, dodávka, montáž: -plastová okna -vchodové dveře -likvidace starých oken -zednické začištění -žaluzie -parapety -rolety -sítě proti hmyzu.

Služby: -komplexní stavební práce -rodinné domy -rekonstrukce a opravy památkových objektů, občanských a bytových staveb -novostavby -výstavba firemních objektů -haly, administrativní budovy -stavby na klíč -zateplení budov -půdní vestavby. Prodej, montáž: -plastová okna a dveře systém SALAMANDER.

Prodej, montáž: -dřevěná, plastová a hliníková okna a dveře -vnitřní dveře foliované, dýhované, celodřevěné -vchodové dveře plastové a dřevěné -pllovoucí podlahy -parapety, žaluzie, sítě proti hmyzu.

Zprostředkování velkoobchodu: -dovoz zboží z Turecka přímo od výrobců -nábytek -dveře všech typů -čistící prostředky -nářadí -radiátory -dlažba -oblečení, obuv -koberce.

Dodávka a montáž: -střešní okena VELUX, ROTO.

Výroba,prodej: -plastová okna-systém SCHÜCO -balkonové dveře-systém SCHÜCO -vnitřní a vnější parapety -montáž.

Stavební práce: -zateplení,rekonstrukce -montáž vratových systémů.

Práce: -tesařské -pokrývačské -klempířské -sádrokartonářské práce. Montáž: -okna -dveře -příslušenství.

Výroba, prodej, montáž provedení dřevo: -okna EURO -balkonové dveře EURO -vchodové dveře EURO -bezpečnostní pětibodové zamykání -bezpečnostní klika -dveře vnitřní s obložkami -materiál masiv dub*, smrk, borovice -masivní kazetové, prosklené -sklo dle výběru -dřevěné zimní zahrady -schody a zábradlí -samonosné, ...

Výroba, montáž: -dřevěná EUROokna -dřevohliníková okna -plastová okna TROCAL -dveře -zimní zahrady.

Výroba, prodej, montáž: -plastová okna a dveře -dřevěná okna a dveře -hliníková okna a dveře -zimní zahrady.

Montáž, servis, prodej: -garážová, průmyslová vrata -závory, pohony.