Mezi nejčastější podlahové krytiny v interiérech řadíme PVC podlahy, linolea, marmolea, metrážové a kusové koberce, vinylové, dřevěné, laminátové, korkové a plovoucí podlahy. Kromě krytin lze zakoupit i doplňky, jako jsou rohože, podložky nebo lišty.

ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
Podlahu z masivu, která vám bude sloužit celý život a dodá vašemu domovu příjemnou atmosféru, na zakázku vyrábí firma ŠTIPČÁK, spol. s r.o. Dodáváme třívrstvé dřevěné podlahy vhodné pro jakýkoliv styl interiéru, od moderní minimalistické novostavby ve skandinávském stylu až po rustikální vesnickou usedlost. Zákazníci si mohou vybírat ze čtyř ...
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
FLOMAT.cz - specializovaný prodejce průmyslových podlah všeho druhu
Společnost FLOMAT je specializovaný prodejce rohoží, podlah a podlahovin. Prodává průmyslové podlahy všeho druhu. Široký sortiment zahrnuje vstupní rohože, čistící zóny, podlahy a podlahoviny z gumy a plastu, pracovní a průmyslové rohože i protiskluzové nášlapy a další. Všechny naše podlahy splňují vyšší nároky a požadavky pro své používání.
FLOMAT.cz - specializovaný prodejce průmyslových podlah všeho druhu
Maloobchod: - koberce - nábytek. Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí.

Dodávky, montáž: - dřevěné venkovní terasy z tropických dřevin a spékaného (thermo) dřeva - dřevěné venkovní obklady a podlahy. Výroba, montáž: - nábytek - zakázkové kuchyně - atypické dveře vnitřní, posuvné stěny, okna a dveře vstupní v euro profilu - vestavné skříně - dětské pokoje, postele a věšákové stěny - dřevěné schodiště ...

Maloobchod, prodej: -nábytek -skříňový a čalouněný nábytek -sedací soupravy -židle -rohové lavice -kancelářský nábytek -kuchyňské linky včetně montáže -ložnice -bytové doplňky -koberce, lina -kuchyně na míru -doprava.

Služby: -úprava a vybavení interiérů na klíč -dodávky a montáž žaluzií a kancelářského nábytku -kuchyně -plovoucí podlahy. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -světelné zdroje, svítidla -bojlery -průtokové ohřívače -elektroinstalační materiál -kabely Zakázkový prodej: -elektrospotřebiče -elektronika.

Výroba nábytku na zakázku. Prodej a pokládka plovoucích podlah a obkladů stěn. Prodej nástrojů na obrábění dřeva.

Prodej: - koberce - koberce s jutovým podkladem - výběr podle vzorníku - použité koberce z veletrhů.

Prodej: - systémy kamenných koberců ESTRAZZO.

Podlahářství. Prodej podlahových krytin a bytového textilu.

Prodej a montáž: -podlahová krytina -restaurování starých prkenných podlah -renovace parketových podlah -pokládka veškerých podlahových krytin včetně dodávky materiálu.

Velkoobchod: -podlahové krytiny -podlahoviny. Podlahářství: -broušení parket -lakování EKO laky -kladení PVC, korku, parket, koberce -plovoucí podlahy -antistatické podlahy.

Interiérové studio kuchyní, dveří a plovoucích podlah. Prodej, montáže: - vnitřní dveře SAPELI - kování - podlahy - vestavné skříně.

Prodej, montáž: - dřevěné podlahy (parkety, palubky). Půjčovna profesionálních brusek.

stavební truhlářství a tesařství zakázková výroba - materiál pouze dřevo

Prodej, maloobchod: - podlahy - typy - lepené a laminátové + dřevěné třívrstvé parkety.

Prodej, montáž: - vestavěné skříně - plovoucí podlahy - kuchyně - dveře a zárubně.

Prodej a montáž: -laminátové a dřevěné plovoucí podlahy lepené i zaklapávací -kolekce ALLOC-FIBOLOC. Výběr: -přímé i vysokotlaké lamináty -obvodové lišty dřevěné, plastové -modifikace s folií -přechodové lišty kovové, laminátové. Prodej příslušenství: -folie -podložky pod plovoucí podlahy -lepidla -tmely -čistící ...

Dřevařské výrobky. ŘEZIVO: - prkna - fošny - hranolky - hranoly - latě. PALUBKY: - obkladové - podlahové. Ostatní: - plotová prkna - impregnace - spojovací materiál.

Stavební stolářství, truhlářství. Práce: -stolářské, truhlářské. Výroba: -pilařská: -hranoly -okna, dveře -schody, zábradlí -palubky, plovoucí podlahy.

Podlahářství. Pokládka, prodej: - podlahové krytiny - koberce.

Podlahářské práce, montáž: - vyhlazování povrchu TERALITem - pokládka koberců - lepení (PVC, korek) - plovoucí podlahy. Prodej: - podlahové krytiny PVC. Řemeslnické práce: - podlahář.

Prodej, montáž, pokládka: - podlahy - podlahové krytiny (koberce, PVC). Řemeslnické práce: - podlahářské.

Podlahy Sobotka: * Prodáváme a pokládáme: - plovoucí podlahy, koberce, pvc, korek - nabízíme široký výběr kvalitních značek MAGNUM, NOVILON, EGGER, BALTERIO a další... - máme výběr z mnoha druhů a vzorů - poradíme při výběru pro váš byt či kancelář. Montáž, prodej: - dveře PORTA DOORS - interiérové, vchodové.

Nábytek TIP Maloobchod: -veškerý sortiment -nábytek z masivu -křesla a sedací soupravy z rattanu, mořské trávy a banánu -nábytek z teaku -bytové doplňky -prodejna pro kutily-udělej si sám -koberce metráž i kusové z dovozu.

- podlahářské práce - prodej a pokládka : - koberce, PVC, plovoucí podlahy, parkety¨ - renovace podlah a další doplňkové práce Výběr ze vzorků je možný přímo u zákazníka.

Prodáváme parkety: dřevěné, laminátové, třívrstvé a sportovní podlahy, koberce (i přírodní), PVC, linoleum, korek, ochranné polymerové nátěry, mořidla, brusivo Klingspor, stavební chemii Uzin a Pallmann. Nabízíme poradenství, montáže a renovace.