Výhody plastových oken a dveří jsou tepelná a zvuková izolace, odolnost proti korozi a povětrnosti a bezúdržbovost. Odborné firmy nabízí dodávku a montáže nových plastových oken a dveří, montáže parapetů, okenních i dveřních žaluzií a ochranných sítí.

Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Rychlou dodávkou a kvalitní montáží pětikomorových či šestikomorových plastových oken se zabývá firma Eko-Okna. Vysoce kvalitní okna, která mají velmi dobré izolační vlastnosti, můžete u nás pořídit za příznivé ceny. Neváhejte se na nás obrátit, poskytujeme kompletní služby pro správné fungování oken. Působíme v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Společnost MONTPLAST je český výrobce oken a dveří. Najdete u nás plastová okna i dveře, ale i hliníkové systémy. Okna z plastových profilů jsou flexibilní, lze je realizovat dle vlastního stylu. Naše výrobky mají vysokou kvalitu a vyznačují se dlouhou životností, vyrábí se z Německého profilu GEALAN, vícekomorové profily GEALAN udrží teplo ve ...
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Poskytujeme tesařské, pokrývačské a klempířské práce. Montáž střešních oken.

Autorizovaní firma, oprávněná k montáži sádrokartonu KNAUF. Práce, montáž: - sádrokartonové příčky - půdní vestavby včetně zateplení parozábrana Alu - minerální podhledy - stropní podhledy - dodávka, montáž střešní okna PRIMA FENESTRA.VELUX Jsme v programu ZELENÁ ÚSPORÁM

Dodávka a montáž oken dveří žaluzií, zednické práce, sádrokartony

Práce, rekonstrukce, oprava: -střechy -tesařské, klempířské, pokrývačské -montáž střešních oken -montáž sádrokartonu -montáž hromosvodů -montáž solárních kolektorů -zednické práce -půdní (skládací) schody -montáž interiérových schodišť.

Firma se zabývá prodejem a montáží plastových oken, parapetů, sítí a žaluzií.Dále veškerou stavební činností od rekonstrukcí bytů a domů, zateplení až po stavby domů na klíč.Dále obkladačské práce, pokládka plovoucích podlah, sádro kartony.Okna dodáváme do 14 pracovních dnů od podepsání smlouvy.

Tesařství: -montáž střešních oken -tesařské, pokrývačské práce -pergoly -zahradní domky -schody, schodiště -venkovní podbití, palubky -rekonstrukce i nové.

Tepelná izolace: -pláště budov -omítky systému TERBAL, PORESTA-CORRECTA -ozdobné štuky. Výpočty tepelných ztrát. Těsnění: -oken -dveří. Montáž: -rolety, žaluzie -termální a solární folie -bezpečnostní folie na sklo -atypická okna a dveře včetně montáže. Prodej, dovoz: -vyhřívaná vodní lůžka a matrace. Ubytování pro ...