ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Cihlářská výroba: -pálené zdící materiály podle ČSN, DIN -cihelné stropní tvarovky -prefabrikovaný keramický materiál -ploché a úzké překlady -stropní nosníky -lícové zdivo TERCA Klinker -keramická cihelná dlažba venkovní. Obchodní značka výrobků POROTHERM.

Truhlářství: -zakázková výroba -atypický nábytek z masivu, lamina -kuchyňské linky nové i renovace -dveře -schody -renovace starého nábytku.

Zakázková a sériová vároba nábytku: -kuchyně na míru (fólie, dřevo, lamino, dýha včetně spotřebičů) -ložnice (dřevěné postele, skříně, komody) -vestavné skříně na míru (interiérové, skříňové) -dřevěné schody (samonosné, obložení betonu, železa) -dveře a zárubně (vnitření, vchodové, foliové, dřevěné, protipožární) -kancelářský ...

Prodej, velkoobchod, maloobchod dřevoplošné, dřevěné materiály: -masivní konstrukční hranoly KVH -lepené vrstvené hranoly BSH -stavební řezivo -OSB desky -cementotřískové desky -dřevovláknité desky Steico -sádrovláknité desky -překližky stavební a fóliované -okenní hranoly -palubky -thermowood fasádní obklady -terasové exteriérové ...

Montáž, servis, výroba: -garážová a průmyslová i rychloběžná vrata -rolovací MINIROL, sekční, fóliová s pohony -předokenní rolety MINIROL -žaluzie venkovní i vnitřní -hliníkové, látkové -sítě proti hmyzu do oken a dveří -shrnovací dveře -plastové, dřevené, koženkové -dveře, zárubně, kování -čalounění dveří -těsnění oken a ...

Prodej, montáž, servis: -celodřevěné, laminátové plovoucí podlahy značek -korek podlahový, obkladový -podlahářské práce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -instalační materiál -elektroinstalační a přístrojový materiál -vypínače, zásuvky, vodiče, kabely, jističe, stykače, relé, lišty, pojistkové odpojovače, plastové a celoplechové rozvodnice -elektromechanické a elektrické konvektory a bojlery -světelná technika -bodová svítidla -zářivková ...

Podlahářské práce, montáž, prodej: -plovoucí laminátové podlahy -plovoucí dřevěné podlahy -koberce -lina, PVC -korkové plovoucí podlahy -pokládka kaučuku -úprava povrchů, stěrkování -pokládka a renovace parket -lepení lina na stěnu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -veškeré drogistické zboží -barvy, laky.

Kuchyňské a nábytkové studio Výroba, prodej: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -obývací stěny, skříně, psací stoly, komody. Prodej: -kuchyňská dvířka a nábytkové kování -podlahy -dveře.

Prodej: -vnitřní, vchodové dveře -podlahy -kování.

Maloobchod, prodej: -domácí elektrospotřebiče -pračky, chladničky, sporáky, mikrovlnné trouby, kuchyňské spotřebiče -elektronika -spotřební elektronika -elektroinstalační materiál -telekomunikační technika. Služby: -nákup na měsíční splátky -odvoz zboží zdarma -zákaznická karta na slevy až 5% z původní ceny.

Kompletní rekonstukce bytových jader, koupelen. Prodej, montáž: -obklady, dlažby -vany, sprchové kouty -vodovodní baterie -koupelnový nábytek.

Výroba, montáž na zakázku: -plastová okna, dveře -zimní zahrady, výlohy -okenní parapety -vnitřní a vnější obklady stěn -zimní zahrady na bazény -výhradní zastoupení DECEUNINCK, ROTO.

Služby: -výroba rozvaděčů všech druhů -CNC zpracování plechu na strojích TRUMPF -práškové lakování -výroba protipožárních rozvaděčů.

Maloobchod, prodej: -obklady, dlažby firem Peronda, Atlas Concorde, Ragno, AlfaLux, Fincibec, Ricchetti -kompletní sortiment českých výrobků -keramické schodovky Exagres -sanitární keramika -koupelnový nábytek.

Maloobchod, prodej: -barvy, laky, ředidla -montážní pěny MASTERSIL -tmely, lepidla MASTERSIL -HERBOL -AUSTIS -BODY.

Maloobchod, prodej, pokládka: -koberce -lina, podlahové krytiny -vinylové podlahy -THERMOFIX -EXPONA.

Maloobchod, prodej: -koberce bytové, zátěžové -PVC podlahoviny, sokly, svařovací šňůry -korek podlahový a obkladový -plovoucí podlahy laminátové, dýhované, dřevěné -parketové, palubkové podlahy -stěrkovací hmoty, lepidla, lišty -obklady stěn a stropů -sádrokartonové desky -obklady a dlažby. Instalace a montáže: -koberce, ...

Komplexní služby v oblasti elektronické a kabelové výroby. Vyrábíme, prodáváme a instalujeme pro telekomunikace. Velkoobchod a sklad - kabely, konektory, příslušenství a náhradní díly pro zařízení.

Zakázkové truhlářství. Výroba: -špaletová okna -eurookna -vnitřní dveře -vchodové dveře -zárubně -točená schodiště. Materiál: -masivní dub, buk, smrk, borovice -lamino. Povrchová úprava dle požadavků zákazníka.

Prodej: -koupelny, sprchy, WC -obklady, dlažby-vnitřní a venkovní -štěrkové a spárovací hmoty PCI, KIESEL -silikonové tmely -baterie všeho druhu -suché omítkové a tepelně izolační materiál HASIT, QUICK MIX -okapy, žlaby umělohmotné ACO, MEA -sádrokartony KNAUF -izolační materiály ISOVER, ORSIL, ROCKWOOL -střešní krytina ...

Dodávka, montáž: -EURO okna a dveře tww -plastová okna a dveře -žaluzie a parapety.

Prodej a montáž: -plastová a dřevěná okna -stínicí technika, parapety -zednické začištění.