Koberce z umělého vlákna, dětské koberce, kusové koberce, koberce z přírodního vlákna, metrové nebo zátěžové koberce – sortiment koberců je široký, a proto se hodí do všech interiérů. Zajišťují tepelnou izolaci, zamezují šíření zvuků a chrání podlahu.

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

-Výroba kovových konstrukcí, kotlů, těles a kontejnerů -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

-Velkoobchod -Specializovaný maloobchod -Zpracování dat, služby databank, správa sítí -Reklamní činnost a marketing -Činnost technických poradců v oblasti telekomunikací

Výroba nábytku na zakázku - kuchyně, vestavěné skříně, dětské pokoje, koupelnový nábytek, kancelářské interéry, kompletní vybavení bytu. - 3D návrhy, zaměření, cenová nabídka zdarma - exteriéry, interiéry - bezpečnostní dveře - podlahy a podlahové krytiny včetně montáže - vestavné i volně stojící spotřebiče.

-Specializovaný maloobchod -Zprostředkování obchodu

Prodej, pokládka, montáže a dovoz: - veškeré podlahové krytiny - kusové koberce, garnýže, čistící rohože - čistící prostředky na podlahy. Renovace parket. Zaměření, nacenění a dovoz ZDARMA.

Dodávka - všechny druhy podlahových krytin Pokládka - všechny druhy podlahových krytin Podlahářské práce

Prodej a montáž - garážová vrata HÖRMANN Realizace - interiéry Prodej, dodávka - podlahové krytiny (PVC, textilní) Prodej, dodávka - žaluzie - stínící technika Prodej, dodávka - podlahy (dřevěné a laminátové) Prodej, odávka - dveře interiérové, vchodové

Prodej koberců a bytových doplňků: -koberce -PVC -záclony, dekorační látky -stropní desky -tapety -garnýže a veškeré doplňky -matrace -koupelnové předložky.

Prodej, maloobchod: - koberce, PVC, plovoucí podlahy - kusové koberce a běhouny - rohožky a schodové nášlapy - koupelnové rohože a předložky - lepidla - Auer metal – přechodové lišty s nekonečným množstvím profilů a příslušenství - garnýže

Maloobchodní prodej: -koberce. Kontakt neověřen.

Firma se zabývá: Prodej: -kusové koberce -běhouny -PVC -záclony -koupel. předložky -garnyže -stropní kazety -Auer metal – přechodové lišty s nekonečným množstvím profilů a příslušenství.

Prodej: -koberce zátěžové a bytové -lina, PVC* -rohožky, schodové nášlapy -garnyže, konzoly -záclony -omyvatelné ubrusy -koupelnové předložky a rohože -stropní kazety Zprostředkování: -kladení, pokládka, dovoz.

Odborné instalace podlahových krytin, poradenství o čištění a údržbě, prodej. Koberce: -BALTA, SIT-IN PVC: -homogenní (ANTISTATIK, PRIM, EFEKT) -heterogenní natírané -heterogenní laminované -Fatra Sporting T Plovoucí podlahy: -laminátové -dřevěné vícevrstvé FERTIG Marmoleum: -zářivé, odolné abrazi i ohni ...

Datum zániku:26.08.2014 Bazar, prodej použitého zboží: -nábytek -koberce -levné sedací soupravy, židle aj. Maloobchod, prodej: -podlahové krytiny. Práce podlahářské: -pokládání podlahových krytin, včetně koberců.

Prodej, servis ( do 24 hodin ): -kancelářská technika -kopírovací stroje CANON -komplexní zařízení škol, ordinací, kanceláří -kancelářský nábytek-výhodné ceny -koberce, židle -žaluzie.

Datum zániku:30.06.2008 Prodej: -textil -koberce -proutěné zboží, nábytek -doplňky ze dřeva.

Datum zániku:30.06.2008 Prodej: -koberce -bytový textil -dárkové zboží.