ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Prodej: -automatické pohony pro garážová vrata, vjezdové brány a závory -závory -parkovací systémy -kování pro vrata a brány. Provozovna: -České Budějovice, U Pily 636.

Služby: -montáže sádrokartonových a sádrovláknitých systémů -zednické práce.

Inženýring, projekce, dodávky, montáž, servis a poradenská služba: -systémy pro úsporu energie a techniku prostředí -systémy měření a regulace v oborech energetika, tepelná technika a průmyslová automatizace -komplexní rekonstrukce výměníkových a předávacích stanic -rekonstrukce kotelen z tuhých na ušlechtilá paliva -měření a ...

Prodej, montáž, pokládka: -parketové a dřevěné podlahy -laky, tmely, lepidla BONA -plovoucí dřevěné a laminátové podlahy -korkové podlahy -koberce, PVC. Služby: -podlahářské práce -renovace stávajících podlah -vyrovnání stávajících podlah -stavební chemie SCHÖNOX -bezplatné poradenství.

Výroba, prodej, montáž, servis, poradenství: -septiky -akumulační jímky -odlučovače ropných látek -lapače tuků, lapoly -bazény -výrobky pro zemědělce -krmítka, výhřevné desky -zařízení na indikaci ropných produktů ve vodách a kontrolních jímkách.

Výroba rozváděčů. Řídící systémy. Měření a regulace. Přenos a zobrazování dat.

Prodej: -upevňovací a kotevní systémy -hmoždinky plastové, kovové -stavební vrtáky -stavební chemie -spojovací materiál -upevňovací prvky -ruční a elektrické nářadí BOSCH, STANLEY, TONA -brusivo, lepidla, pásky -ochranné pomůcky.

Truhlářství Služby: -truhlářské práce -samonosná schodiště -interiérové i vchodové dveře -kancelářský nábytek -kuchyně -zahradní nábytek -kuchyně.

Truhlářství. Zakázková výroba, prodej: -interiérové prvky ze dřeva -schody -nábytek -dveře -vyměření a dodávka zdarma.

Práce: vodo, topo, plyn, plynoservis, centrální vysavače, tepelná čerpadla. Prodejna Velko-maloobchodní prodejna. Veškerý materiál vodo-topo-plyn, kotle, krbová kamna, bojlery, sanitární keramika, vodovodní baterie, čerpadla, vodárny, tepelná čerpadla, centrální vysavače.atd.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavebniny -stavební materiál -podlahový a obkladový korek -tmely silikonové a akrylátové -polyuretanové pěny -stavební chemie -vodovodní armatury.

Velkoobchod, maloobchod, montáž: -okapy, střechy, trapézové plechy -LINDAB, RANNILA, SATJAM -fasádní obkladové a zateplovácí PVC systémy -VINYL SIDING, Plastivan, VinyTherm - finské tepelně zpracované dřevo Thermowood -polykarbonáty a sklolamináty - finské šindele Katepal - finský zahradní dřevěný nábytek Prowood

Služby: -práce -klempířské -zakázková výroba a prodej klempířských prvků -montáž a prodej střešních krytin a jejich doplňků střešních oken, barev. Prodej: -kovomat, voda, topení, dřevo, palubky, latě.

Maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -kabely, jističe -sáčky do vysavačů. Výroba: -klíče FAB.

Prodej: -sádrokartonové systémy-Lafarge, KNAUF -tepelné a akustické izolace -plovoucí podlahy -podhledy z minerálních kazet -dřevařské materiály pro truhláře, podlaháře, stavebníky a kutily -dřevotřískové desky -laminované DTD -OSB desky -spárovky, palubky -kuchyňské pracovní desky -parapety -profilové lišty ap. - ...

Naše služby: - kompletní realizace střech - dílčí i úplné rekonstrukce střech - realizace dřevostaveb - výroba a montáž dřevěných garážových stání, pergol, zahradních altánů - montáž střešních oken - tesařské práce - pokrývačské práce.

Výroba, montáž, servis: -plastová okna a dveře na míru-systém TROCAL -atypické tvary.

Prodej: -minerální fasádní barvy SILMALIN -fasádní a vnitřní barvy SLUPOL -laky, emaily, lazury -antikorozní nátěry -stěrkové hmoty na střechy, fasády, stropy -sanační systémy na betonové podlahy

Zřizování a prodej: -zabezpečovací signalizace -požární signalizace -elektroinstalace -elektrické přímotopné vytápění. Dodávka, montáž: -plastová a dřevěná okna.

Nabízíme řezivo a střešní latě, OSB desky, palubky a produkty na ochranu dřeva. Dále vyrábíme řezivo určené pro obalový průmysl a palivové dřevo.

Podlahové centrum. Maloobchod, velkoobchod, prodej, pokládka: -koberce kusové i metráž -PVC podlahoviny -laminátové a dřevěné podlahy -vinylové podlahy -korkové podlahy -podlahové lišty -příslušenství ke všem prodávaným podlahám -renovace dřevěných podlah -vyrovnání podlah sam. stěrkou

Dodávka, montáž: -garážová vrata -průmyslová vrata -vjezdové brány -centrální vysavače -polykarbonátové komůrkové desky

Služby-řemeslo: -voda, plyn, topení -instalatérské, topenářské práce -kotelny a plynovody na klíč -výměna rozvodů vody a topení v panelových domech. Dodávka, montáž: -automatické kotle Ekoefekt, Cargorobot, Ekoperfekt.

Profiizol Stavební práce: -izolace bazénů, jezírek, rybníků -izolace plochých střech -zateplování budov -montáž sádrokartonu -plovoucí podlahy.

Stavební firma: -stavební práce -stavby občanské, průmyslové -stavby na klíč. Prodej: -stavební materiál.