ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Maloobchod, prodej: -PVC, lina -koberce různých šířek -kusové koberce -záclony, závěsy -polštáře -sedáky -předložky na WC, koupelnové soupravy.

Prodej, montáž: -interiérové dveře -projektová činnost ve výstavbě -podlahové a fasádní nátěry, penetrace pracovní pomůcky.

Služby: -klempířství -pokrývačství. Prodej, montáž: -střešní okna VELUX.

Výroba, prodej: -nátěrové hmoty -barvy, laky -ředidla, tužidla -práškové barvy.

Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce, opravy - zateplování budov - montáž sádrokartonu - elektroinstalace - telekomunikační montáže a opravy - zemní práce. Doprava: - nákladní. Prodejna: - stavebniny Vimperk - ul.Špidrova tel/fax:388411441.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. vyrábí a dodává komplexní cihelný systém pro hrubou stavbu, jehož součástí jsou tepelněizolační cihelné bloky pro obvodové zdivo, cihly pro nosné, příčkové a akustické zdivo, broušené cihly, keramické stropy a překlady, nosné překlady pro venkovní rolety a žaluzie, keramické stropní panely a cihelné ...

Truhlářství. Zakázkové truhlářské práce: -stavební a nábytková výroba -interiéry -bytové doplňky -nábytek z lamina a masivu -okna, dveře -obložení stěn a stropů -vestavěné skříně -schodiště včetně výpočtu -zábradlí -kuchyně, kuchyňské linky -pergoly -ploty -barové pulty -verandy a taneční parkety -vše včetně ...

Služby: -stavebniny -obklady -dlažby -izolace -stavební chemie -střešní systémy.

Prodej kvalitní tepelné izolace Ursa, Isover, Orsil, Rockwool, Knauf. Prodáváme tepelnou, zvukovou a protipožární izolaci z minerálních vláken na šikmé střechy a stropy.Rozvoz zboží do 5-ti pracovních dnů po celé ČR. Autorizovaný prodejce ZELENÁ ÚSPORÁM.

Prodej: -palivové dříví, dřevěné brikety -uhlí, koks, brikety -nabízíme drtě a stavební písky.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -zateplovací systémy -tepelná izolace URSA -sádrokartony RIGIPS -stropní podhledy AMF -OSB desky -střešní okna RoofLITE -polystyren -parotěsné folie -dveře SOLODOOR.

Maloobchod, prodej: -parapety vnitřní, venkovní -kování HOPPE -kování SIMONSWERK. Zastoupení firem: -FUNDERMAX, KAINDL, DECEUNINCK, GUTMANN, HOPPE, SIMONSWERK, GEZE, UFV, STAdUR, SAVA.

Prodej: -čerpadla -kompresory -solární systémy -ekologické kotle -krby -kamna -plastové tlakové šachty -náhradní díly.

Stavební práce: -rekonstrukce bytového jádra na klíč -vybavení koupelny -rekonstrukce koupelny -obkladačské, instalatérské a elektrikářské práce.

Velkoobchod, prodej: -akumulační kamna -elektroinstalační materiál. Distribuce, prodej: -LPG -propan-butan -technické plyny.

Distribuce a zpracování: -akustické a zvukové izolace. Služby: -zpracování polyuretanových a polyetylénových materiálů -obalová technika -filtrace plynů a kapalin -technické pěny.

Služby: -stavební práce -stavby na klíč -ochrana dřevěných konstrukcí -inženýrská, projekční, konzultační, poradenská činnost ve stavebnictví. Výroba, dodávka: -okna, dveře.

Velkoobchod, prodej: -fasádní a malířské barvy -barvy a ochranné nátěry na dřevo -autolaky -bezplatný pronájem míchacího zařízení pro lakovny.

Tepelné izolace: -zateplování plášťů budov kontaktním zateplovacím systémem CHP. Služby: -ekologocká likvidace odpadového pěnového polystyrénu. Výroba, dodávka: -polystyrenové desky EPS 100, 150, 200 -na zakázku další tvarovkový polystyren -balicí materiál pro nábytkáře -systémová deska pro podlahové vytápění.

Služby, maloobchod, velkoobchod: -podlahářství -pokládání podlahových krytin -pokládání koberců na zakázku -broušení a renovace starých dřevěných podlah -montáž celomasivních prkenných podlah -montáž parketových vlysů. Maloobchod, prodej: -PVC -koberce -plovoucí podlahy, laminátové, dřevěné -podlahový vinyl -obkladový a ...

Maloobchod, prodej: -počítače -výpočetní technika -elektroinstalační materiál.

Prodej, montáž: -žaluzie horizontální a vertikální -rolety předokenní a textilní -těsnění oken a dveří -drážkové silikonové -lamelové dveře -plastové -koženkové.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -materiály pro suchou výstavbu -tepelné a zvukové izolace -sádrokartony -střešní a zemní folie -sádrovláknité desky -fasádní systémy.

Maloobchod, prodej: -tmely a lepidla-UZIN, Schönok, Bona, Bastik -podlahové krytiny PVC-FATRA, FORBO, TARKETT -parketové vlysy, kazetové čtverce -korky, korkové lamely -palubové podlahy, sportovní podlahy -koberce -MARMOLEUM, NORANENT, NOVILON, ALTRO, GERFLOR. Služby: -podlahářské práce -kladení všech podlahových ...

Prodej, e-shop: -speciální materiály pro stavebnictví -distanční podložky -příslušenství k bednění -SYLODYN - antivibrační izolace -SYLOMER - antivibrační izolace.