Dveře a zárubně Ladislav Míka
Milan Kobryn

Výroba, prodej, montáž a následný servis plastových, dřevěných, hliníkových nebo kombinovaných oken a dveří nachází uplatnění ve všech oblastech. Zimní zahrady, rekonstrukce, prosklené fasády, protipožární ochrana, střešní okna, eurookna anebo světlíky.

VIKO stavební a montážní s.r.o.
Firma VIKO stavební a montážní s.r.o. nabízí široký sortiment kvalitních oken a dveří – plastová, dřevěná (včetně eurooken), hliníková i střešní okna, stejně jako hliníkové stěny. Poskytujeme kompletní servis, který zahrnuje montáž i související zednické práce, takže se můžete spolehnout na řešení na klíč bez starostí. Využít můžete i dotační ...
VIKO stavební a montážní s.r.o.
Výroba, prodej, montáž, oprava, servis: - okna, dveře: - plastová, hliníková - garážová vrata: - rolovací, sekční, výklopná - průmyslová garážová vrata: - rolovací, sekční - brány: - pojezdové, křídlové - rolety: - předokenní, nadokenní - hliník, plast - bezpečnostní mříže: - rolovací, pevné - zimní zahrady - ...

Stolařství. Výroba: - nábytek (ložnice, dětské a obývací pokoje) - kuchyňské linky, kuchyně - schodiště - okna, dveře - podlahy - kancelářský nábytek - zimní zahrady.

Podlahové centrum. Prodej, pokládka, montáž, lepení: - vinylové podlahy - dveře - plovoucí podlahy - laminát, dřevo - korek podlahový a obkladový - vyrovnávky a pokládka dřevotřísky - koberce - PVC. Podlahářské práce. Sídlo firmy: - Komorní Lhotka 146, p. Hnojník.

Společnost OKNO-STAV zajišťuje: - výměna oken a dveří za plastová nebo hliníková - pokládka kamínkových koberců - obklady, dlažby - sádrokartonářské práce - zateplování a nátěry fasád - stavby plotů

Výroba, dodávka, montáž, velkoobchod, maloobchod, prodej: -plastová okna, dveře z profilu Softline -dřevěná okna, dveře EURO, borovice, meranti -hliníková okna, dveře -hliníkové interiérové i exteriérové konstrukce.

Firma MEROPS spol. s r.o. se sídlem v okrese Karviná se zabývá výrobou plastových a hliníkových oken a dveří a solárních systémů. V rámci naší činnosti nabízíme výrobu plastových a hliníkových oken, vstupních a balkónových dveří a prosklených stěn. Součástí celkových dodávek je také nabídka kompletní stínící interiérové i exteriérové techniky. Na ...

Prodej, montáž: - plastových, hliníkových a dřevěných oken - plastové a hliníkové dveře - žaluzie Zateplení a revitalizace budov.

Podlahy F-M cz s.r.o. realizují pokládku všech typů podlah, montáže dveří, vyrovnávání podkladu, včetně výroby nábytku z masivu.

GIKOSTART s.r.o. je společnost specializující se na výrobu a montáž oken a dveří z plastu, dřeva, dřevo-hliníku a hliníku.

Specializací stavební společnosti Brozire s.r.o. jsou rodinné domy na klíč - zajistíme kompletní průběh stavby včetně všech potřebných stavebních prací.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy - komerční objekty - revitalizace bytového fondu i komerčních objektů - vybavení a rekonstrukce interiérů. Dodávka, montáž: - plastová okna.

Velkoobchod: - dveře, okna - dřevěná eurookna - plastová, hliníková - garážová vrata - žaluzie, rolety - parapety.

Internetový obchod nadum.cz se stavebním materiálem. Prodej střešních oken, fólií a membrán, krytin pro ploché a šikmé střechy, izolací, stavebních prvků pro interiér a exteriér.

Společnost Ekodoma s.r.o. se specializuje na pozáruční servis plastových oken a dveří.

Výroba, dodávka, montáž - hliníková okna, dveře - hliníkové prosklené fasády - střešní světlíky - lehké stavební a prosvětlovací konstrukce.

Jakub Vrána se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku z lamina i masívu do interiéru i exteriéru, pergoly, terasy.

Prodej, montáž - plastová okna, dveře a příslušenství.

Firma Martin Kocián má mnohaleté zkušenosti s kompletní realizací střech. Provádíme rekonstrukce střech, pokládku krytin a také se zabýváme prodejem a distribucí levných střešních krytin, okapních systémů a plechových střech. Na provedené práce poskytujeme dlouholetou záruku. Pokrývačské, klempířské, tesařské práce. Opravy, zateplování, ...

Jaroslav Tomala provádí servis oken, montáž žaluzií, alarmy.

Výroba, montáž - plastová okna, dveře - hliníková okna, dveře - parapety - sekční garážová vrata - stínící technika - žaluzie, rolety, markýzy - moskytiéry. Program Zelená úsporám.

Okna Mesik Vám dodají a zajistí okna a dveře z plastových a hliníkových profilů.

Společnost 1000 dveří s.r.o. prodává interiérové dveře, obložkové zárubně známých značek Verte, Porta doors, Intenso, Invado, DRE, Erkado, Voster. V naší nabídce naleznete také kliky na dveře značky Metal-Bud.

Zakázková výroba nábytku - skříně - postele - kancelářský nábytek - bytové doplňky - nábytek na míru - dveře

Stavební činnost. Stavby na klíč. Rodinné domy na klíč. Nízkoenergetické rodinné domy na klíč. Podkroví. Půdní vestavby, nástavby. Dodávka a montáž schodišť. Inženýrská činnost. Projekce, projektování, projektová dokumentace: - stavební - rodinné domy - průmyslové, zemědělské stavby - obytné, průmyslové zóny. Zateplování ...

Společnost LOP realizace, s.r.o. se sídlem v Ostravě se specializuje na dodávku a montáž plastových oken a dveří, hliníkových oken, provětrávaných fasád a skládaných plášťů, dále na garážová vrata a kovová vrata.