Výhody plastových oken a dveří jsou tepelná a zvuková izolace, odolnost proti korozi a povětrnosti a bezúdržbovost. Odborné firmy nabízí dodávku a montáže nových plastových oken a dveří, montáže parapetů, okenních i dveřních žaluzií a ochranných sítí.

Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Rychlou dodávkou a kvalitní montáží pětikomorových či šestikomorových plastových oken se zabývá firma Eko-Okna. Vysoce kvalitní okna, která mají velmi dobré izolační vlastnosti, můžete u nás pořídit za příznivé ceny. Neváhejte se na nás obrátit, poskytujeme kompletní služby pro správné fungování oken. Působíme v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Společnost MONTPLAST je český výrobce oken a dveří. Najdete u nás plastová okna i dveře, ale i hliníkové systémy. Okna z plastových profilů jsou flexibilní, lze je realizovat dle vlastního stylu. Naše výrobky mají vysokou kvalitu a vyznačují se dlouhou životností, vyrábí se z Německého profilu GEALAN, vícekomorové profily GEALAN udrží teplo ve ...
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Služby: -pokrývačské a klempířské práce -výstavba a rekonstrukce střech. Prodej: -střešní krytiny včetně doplňků -klempířský materiál -střešní okna včetně montáže -tesařské práce -pálené krytiny -betonové krytiny -šindele -plechové střechy -okopní systémy -okna plastová, dřevěné.

Dodávka, montáž výplní stavebních otvorů: -dřevěná okna, Eurookna, TWW, ALBO -plastová okna, ALUPLAST, TROCAL -hliníková okna, dveře -prosklené stěny -fasádní stěny -zimní zahrady, okna, dveře, stěny HARTMANN, AL systémy -garážová vrata -vnitřní parapety -vnitřní a vnější žaluzie -sítě proti hmyzu.

Firma založena roku 1990. Služby: -klempířské práce -pokrývačské práce -rekonstrukce plochých střech Dodávka, montáž: -všechny druhy střešních krytin -střešní krytina -šindele, ploché střechy -střešní okna.

Prodej a montáž: -plastová okna a dveře. Služby: -autodoprava. Výroba, prodej: -betonové skruže.

Služby: -výroba, prodej a montáž -značková plastová, hliníková, dřevěná okna a dveře -kompletní služby včetně všech doplňků.

Prodej: -nabízíme okna plastová, dřevěná, dřevo -hliníková a dveře -zajišťujeme kompletní služby a servis, doplňky, parapety, žaluzie, sítě, rolety -garážová vrata a střešní okna VELUX -jsme držiteli certifikátu ISO 9001:2001.

Služby: -komplexní stavební práce -rodinné domy -rekonstrukce a opravy památkových objektů, občanských a bytových staveb -novostavby -výstavba firemních objektů -haly, administrativní budovy -stavby na klíč -zateplení budov -půdní vestavby. Prodej, montáž: -plastová okna a dveře systém SALAMANDER.

Prodej, montáž: -dřevěná, plastová a hliníková okna a dveře -vnitřní dveře foliované, dýhované, celodřevěné -vchodové dveře plastové a dřevěné -pllovoucí podlahy -parapety, žaluzie, sítě proti hmyzu.