ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Výroba: -nábytek z masivu -dřevěné dveře, okna, schodiště -kuchyňské linky.

Velkoobchod, maloobchod: -koberce -KOVRAL-tuzemské i zahraniční výroby -klasické všívané -syntetické, vlněné -ložnicové soupravy -linolea -PVC, šíře 150-200 cm -koupelnová -bytový textil -záclony, dekorační látky -lůžkoviny, prostěradla, povlečení -osušky, ručníky, utěrky -ubrusy-látkové, PVC.

Výroba: -laminátové lodě všeho typu -laminátový program pro zemědělství, pro automobilový průmysl -ekologické nádrže, sila jímky -veškerá ostatní laminace -dětské skluzavky -laminátový program pro sportoviště.

Dodávka, montáž: -elektroinstalace. Služby: -elektromontáže -půmyslové objekty, obchody, rodinné domy, byty. Výroba: -rozvaděče.

Montáž, prodej: -voda, plyn, topení -vodoinstalace -plynoinstalace.

Výroba, montáž: -elektrické rozvaděče NN.

Prodej: -pomůcky pro betonářské práce -plastové profily a montážní prvky -plastové distanční podložky -rozpěrné trubky a příslušenství Prodejní sklad Praha: -Praha 5 Smíchov, Nádražní 4 tel.257318636

Služby: -pokládka zámkové dlažby.

Prodej: -barvy, laky -nátěrové hmoty -míchání barev -tmely, lepidla -barvy do sprejů -pomůcky pro malíře, natěrače -poradenská služba.

Dodávka, montáž: -dřevěná a plastová eurookna, vchodové dveře -interiérové dveře včetně zárubní a kování -zimní zahrady, garážová vrata -doplňky k oknům a dveřím -žaluzie -sítě proti hmyzu -předokení rolety -vnitřní a venkovní parapety. Služby: -nabídka a zaměření zdarma -vybourání starých oken -dodávky nejlevnějších.

Zakázková výroba bazénů. ČOV-čistírny odpadních vod TOPAS. Úprava bazénové vody-bazénová chemie. Zakázková výroba z polypropylénu: -odpadní,vyvážecí jímky -septiky dvou-tří komorové -domovní čistírny odpadních vod Topas 5-100 EO -nádrže na kapalné i sypké látky -recyklační,sběrné a expanzní nádrže -odlučovače tuku ...

Maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -čerpadla.

Služby: -truhlářské práce -sušení dřeva. Výroba: -masivní vnitřní a vchodové dveře .

Maloobchod, prodej: -stavební materiál -střešní systémy -výrobky firmy YTONG -tvárnice příčkovky -cihly -hutní materiál.

Prodej: -deskové výměníky tepla -nerezové akumulační nádrže a ohřívače vody 100-10000 l -ocelové akumulační nádrže a ohřívače vody -elektronická úprava vody DEPOSI IRON.

Výroba: -atypický nábytek -okna, dveře -stavebně truhlářské prvky na zakázku -schody.

Nákup: -dřevo-jehličnaté a listnaté -dřevěné brikety -koks, uhlí. Prodej: -stavební a truhlářské řezivo -paliva, koks, uhlí, dřevo -dřevěné brikety -dřevěné třísky -palety.

Maloobchod, prodej: -stavební materiál -nářadí -ochranné pomůcky. Prodej a rozvoz písku a kamenných drtí.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -plastové potrubí z polypropylenu SYSTÉM EKOPLASTIK(pro studenou, teplou vodu, pro ústřední i podlahové vytápění) -MT SYSTEM a KG SYSTEM pro vnitřní a vnější kanalizaci -topení RADIK, KORADO -kotle na tuhá paliva a plyn Služby: -rozvoz materiálu po ČR ...

Autorizovaný výrobce KÖMMERLING. Výroba,prodej,montáž: -plastová okna,dveře KÖMMERLING -hliníková okna,dveře SCHÜCO, RC** SYSTÉM -zimní zahrady -prosklené fasády. Obchodní zastoupení: -397 01 Písek -Harantova 2541 -tel.:382211734 -169 00 Praha 6 -Bělohorská 279/161 -tel.:222725187

Maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -topenářský materiál -vybavení koupelen.

Pilařská výroba: -sušené řezivo -vazby krovů -prodej stavebního a truhlářského řeziva.

Podlahové studio. Prodej, montáž: -dřevěné podlahy lepené, zámkové -masivní dubová prkna -laminátové podlahy -exotické dřeviny. Služby: -renovace podlah -PVC.

Prodej: -stykače -tepelná jistící relé -tlačítkové ovladače -ovladače ve skříních -TELEMECANIQUE -zařízení pro průmyslovou automatizaci -rozvaděče -zařízení pro řízené spouštění motorů a ochranné systémy -elektrické pohony -CANALIS -MODICON Výroba, prodej: -programovatelné automaty.