Mezi nejčastější podlahové krytiny v interiérech řadíme PVC podlahy, linolea, marmolea, metrážové a kusové koberce, vinylové, dřevěné, laminátové, korkové a plovoucí podlahy. Kromě krytin lze zakoupit i doplňky, jako jsou rohože, podložky nebo lišty.

ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
Podlahu z masivu, která vám bude sloužit celý život a dodá vašemu domovu příjemnou atmosféru, na zakázku vyrábí firma ŠTIPČÁK, spol. s r.o. Dodáváme třívrstvé dřevěné podlahy vhodné pro jakýkoliv styl interiéru, od moderní minimalistické novostavby ve skandinávském stylu až po rustikální vesnickou usedlost. Zákazníci si mohou vybírat ze čtyř ...
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
FLOMAT.cz - specializovaný prodejce průmyslových podlah všeho druhu
Společnost FLOMAT je specializovaný prodejce rohoží, podlah a podlahovin. Prodává průmyslové podlahy všeho druhu. Široký sortiment zahrnuje vstupní rohože, čistící zóny, podlahy a podlahoviny z gumy a plastu, pracovní a průmyslové rohože i protiskluzové nášlapy a další. Všechny naše podlahy splňují vyšší nároky a požadavky pro své používání.
FLOMAT.cz - specializovaný prodejce průmyslových podlah všeho druhu
Truhlářství, podlahářství. Výroba: - podlahy - kuchyně - schodiště - skříně - dveře.

Truhlárna - levné palubky. Výroba a prodej: -obkladové a podlahové palubky tel.: 325583428 -zahradní a nářaďové domky -rakve tel.: 325583335. Řezivo. Sídlo firmy: Kozinova 57/2 10200 Praha 10 tel.: 271 750 557.

Maloobchod, prodej, montáž: -plovoucí podlahy -laminátové, dřevěné, korkové -příslušenství -lišty, lepidla, stěrky -PVC -tuzemské, zahraniční, různé šířky -koberce -bytové, průmyslové, kusové, běhouny -korky -podlahové, obkladové, přírodní -parkety -pokládka, renovace, broušení, lakování -garnyže -různé délky ...

Výroba, prodej: -textilní výrobky -záclony -dekorační soupravy -koberce a textilní díly pro automobilový průmysl. Služby: -sprejování -potisk. Provozovna: -Zdíkov 144 telefon 388426804.

Prodej, montáž, realizace, eshop: -parketové podlahy. -plovoucí podlahy. -dřevěné podlahy. -korkové podlahy. Služby: -broušení, renovace parket.

Maloobchod, prodej, pokládka: -koberce -podlahové krytiny. Půjčovna: -stroje na čištění koberců.

Vzorková prodejna: -laminátové, dřevěné podlahy -PVC -marmolea -dveře SAPELI -kování.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: Dveře: - vnitřní ( dýhované, protipožární, dřevěné, sendvičové ) - vchodové ( dřevěné, atypické, ocelové s polyuretanovou výplní ) Kuchyně: - laminované ( laminátové ) - dřevěné ( na míru ) - na zakázku - včetně projektů Okna: - dřevěná - plastová - hliníková - doplňky k ...

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba nábytku, montáž: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - dětské pokoje - ložnice, postele - plovoucí podlahy, podlahářské práce.

Internetový obchod: - fototapety - tapety na zeď (vliesové, papírové, omyvatelné) - nástěnné dekorace - dětské dekorace na stěnu - samolepící fólie - bordury - kusové koberce.

Dodávka a montáž: -interiérových dveří a zárubní -plovoucích podlah -schodišť -půdních schodů -prodej a sklad pouzder pro posuvné dveře -prodej dřevomateriálu palubky, prkna, hranoly.

Výroba, prodej, pokládka, údržba, renovace: -parkety, parketové vlysy. Služby: -obchodně poradenská činnost v oblasti podlah -kontrola podkladních betonů -měření vlhkosti -pořez kulatiny -výroba krovů z dodané suroviny -půjčovna brusek na úpravu parket. Výhradní dovozce laků EUKULA a lepidel KIESEL: -SRN.

Montáž a prodej podlahových krytin. Pokládka: - laminátové i dřevěné podlahy, korkové podlahy, PVC, linoleum, koberce, marmoleum.

Výroba a prodej kuchyňských dvířek, protipožárních, nehořlavých a žáruvzdorných materiálů Grenamat, expandovaného Vermikulitu, terasového systému z WPC (dřevoplast) Grenadeck, plotovek z WPC Grenafence, extrudovaných WPC profilů Grenalit, dřevotřískových foliovaných desek, MDF desek s vysokým leskem Grenagloss.

Maloobchod, prodej: -koberce, podlahoviny.

Služby: -výroba schodišť -celodřevěná, ocelová, kombinovaná, samonosná -plovoucí podlahy -dřevěné, korkové, přírodní linoleum -technická příprava pro výrobce schodišť a atypického nábytku, interiéru -interiérová tvorba -atypický nábytek.

Maloobchod, prodej: - koberce, rohožky - podlahoviny - matrace - stropní kazety.

Práce: -truhlářské, truhlářství: -prkenné podlahy -plovoucí podlahy -palubkové obklady -konstrukce střešních podhledů.

Dřevovýroba: -dřevěné obklady - palubky.

Podlahářské a stolařské práce. Prodej, montáž: - laminátové, dřevěné, vinylové podlahy - PVC - koberce - dveře, zárubně - vestavné skříně - kancelářský a bytový nábytek - žaluzie.

Výroba a zhotovení oken, dveří, nábytku, schodů, podlah, zahradního nábytku, dřevených chatek aj. Opravy a ostatní dle dohody Zakázková výroba.

Prodej a montáž: - interiérové dveře, okna a podlahy - bezpečnostní dveře, vstupní a vchodové dveře - plovoucí podlahy - okna - kliky - soklové lišty - přechodové lišty - obložkové zárubně - bambusové podlahy - bezpečnostní kování.

Podlahářská firma s 10-ti letou tradicí využívající nejmodernější podlahové systémy. Parametry a vlatnosti podlah patří k absolutní špičce v oboru. Procesu výroby je věnována nadstandartní péče. MONTÁŽ A PRODEJ: - plovoucí podlahy - dřevěné - laminátové - veškeré dřevěné podlahy - pokládání, renovace, broušení podlah - vestavěné ...

Podlahářství: - dodávka a montáž dřevěných podlah - renovace dřevěných podlah - povrchové úpravy podlah - speciální dřevěné podlahy ( do tělocvičen, sportovních hal, špalkové podlahy, laminátové podlahy)